Nechci rýpat PU, ale stejně všichni víme že víc jak 100 stejně neutáhneš :D Ale to si jen dělám srandu..
Stas to řekl pěkně. Je to prostě o tom že PU má jiné zkušenosti, má jiné tělo, přece jen 175cm je spíš menší chlap, než velký. Proto ti malé kotouče nedělají až takové problémy. Já mám ještě o 3cm míň jak Stas, takže spíš takový průměr dneska, ale ty malé kotouče jsou vražda. umím z nich tahat, ale nikdy bych z nich netahal těžce.
A mrtvola, jakožto těžký cvik se prostě musí drtit, nemá smysl ho cvičit s malou vahou na malých kotoučích. To ti žádný stimul nepřinese.
kdyby ste mi spíš poradili jak to vyřešit, abych zlepšil techniku s vercajkem co mám.
2.4.2014
68 dní do konce soutěže do formy
150g Sacharidů
- Káva s mlékem a 1 lžící cukru
- Snídaně: 75g vloček (s oříšky, semínkama atd atd. základ takže ještě + 175 ml mléka)
- Svačina: cottage sýr + 25g rýže
- Oběd: cca 150g vepřového masa na vodě + zelenina+ 50g rýže
- Po tréninku: protein + maltodextrin (před BCAA)
- Večeře: cca 150 g kuřecích prsou na vodě se zeleninou+ 25g rýže
- před spaním: Tvaroh + 10x piškot- uvidím jak to bude vycházet se sacharidy
- na zítra sem si udělal dušenou mrkev s kuřecím masem a rýží ( a pak že na intru nejde vařit )
- cottage sýr tam je protože byl ve slevě v kauflandu
Trénink:
Ráno: 3/4 hod plavání
dnes bez posilky takže WOD s BW
odpoledne:
WOD
5 shybů
10 kliků
15 angličáků
20 dřepů
25 DU
20 minut (cca 5 kol)
+ 3-5 km běh
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Jo, ale dej si ty lavičky dál, aby jsi narážel osou, pokud nemůžeš dát jiný nižší podklad, tohle už máš moc vysoko. To už jsou skoro dotahy od kolen :D
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
tohle uz vypadalo hodne dobre, mozna bych doporucil starty z mrtveho bodu=netukat, polozit a znovu zatahnout
jinak jak rikali kluci, podlozit osu a ne az kotouce
(ale furt si stojim za tim, ze to jde i ze zeme, jenom to chce chtit)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
:) odhliadnuc od 23 opakovani a odrazaniu cinky (to je asi CF ale tomu sa vobec nerozumiem) je to druhe video uplne o niecom inom. Tam by som sa nebal si nalozit, pretoze ta technika je dobra, a precvicis pritom svaly, kdezto pri tom prvom videu "precvicis" stavce a odolnost chrbtice. Samozrejme, osa trocha nizsie by bola ideal.
Nechci rýpat PU, ale stejně všichni víme že víc jak 100 stejně neutáhneš :D Ale to si jen dělám srandu..
Stas to řekl pěkně. Je to prostě o tom že PU má jiné zkušenosti, má jiné tělo, přece jen 175cm je spíš menší chlap, než velký. Proto ti malé kotouče nedělají až takové problémy. Já mám ještě o 3cm míň jak Stas, takže spíš takový průměr dneska, ale ty malé kotouče jsou vražda. umím z nich tahat, ale nikdy bych z nich netahal těžce.
A mrtvola, jakožto těžký cvik se prostě musí drtit, nemá smysl ho cvičit s malou vahou na malých kotoučích. To ti žádný stimul nepřinese.
souhlasim s tim, ze na mrtvolu to chce vahu, ale technika je zaklad
tak at se nauci na malych a na velkych to bude legrace
dlouhani se prece taky nevymlouvaji ze maji osu nizko
at si treba predstavi, ze mam 210cm a ze je to vlastne normalni osa
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Hlavu nech v přirozené pozici, aby jsi měl fyziologickou křivku páteře (neprohlubuj krční lordózu tím, že v dolní fázi koukáš před sebe, to dělají jen modelky a lidi, co potřebují zatáhnout světový rekord - nejsi ani jedno, tak se nenič :-))
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
200g Sacharidů
- Snídaně: 75g vloček (s oříšky, semínkama atd atd. základ takže ještě + 175 ml mléka)
- Oběd: cca 150g vepřového masa na vodě + zelenina+ 100g rýže
- Po tréninku: protein + maltodextrin (před BCAA)
- Večeře: cca 150 g kuřecích prsou na vodě se zeleninou+ 50g rýže
- před spaním: Tvaroh + 10x piškot- uvidím jak to bude vycházet se sacharidy
- vstával jsem později takže sváča ráno nebyla ... piškoty jsem dal odpoledne k čaji
- jinak co piju: voda voda, zelený čaj, tabletky (hořčík, multivitamín, magnesium)
- zítra 300g! konečně *20a*
Trénink:
10x8 dřep 100kg
+ v jedenacte serii max opakovani 16x
10x6 bench 80kg (v pulce sem musel shodit)
+ v jedenacte max opakovani 10x
10x 4 shyby BW
+ 11. bonusova 8x
starty každou minutu
10x12 upazovani na bocni ramena
3x15x francouzak 30kg
5x15x biceps s velkou 30kg
břicho 5x20++
300g Sacharidů
- Snídaně: 125g vloček (s oříšky, semínkama atd atd. základ takže ještě + 200 ml mléka)
- Svačina: cottage sýr + 50g rýže
- Oběd: cca 150g vepřového masa na vodě + zelenina+ 100g rýže
- Svačina: kuřecí/vepřové maso + 50g rýže
- Večeře: cca 150 g kuřecích prsou na vodě se zeleninou+ 50g rýže
- Před spaním: Tvaroh
Rest day
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru