Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 7:08 pm    Předmět: Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Odpovědět s citátem

Ahoj, tenhle web jsem dříve velice často navštěvoval a chodil jsem pravidelně cvičit. Časem mě to ale nějak přestalo bavit a na cvičení a ronnie jsem úplně zanevřel.

Kdo jsem, jak na tom jsem a kým chci být

Takže letos mi bude 25 let a má forma je naprosto žalostná (rozumněj HODNĚ TUKU A ŽÁDNÁ SÍLA), zhruba před měsícem jsem začal tak nějak občas navštěvovat fitko (1x týdně) a dále jsem cvičil doma zejména shyby, kliky a dřepy.
Měřím asi 173 cm, má hmotnost před měsícem byla 80 kg
Nějaké maximálky v tu dobu: bench 70 kg (odhad), MT 110 kg (odhad), dřep 70 kg (odhad), 8 shybů nadhmat (plné vyvěšení)

Prní návštěva fitka byla doslova katastrofální, skoro nic jsem neuzvednul a tělo mě bolelo ještě týden ale cvičení mě začalo dost bavit a progres byl samozřejmě jako u každého kdo začíná dost rychlý. Momentálně vážím 86 kg, což mě dost zděsilo, protože jsem původně chtěl zhubnout nějaký tuk a nabrat svaly ale hmotnost jsem chtěl zachovat na 80 kg. Doufám tedy že těch 6 kg navíc je většina ve svalech, protože jsem se snažil i rozumně jíst.

Teď tedy něco k tomu čeho bych chtěl dosáhnout:

One Hand Pull-up (shyb na jedné ruce)
Muscle-up (absolutní shyb)
Single Leg Squat (dřep na jedné noze)
dřep 150 kg
bench 100 kg
mrtvola 200 kg

Teď si asi říkáte, že musim být magor a dávám si nereálné cíle vzhledem ke své formě ale já věřím, že se k tomu dopracuju (někdy).
Chci trénovat celé tělo a nejde mi o to abych měl velké svaly, ale chci mít velkou (brutální, to zní líp) a zejména funční sílu. Dále chci dramaticky zredukovat tuk, jíst zdravě a udržet si dobrou formu ve které se budu cítit dobře.
Trénovat budu dvakrát týdně v posilovně pátek+neděla a přes týden cvičení venku či doma, zejména hrazda, kliky, dřepy a všechno možné s vlastní vahou.
Ještě tak měsíc či dva budu cvičit chaoticky bez plánu a až zesílim, tak se pokusím složit nějaký treninkový plán (nebo spíše někoho požádám).

Za jakékoli rady, tipy, triky, připomínky nebo kritiku budu moc vděčný!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tady budu aktualizovat tabulku výkonů

Naposledy upravil Cmeni dne ne duben 10, 2016 8:23 pm, celkově upraveno 5 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cmeni

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže můj první zápisek

Pátek 28.3.
Posilovna

MT
4x4 110 kg
-bylo to docela v pohodě až na první serii, kdy jsem myslel, že vypustím duši. Oni totiž ty kotouče neměli 10 kg jak jsem si myslel ale 20 kg, takže jsem tam měl naloženo 140 kg Na druhou jsem to samozřejmě sundal.

Millitary press
5x5 25 kg
-celkem klídek

Dřep
5x5 65 kg

Kliky na bradlech
4x8
-tohle je pro mě děs, dost mě z toho bolí hrudník

Shyby superseri 2x opakování
5x nadhmat, 5x "kladiva"

Po treninku jsem citil dost nohy, hlavně v sobotu

Neděle 30.3
Posilovna

MT
4x4 110 kg

Bench
5x5 55 kg
-překvapivě v pohodě

Dřep
5x5 70 kg
-dalo se to

Kliky na bradlech
3x10

Břicho

Pondělí 31.3
Doma jen tak lehce

Shyby
5x5 podhmat
-rychle na horu, pomalu dolu

Kliky
4x10
-na úzko, nohy na stole

Břicho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cmeni

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.4. Úterý
Doma
-vlezla na mě nějaká rýma, cítím se docela oslabenej, takže jsem se nepouštěl do žádných větších akcí

Shyby nadhmat
-dynamicky, prsa k tyči, nohy mírně dopředu, hlava mírně do zadu
-větší pauza mezi seriemi->snaha o dynamiku
4 opak x 5 ser

Malý kruháč
10x dřepů nohy u sebe
10x kliků
5X přítahy nohou ve visu
10x dřepů s výskokem

celé 5x
-žádné pauzy mezi cvikama
- 1-1.5 min pauza mezi seriemi
-dynamicky a plný rozsah

Nevim jestli je to tou rýmou ale teklo ze mě jak z krkovice na grilu. Takhle napsaný to vypadá jak uplné šolíchání ale měl jsem co dělat, abych to dal.

