|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlwanhov

|
Zaslal: st duben 02, 2014 8:29 am Předmět: |
|
|
tvaroh hodne zatezuje zaludek, proto ti to obcas dela bordel v noci,, nekdy se mi to stava, kdyz nalozim hodne hoveziho pred spanim
kazdopadne nema zadny vyznam jist samotny tvaroh
citace z clanku od Petra Novaka
Dokonce bylo zjištěno negativní působení kaseinu v tom smyslu, že pokud se použije jako jediná bílkovina v jídle, tak způsobuje růstovou depresi o 30%. Laicky řečeno, kdo si nacpe do hlavy samotný tvaroh nebo rozmíchaný kaseinát, tak si zpomalí růst svalů o 30%. Je to dáno specifickou skladbou aminokyselin. Podobné studie byly se stejným špatným výsledkem uskutečněny i v zahraničí a od používání kaseinátů ve sportovní výživě se značně ustoupilo.
pokud k tvarohu pridas 2 vajca, udela to uplne jinou sluzbu (a toho tvarohu pak taky nepotrebujes celou vanu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 02, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
a proc teda P. Vanis na tom postavil svoji karieru?
Dle jeho slov zacinal jako chudy studen az s 2,5kg tvarohu denne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: st duben 02, 2014 8:51 am Předmět: |
|
|
A ty mu to věříš jo? 2,5kg tvarohu denně  a teď tu o červené karkulce
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 02, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
Přemýšlím, že dojím tu hromadu tvarohů co mám v lednici a buď koupím nějakou vícesložku nebo budu dávat na noc maso se zeleninou. Stejně mi přijde, že mě občas akorát po ránu prožene. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st duben 02, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | tvaroh hodne zatezuje zaludek, proto ti to obcas dela bordel v noci,, nekdy se mi to stava, kdyz nalozim hodne hoveziho pred spanim
kazdopadne nema zadny vyznam jist samotny tvaroh
Dokonce bylo zjištěno negativní působení kaseinu v tom smyslu, že pokud se použije jako jediná bílkovina v jídle, tak způsobuje růstovou depresi o 30%. Laicky řečeno, kdo si nacpe do hlavy samotný tvaroh nebo rozmíchaný kaseinát, tak si zpomalí růst svalů o 30%. Je to dáno specifickou skladbou aminokyselin. Podobné studie byly se stejným špatným výsledkem uskutečněny i v zahraničí a od používání kaseinátů ve sportovní výživě se značně ustoupilo.
pokud k tvarohu pridas 2 vajca, udela to uplne jinou sluzbu (a toho tvarohu pak taky nepotrebujes celou vanu) |
To je ale celkem nešťastně napsáno. Ve srovnání s čím údajně zpomaluje růst svalů o 30%?
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st duben 02, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: |
pokud k tvarohu pridas 2 vajca, udela to uplne jinou sluzbu (a toho tvarohu pak taky nepotrebujes celou vanu) |
Nad timhle jsem už taky kolikrát přemýšlel, dokonce jsem to i asi půl roku zkoušel a kromě toho, že jsem pořád musel myslet na to, že si nesmim zapomenout uvařit vejce, nebyla žádná viditelná změna.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 02, 2014 9:55 am Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Mně jednu dobu dělal tvaroh problémy, že když jsem ho dal před spaním tak mi bylo ráno děsně šoufl. Na nějakou dobu jsem ho přestal úplně jíst a zlepšilo se to. Teď ho dám před spaním párkrát do týdne rozmíchaný s mlíkem a grankem na takovou konzistenci že to vypiju ze shakeru a naprosto v pohodě. Divný |
No já chodím poslední dobou díky bohu na WC většinou jednou denně a to po ránu, nějak se mi tavení zlepšilo oproti objemu (jsem chodil každou chvilku, furt nafouknutý, nadýmání,..), ale prostě někdy je to konzistence, jak když mám střevní problémy a někdy je to zase úplně normál, tak nevím čím to je, jestli tvarohem, jim každý den +- stejně (jenom jiný počet S) a zeleninu se snažím dávat taky v rozumné množství. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: |
Nad timhle jsem už taky kolikrát přemýšlel, dokonce jsem to i asi půl roku zkoušel a kromě toho, že jsem pořád musel myslet na to, že si nesmim zapomenout uvařit vejce, nebyla žádná viditelná změna. |
uvarim 6 vajec naraz a mam to na 3 dny, np
nemuzes cekat, ze po 2 vajcach vyrostes, tady je o efektivnost - tvaroh se svou nizkou vyuzitelnosti akorat nadbytecne zatezuje jatra a ledviny, ktere u kultiku dostavaj az az,, vhodnou kombinaci jidel, kdy vhodne doplnujes limitni aminokyseliny zkratka ulevis telu, that's all - to ti ve stari podekuje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
Podle mě ten tvaroh a kasein zase moc démonizujete. Když mi to nedělá dobře, tak to jíst nebudu, to je logický.
