|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Shalke
|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:36 pm Předmět: Training for smiling (: |
|
|
Ahoj!
Zakládám si tu log, kvůli motovaci a zpětné vazbě, jak od ostatních, tak sǎm od sebe.
Nebudu tu psát jak dlouho trénuju, jaká jsem měl zranění, ani postovat nejlepší formu nebo max. vahy. To je minulost, dřívější motivace, úplně něco jiného než dnes. Byl jsem mladej, a hloupej... A teď je mi 20 :D
Stravu jedu podle programu Whole30, a jsem maximálně spokojen - cítím se dobře.
Moje cesta je - užít si to, a cítit se dobře (zdravě).
Crossfit, parkour...Jdu na to právě TEĎ!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Shalke
|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:46 pm Předmět: Smile 1. |
|
|
Smile 1.
Když jsem se šel rozehřát na běhací pás, uvědomil jsem si, že se mi hrozně nechce, tak jsem tam byl 52 minut, na rychlost 7 :D
Pak jsem začal, a už po prvním kole jsem si říkal "Jdu dom, tohle je strašný. Jak bych mohl dǎt další 4kola?"
Barbara
20 Pullups
30 Pushups
40 Situps
50 Squats
Mezi koly jsem dával 3 minuty odpočinek, ale stejně to bylo hrozné. Už v druhém kole jsem vše rozdělil na 2x... Nestíhal jsem především s rukama, ke konci mě zas zradilo břicho. Příště do toho dám víc, a aji si to stopnu! Přeci nemůžu být taková holčička.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: po duben 07, 2014 3:50 pm Předmět: Smile 2. (6.4.2014) |
|
|
Smile 2.
Kondice:
Pás 8 minut zahřátí
Intervaly 1,5 min 10 rychlost a 1 min 13,5 rychlost - celkově 30 minut + 10 minut sklidnění = 500kcal
Pak protažení. Celkem sada ty intervaly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: út duben 08, 2014 3:17 pm Předmět: Smile 3. |
|
|
Smile 3.
(Pondělí volno)
Úterý:
Super trénink :)
Jen mi pořád klesá tělesná váha, jedu Whole30 - podobné paleo dietě. Máte někdo radu čím to doplnit? Bílkovin přidávat nechci, tak asi tuky a zelenina, hmm zelenina :D
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út duben 08, 2014 4:02 pm Předmět: |
|
|
zkus psát časy.. kolik kol barbary si dal? za jak dlouho? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: út duben 08, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
To flew: Dal jsem 5 kol, za jak dlouho nevím, psal jaem, že si to příště budu stopovat.
To CZEBLADE: Stojí to na základech Paleo, více si najdi na internetu. Víceméně je to o tom - Chceš dávat do Tvého těla sračky? Chceš aby tě jídlo ovládalo, nebo aby ti sloužilo? Chceš do sebe jídlo bezmyšlenkovitě naházet, nebo k němu mít dobrý přístup a vnímat, co dáváš do svého těla?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: st duben 09, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem byl v gymnastické tělocvičně, a nic co by se dalo počítat za trénink jsem nedělal.
Nějakej zásek.
Takže příště raději normální trénink! Hajzle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 11:54 am Předmět: Smile 4. |
|
|
Smile 4.
(čtvrtek)
Pořád kalibruji mezi tím, oddělat se úplně x dokončit to. Většinou to chci dokončit a pak do toho nedávám všechno (menší váhy, někdy i šizení cviků, spíš technicky  ).
Burpees celkem vpohodě. Pistols šli jen na pravou nohu, levá s lehkým přidržováním. A švihadlo hrůza, tam jsem opět poznal, že nemám kondici. Jo, a ještě detail - neumím dvojté přeskoky, takže dělám jen jeden. Na tom zapracuji! Příště, hned příště.
Btw. V rozpisu jsem TOM, a jsem moc línej to nějak označit, takže i Vám odpustím, když si to nebudete hledat  Edit: Ale vypsat bych to mohl xD 100Burpees - 7,17 a Metcon 578op.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: út duben 15, 2014 11:15 pm Předmět: Smile 5. |
|
|
Pátek - volno
Sobota - pomoc rodičům na zahradě s rytím
Neděle - volno
Pondělí - volno
Velká flákárna která má samozřejmě svůj důvod. Který je samozřejmě jen výmluva...
Smile 5.
(úterý)
Lehčí trénink, ale břicho to odneslo slušně. Zítra to vidím na vstávání z postele přes bok (takové to svalení  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|