|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
ale varuju, udelat byt jenom jeden krasny shyb je sakra velka prace
a pro dost lidi je 10 krasnych shybu nedostizny sen! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johnbear

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Nechápu, proč jste se do něj tak pustili, vždyť jen napsal, že ho shyby podhmatem baví víc a příště teda zkusí nadhmat. A hned tady vytahujete něco o inteligenci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:18 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | raw napsal: | | fakq napsal: | | Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj. .. Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík |
hadam, ze tva inteligence bude stejna jak vek |
Pokud už chceš napadat za gramatiku, tak piš s diakritiklu a bez chyb. Jinak nevím, za co ho osočuješ. |
Co Raw napsal spatne z hlediska gramatiky?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Podhmatem shyby dělaj jen seberevoltaci a ttby |
Jo a taky třeba Lukáš Osladil ...
- nicméně nadhmatem jsou určitě mnohem lepší....
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: so duben 05, 2014 10:55 pm Předmět: |
|
|
Tohle forum fakt jde do hoven. Obsahuje je ho 80% namyslenejch debilku podle kterejch jsou vsichni ostatni jen idioti kdyz se slusne zeptaj a jeste to rozepisou jqk kreteni , 10% "češtinářů" kteří se nudej (mimochodem se omlouvam za preklepi a za diakritiku , pisu z mobilu) a pak teda zbylich 10% kteri dokazou poradit no.. Zeptal sem se slusne na jeden problemnkterej me zacal trqpit teprve nedavno , driv mi to nedelalo a hned mi tu zacal psat nejakej frajer kterej si da svoje obri zada na avatar aby vsichni videli ze je vic nez ostatni...
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 1:58 am Předmět: |
|
|
je to jednoduchy mas slabsi levou stranu tak se na ni vic soustred a delej shyby ad nadhmatem nebo podhmatem jen do te doby dokud je dokazes provest spravne a postupne pridavej.. pokud nedokazes udelat ani jeden je mozna problem uplne jinde ...ja mel problem s pravackou u boxu jeden den jsem si zlomil par kosti na pravacce vlasni blbosti a pak jak mi sundali sadru sem proste nemohl tou pravackou uderit do pytle plnou silou neco v hlave mi to proste nedovolilo ale casem to zmizelo ..cetl jsem o tom par clanku a je to docela normalni vec ze clovek kterej mel treba zlomenou kost na ruce ma v hlave urcity blok ktery mu brani tu ruku vyuzit naplno ikdyz je plne uzdravena ...muzes skusit zatezovat kazdou ruku zvlast dokud se ten problem nesrovna a az pak prejit na cviky u kterych vyuzivas obe ruce najednou
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 8:03 am Předmět: |
|
|
| fakq napsal: | | Tohle forum fakt jde do hoven. Obsahuje je ho 80% namyslenejch debilku podle kterejch jsou vsichni ostatni jen idioti kdyz se slusne zeptaj a jeste to rozepisou jqk kreteni , 10% "češtinářů" kteří se nudej (mimochodem se omlouvam za preklepi a za diakritiku , pisu z mobilu) a pak teda zbylich 10% kteri dokazou poradit no.. Zeptal sem se slusne na jeden problemnkterej me zacal trqpit teprve nedavno , driv mi to nedelalo a hned mi tu zacal psat nejakej frajer kterej si da svoje obri zada na avatar aby vsichni videli ze je vic nez ostatni... |
a jeste bych dodal 99% novacku, kteri neumi hledat na netu, nebo si sami neumi odpovedet na vec, na kterou prijdes sam, kdyz trochu zapremyslis
(na gramatiku sem tady nikdy nenarazel, sam ji nemam zrovna dobrou)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 8:17 am Předmět: |
|
|
| fakq napsal: | | Tohle forum fakt jde do hoven. Obsahuje je ho 80% namyslenejch debilku podle kterejch jsou vsichni ostatni jen idioti kdyz se slusne zeptaj a jeste to rozepisou jqk kreteni , 10% "češtinářů" kteří se nudej (mimochodem se omlouvam za preklepi a za diakritiku , pisu z mobilu) a pak teda zbylich 10% kteri dokazou poradit no.. Zeptal sem se slusne na jeden problemnkterej me zacal trqpit teprve nedavno , driv mi to nedelalo a hned mi tu zacal psat nejakej frajer kterej si da svoje obri zada na avatar aby vsichni videli ze je vic nez ostatni... |
Nesváděj to na překlepy, to je debilita.
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 8:35 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Podhmatem shyby dělaj jen seberevoltaci a ttby |
Ale jdi, je to cvik jako každý jiný.
TTBY ho cvičí protože, když před pár měsíci začinal cvičit, tak udělal 2 přítahy s podhmatem, což je dost málo ale jde to trénovat (ano musíte mít pauzu písničku..) ovšem s nadhamtem - v kombinaci se tim, že tam mam konstrukci bradel - tedy mohu jen se širokým uchopem jsem udělal přesně nula. Vzhledem k podobným svalum je rozumné zasílet na podhmatu a pak to transformovat na nadhmat. Sice to hodně berou bicepsy, ale když si dá člověk xx kg zátěže s podhmatem tak to imho podobně zatíží záda jako bez zátěže s nadhmatem - z čehož plyne možnost regulace, což je fajn protože pro cvičení s BW je obecně těžké začínat když člověk nedá ani jedno opakování..
A druhej duvod proč to TTBY cvičí je protože má na to navázané cíle do konce tohoto roku. Jelikož mi člověk nad kterým se snažím být silnější poskytl udaj o přítazích s podhmatem. Ačkoliv tady Peter mi dá Monstra jen když budu umět i s nadhmatem. Takže postupně přidávám k podhmatu lehce nadhmat - a pak to budu řídit podle toho, u kterého z osobích cílů jsem dále.
Tolik TTBY a nadhmat a podhmat.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
nahodou shyby podhmat jsou stejne kvalitni cvik jako shyby nadhmat, jen jsou na neco jineho
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | micus6 napsal: | | raw napsal: | | fakq napsal: | | Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj. .. Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík |
hadam, ze tva inteligence bude stejna jak vek |
Pokud už chceš napadat za gramatiku, tak piš s diakritiklu a bez chyb. Jinak nevím, za co ho osočuješ. |
Co Raw napsal spatne z hlediska gramatiky? |
Diakritika, malé písmeno na začátku věty,... nevědel sem za co ho drbe. Sám píšu jak prase když sem na telefonu. Každopádně, teď se podiv co raw napsal.... Shyby podhmatem jsou fajn cvik,...... Tak za co ho jebal? Protože je tu kvuli tomu pěknej bordel.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 10:30 am Předmět: |
|
|
lol jeden o shybech a druhy o malem pismenku
shyby drtim kazdej trenink s jinym gripem, je to tutovej cvik - ale tvuj dotaz je celkem prdlej,, zkus jit hlavou vic na levou stranu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
mozna bych vysadil shyby a jel pritahy na kladce
kazdou ruku zvlast _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 10:59 am Předmět: |
|
|
Ja obou shybu udelam dost. Nevymlouval sem se na preklep u slov se s a z ale ze sem se prekliknul... Ta lrva ruka toho dela dost si myslim pravou chutnu tyc pres celou ruku ale lrvacku tqk tolik nevytocim.. Tak tohle zase uzqvrete , do posilky jdu xvicit tucr az ve stredu tqk do ty doby nebudu poslouchqt ten stejnej nqzor nebo nejaky narazky , dekuju za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|