EDIT: BW po ránu 85 kg, možná náznak hubnutí
Cmeni

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.4. Středa
Fitko
-dneska byl ráno čas, tak jsem se rozhodl, že půjdu do fitka, ještě je trošku rýmička je ale po včerejším lehkém cvičení mi bylo lépe než před tím, takže jsem se rozhodl se trochu dneska také zapotit a rýmičce říct pápá svině

Historka z rána: Vyjíždim od baráku a jedu směr fitko, cestou potkávám popelářské auto a v duchu si říkám, že za takhle pěkného počasí musí být docela fajn se takhle vozit. Po chvilce mě napadají i vtipné momenty. Například namáklej popelář, kterej udělá human flag za ty madla, kterých se drží. Jenže v tom mi to dojde. Popelnice! Házim šmejra přes dvojitou plnou a valim zpátky (rozumněj jak vocas jedu dva kilometry a hledam kde to otočit). Nakonec dorazim do naší ulice právě včas, borci už sousedum nakládaj popelnice. Rychle doběhnu pro tu naší a konečně jedu opět směr bejkárna.

Mrtvola
4x4 115 kg
-oproti minule jsem naložil +5 kg, první serie fakt těžká, řikam si dneska to bude dřina, nějak to dam ale bude to maso, potom ale juknu radši pořádně na ty kotouče. místo desítek na každou stranu jsem si dal patnáctky, takže jsem tam měl 125 kg
na zbývající tři jsem to tedy to sundal a v poho

Bench
5x5 65 kg
-oproti minule jsem přiložil 10 kg, chtěl jsem dát 60 kg ale opět jsem to nějak špatně spočítal a potom už se mi to nechtělo sundavat, při poslední sérce už jsem se musel vydýchávat mezi posledníma opakováníma ale dal jsem to
-začala mě ale bolet hrudní kost (dotýkám se tyčí opravdu lehce, z toho to být nemůže), neni to nic dramatického ale je to cítit, nevím čím to může být

Dřep
5x5 75 kg
-přidal jsem 5 kg, bylo to dost těžký ale dal jsem to, 75 kg jsem ještě nikdy na dřep nedal, takže jsem si udělal nové maxko
-při první serii mi se ozvalo takové trhání. Řikám si ajaj. No nic dojel jsem serii a potom jsem šel opatrně zkoumat k zrcadlu, jestli mi neprdly šusťáky. Nic tam nebylo, tak se asi jen trochu roztáhli. Při druhé serii u každého opakování opět zvuky trhání. Po dojetí opět důkladná kontrola, řikam si to neni možný, tak jsem se rozhlídnul kolem sebe a když všichni vypadali zabraný do honění bicáků jsem rychle šáhnul pod šusťáky na trenky. Byly rozpáraný jak od tyranousaura. Trochu jsem se usmál a pokračoval.

Kliky na bradlech
10,10,10,8
-poslední serku už jsem 10 nedal, uplně hotovej

Břicho
-jel jsem ho podle Josefa Dúbravy ( sice nesouhlasím se vším co tam řiká ale opravdu jsem ho pěkně procítil a dost mi to uvolnilo záda, spodek břicha jsem jel ve visu na hrazdě

Orbitrek 15 min
Strečink

Ještě než jsem dorazil domu, tak jsem si udělal zastávku u řezníka a koupil 1 kg krutích prs za 180 kč. K obědu jsem si ukrojil dva plátky 250 g, rozklepal, trochu osolil, opepřil, hodil na pánev, pod to trochu máslíčka a na mírném "ohni" osmahnul. K tomu jsem si dal 200 g celozrné rýže. Rýže navážená tedy až udělaná. Krůta měla udělaná 210 g.
No řeknu vám, takhle jsem si už dlouho nepošmáknul, masíčko krásně šťavnatý voňavý, naprostá dobrota, rýže také velice super. Škoda, že porce vyjda na asi 50 kč, což neni málo. Ale takhle bych se chtěl teď nějak +- stravovovat, jednoduchá jídla z dobrých surovin. Je to vynikající, je to zdravý (doufám) a je to výživný .
Balista

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

MT
4x4 110 kg
-bylo to docela v pohodě až na první serii, kdy jsem myslel, že vypustím duši. Oni totiž ty kotouče neměli 10 kg jak jsem si myslel ale 20 kg , takže jsem tam měl naloženo 140 kg Na druhou jsem to samozřejmě sundal.