For example, rice contains low amounts of certain essential amino acids; however, these same essential amino acids are found in greater amounts in dry beans. Similarly, dry beans contain lower amounts of other essential amino acids that can be found in larger amounts in rice. Together, these two foods can provide adequate amounts of all the essential amino acids the body needs.
Are all proteins the same? No. Protein values vary according to the quality of the protein. The quality of proteins can be measured in two ways. The most common measure is the Biological Value (BV). The BV of certain proteins is calculated by measuring the percentage of protein consumed and absorbed versus how much of it is excreted as waste. This gives an indication of how much of the protein that is consumed actually remains within the body to promote protein synthesis Protein synthesis means how much protein the body will actually use.
The second measure of protein quality is the protein-digestibility amino acid score (PCDAAS). The PCDAAS method is based on human amino acid requirements. Many health officials believe that this is the method to follow. A PCDAAS of 1.00 or 100% is good quality. Any lower and the protein must be combined with another source that may contain the sufficient amino acids to bring its score up. Protein sources that have less than 1.00 or 100% typically come from plant sources.
Nutrition Strategy: The biological value and/or PCDAAS of proteins are critical factors in absorption and retention in your body. The following is a chart for the BV and PCDAAS of selected proteins:
BV AND PCDAAS OF SELECTED PROTEINS
BV PCDAAS
Whey Protein Isolates
159 1.0
Whey Protein Concentrate
104 1.0
Whole Egg
100 1.0
Milk
91 1.0
Egg White
88 1.0
Cottage Cheese
84 1.0
Tuna
83 -
Fish
82 -
Beef
80 0.9
Chicken
79 -
Soy
74 0.9
Casein
71 1.0
Peanuts
68 0.5
Yogurt
68 -
Oatmeal
58 0.6
Wheat
54 0.4
Nutrition Strategy: Consuming protein sources containing a BV of 70 or greater and a PCDAAS of 1.00, you will be providing your body the best proteins and amino acids.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st duben 02, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
Opravdu, jako přidělávat si starosti navíc tím , jestli náhodou tvaroh není Satan v plastové vaničce _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: st duben 02, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | DEXCORE napsal: | A ty mu to věříš jo? 2,5kg tvarohu denně a teď tu o červené karkulce |
tvaroh doporucuje i Honza Kubik
2,5 kila je 5 vanicek, pokud si to ochutim, nevidim v tom nic nemozneho |
Což o to, já v klidu s ním 500g vaničku jen tak neochucenou, ale 2,5 kila? To je 300g bílkovin?
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: st duben 02, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
Vaniš s Kubíkem by rostli ze všeho. To, že někdo někdy jedl 2,5 kila tvarohu a vyrostl neznamená, že to není pro většinu lidí úplná blbost, navíc nezdravá.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
1Kg tvarohu denně jsem dával v době, když jsem chodil do školy a neměl jsem peníze na proteiny každý den úplně v pohodě a nevidím v tom žádný problém. A takových nás bylo v té době spousta. A rostli jsme jako z vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|