Mrtvola
4x4 115 kg
-oproti minule jsem naložil +5 kg, první serie fakt těžká, řikam si dneska to bude dřina, nějak to dam ale bude to maso, potom ale juknu radši pořádně na ty kotouče. místo desítek na každou stranu jsem si dal patnáctky , takže jsem tam měl 125 kg
na zbývající tři jsem to tedy to sundal a v poho

Bench
5x5 65 kg
-oproti minule jsem přiložil 10 kg, chtěl jsem dát 60 kg ale opět jsem to nějak špatně spočítal a potom už se mi to nechtělo sundavat, při poslední sérce už jsem se musel vydýchávat mezi posledníma opakováníma ale dal jsem to
-začala mě ale bolet hrudní kost (dotýkám se tyčí opravdu lehce, z toho to být nemůže), neni to nic dramatického ale je to cítit, nevím čím to může být

Nestává se Ti to nějak často?
K té bolesti hrudní kosti, nastuduj správnou techniku bench-pressu..
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre sa to číta tento log, máš rozumný prístup a názory, len k tým cieľom, si si vedomý, že to bude trvať možno aj pár rokov, kým sa k nim dopracuješ, tak som zvedavý, či máš aj takú výdrž.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista: Já nevim jak je to možný, tohle se mi nikdy nestávalo. Možná to je tim, že dřív jsem vždycky chodil ještě s někym, tak mi to kontroloval
Ten BP jsem zkusil tady (http://www.coretraining.cz/2014/01/jak-na-benchpress-technika-a-zakladni-pruprava/) omrknout a chyba bude asi v tom úhlu těch loktů nebo nevim. Bench mi dělal bohužel vždycky problémy.

Turakam: Momentálně jsem hodně silně namotivovanej, takže uvidíme jak to půjde časem až to trochu opadne, přijde stagnace, zranění, svatba... ( ). Ty výkony vim, že jsou dost nadstřelený, vzhledem k tomu co předvádim v posilovně ale chtěl bych to pojmout právě jako takovou cestu na několik let a nejde jen o to posilování ale o celkový zdravý životní styl. Motivací jsou pro mě hlavně lidi jako ty, který jedou několik let, zvedaj brutality a pořád se zlepšujou.
Hlavně díky čemu mě teď začalo posilování pořádně bavit jsou dřepy. Dřív jsem je šmudlal opravdu okrajově. Sice každá druhá holka zvedá víc ale cítim se hrozně šťastnej, když je odcvičim. A nejlepší na nich je že vidim každej den jak se mi promítaj do života. Uplně se mi zdá jako by mi někdo ty nohy polil živou vodou. Když si třeba jen tak vyskočim na místě do výšky, tak se mi zdá jako bych lítal.

Jinak díky moc za názory a připomínky.
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď ráno BW 84.5 kg

Včerejší jídelníček

cca 8:00 *platek chleba s lučinou +3 platky syru +3platky sunky, 100 g oves vlocek s mlekem a ctvereckem hořke cokolady
Trenink
cca 12:30 *250 g krutího + 200 g celozrné rýže
-asi po 1.5h trochu hlad
cca 16:00 *jblko, pomeranč
-hroznej hlad
cca 18:00 *125g kruta na kousky + 125 g celozrna ryže + mrkev
-děsnej hlad
cca 21:00 *5 vajec na měkko
-až vajčka dokázaly pořádně zasytit
cca 22:30 *250 g tvaroh + skořice
Fangorn

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Držim při cvičení palce a cíle sis podle mě vybral hodně dobře, pokud chceš mít pořádný výsledky, musíš mít i vysoký cíle
Jen bych do tréniniku zkusil zařadit i běh - nejen proto, že chceš zhubnout, ale s dobou kondičkou se obecně cvičí mnohem líp a pokud ti navíc nejde o objem, je ten běh ideální doplněk.
flew

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Teď ráno BW 84.5 kg

Včerejší jídelníček
cca 12:30 *250 g krutího + 200 g celozrné rýže
-asi po 1.5h trochu hlad
cca 16:00 *jblko, pomeranč
-hroznej hlad
cca 18:00 *125g kruta na kousky + 125 g celozrna ryže + mrkev
-děsnej hlad

To ze je hlad?????..to Je u mě prasecak..... Vždyť tam mas sacharidů jak blázen...

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fangorn: Díky, ten běh určitě budu muset zařadit, protože kondice je opravdu otřesná :/

Flew: Asi mám hlad, protože jsem přestal víceméně jíst pečivo, které jsem jedl celý život. Na jídelníčku ale ještě musím zamakat, tohle je teprve můj první týden v životě, kdy se opravdu snažím přemýšlet co jím, tak snad to během pár týdnů/měsíců vyladím.

4.4. Pátek
Posilovna odpoledne

Mrtvola
4x4 120 kg
-hrozně zafuněnej a zpocenej, nějaký vedro bylo dneska ale řekl jsem si, že si trošku naložim
4x140 kg
-samozřejmě těžký ale dobrý
10x100kg
-pumpovačka

potom jsem chtěl jít na bench ale odpoledne bylo hodně mladejch kluků a pořád to tam drtili, takže jsem se tam nedostal (dám ho zítra)

Military Press
5x5 27.5 kg
-pohoda, nejsem si ale jistej technikou, tak to radši moc nehrotim (až potkam někoho zkušenějšího, tak se zkusim poptat)

Super serie shyby/kliky na bradlech
10 kliků na bradlech, 5 shybů
-4x, pauza mezi seriemi 1 min
-funěl jsem jak parní lokomotiva
-vršek zad, trapézy a ruce dost napumpovaný

Farmers walk
-odlehčená verze
-do každé ruky kotouč 20kg a chození po fitku, mezi strojema a mezi lidma
-2x 1 minutu
-myslel jsem, že mi prasknou ruce, naprosto napumpovaný, trapézy pěkně tahaly, připadal jsem si jako naprostý monstrum (bohužel jen připadal, když jsem šel kolem nějakých holek, tak se smály-asi mně )

Bříško
-jenom lehce na uvolnění zad

Orbitrek
-15 min, možná mi někdo šlehnul do ionťáku nějakou drogu, protože jsem si pískal, pozpěvoval a máchal rukama

Strečink

Parádní trenink ale ve sprše jsem si všimnul nepříjemné věci. Od ramen, přes trapézy až ke krku mi vyskákaly červený tenký pruhu, něco jako strie. Doma jsem to namazal hned niveou. Doufám, že to zmizí
Insano41

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Teď ráno BW 84.5 kg

Včerejší jídelníček

všimni si, že hlad máš po jídlech s minimem tuků.
já bych přidal tuky, protože hádám že těch 200g a 125g rýže je v uvařeném stavu?
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41: Jojo navážil jsem jí až udělanou, prostě amatér, ještě si musim některé postupy osvojit

Takže myslíš, že třeba ještě k těm jídlům nějaký sýr, nebo jiné maso? Vepřové/hovězí/nějakou rybu?
Cmeni

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2014 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek 5.4.
Posilka

Dřep
-5x5 75 kg
-na to že to byl první cvik, tak žádná těžký, dneska nebyla žádná síla

Bench
-5x5 60 kg
-ubral jsem váhu a jel pořádně techniku, pěkně procítěné, spokojenost

Shyby
-4serx5opak s 10 kg
-poslední serie pěknej vojeb, úchop španej

Kliky na bradlech
-chtěl jsem dát 4x15
-dal jsem první a potom se na to vykašlal, bolí mě z toho prostě hrudní kost, zkouším všemožné techniky ale bolí všechno
-vyřazuju z treninku na neurčito

Břicho
pár serií přítahů ve visu, limitoval úchop

Orbitrek
-10 min
-nebyla šťáva

Strašnej trenink. Včera večer jsem byl u kamaráda, chtěl jsem dát 2 pivka, dal jsem bohužel 4 a dneska to bylo prostě znát. Špatná regenerace, málo spánku.
flew

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2014 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Insano41: Jojo navážil jsem jí až udělanou, prostě amatér, ještě si musim některé postupy osvojit

Takže myslíš, že třeba ještě k těm jídlům nějaký sýr, nebo jiné maso? Vepřové/hovězí/nějakou rybu?

tak to se vysvětluje hodně věcí.. proto sem se tolik divil, že sníš tolik jídla..

Jídlo važ jen syrové.. jak maso tak rýži

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: