Training for smiling (:

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Training for smiling (:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Training for smiling (:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Shalke

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2014 8:36 pm    Předmět: Training for smiling (: Odpovědět s citátem

Ahoj!

Zakládám si tu log, kvůli motovaci a zpětné vazbě, jak od ostatních, tak sǎm od sebe.

Nebudu tu psát jak dlouho trénuju, jaká jsem měl zranění, ani postovat nejlepší formu nebo max. vahy. To je minulost, dřívější motivace, úplně něco jiného než dnes. Byl jsem mladej, a hloupej... A teď je mi 20 :D

Stravu jedu podle programu Whole30, a jsem maximálně spokojen - cítím se dobře.

Moje cesta je - užít si to, a cítit se dobře (zdravě).

Crossfit, parkour...Jdu na to právě TEĎ!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Shalke

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2014 8:46 pm    Předmět: Smile 1. Odpovědět s citátem

Smile 1.

Když jsem se šel rozehřát na běhací pás, uvědomil jsem si, že se mi hrozně nechce, tak jsem tam byl 52 minut, na rychlost 7 :D

Pak jsem začal, a už po prvním kole jsem si říkal "Jdu dom, tohle je strašný. Jak bych mohl dǎt další 4kola?"

Barbara
20 Pull­ups
30 Push­ups
40 Sit­ups
50 Squats

Mezi koly jsem dával 3 minuty odpočinek, ale stejně to bylo hrozné. Už v druhém kole jsem vše rozdělil na 2x... Nestíhal jsem především s rukama, ke konci mě zas zradilo břicho. Příště do toho dám víc, a aji si to stopnu! Přeci nemůžu být taková holčička.
Shalke

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 3:50 pm    Předmět: Smile 2. (6.4.2014) Odpovědět s citátem

Smile 2.

Kondice:

Pás 8 minut zahřátí
Intervaly 1,5 min 10 rychlost a 1 min 13,5 rychlost - celkově 30 minut + 10 minut sklidnění = 500kcal

Pak protažení. Celkem sada ty intervaly :)
Shalke

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 3:17 pm    Předmět: Smile 3. Odpovědět s citátem

Smile 3.

(Pondělí volno)

Úterý:

Super trénink :)

Jen mi pořád klesá tělesná váha, jedu Whole30 - podobné paleo dietě. Máte někdo radu čím to doplnit? Bílkovin přidávat nechci, tak asi tuky a zelenina, hmm zelenina :D
flew

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus psát časy.. kolik kol barbary si dal? za jak dlouho?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že mladej a hloupej ... dobrý úvod :D ohl bys (mi) ve zkratce říct o tom programu Whole30 a tvoje postřehy? Já nikdy nic jako program stravování nevalil, prostě jím
Shalke

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To flew: Dal jsem 5 kol, za jak dlouho nevím, psal jaem, že si to příště budu stopovat.

To CZEBLADE: Stojí to na základech Paleo, více si najdi na internetu. Víceméně je to o tom - Chceš dávat do Tvého těla sračky? Chceš aby tě jídlo ovládalo, nebo aby ti sloužilo? Chceš do sebe jídlo bezmyšlenkovitě naházet, nebo k němu mít dobrý přístup a vnímat, co dáváš do svého těla?
Shalke

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem byl v gymnastické tělocvičně, a nic co by se dalo počítat za trénink jsem nedělal.

Nějakej zásek.

Takže příště raději normální trénink! Hajzle.
Shalke

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 11:54 am    Předmět: Smile 4. Odpovědět s citátem

Smile 4.

(čtvrtek)

Pořád kalibruji mezi tím, oddělat se úplně x dokončit to. Většinou to chci dokončit a pak do toho nedávám všechno (menší váhy, někdy i šizení cviků, spíš technicky ).

Burpees celkem vpohodě. Pistols šli jen na pravou nohu, levá s lehkým přidržováním. A švihadlo hrůza, tam jsem opět poznal, že nemám kondici. Jo, a ještě detail - neumím dvojté přeskoky, takže dělám jen jeden. Na tom zapracuji! Příště, hned příště.

Btw. V rozpisu jsem TOM, a jsem moc línej to nějak označit, takže i Vám odpustím, když si to nebudete hledat Edit: Ale vypsat bych to mohl xD 100Burpees - 7,17 a Metcon 578op.
Shalke

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 11:15 pm    Předmět: Smile 5. Odpovědět s citátem

Pátek - volno
Sobota - pomoc rodičům na zahradě s rytím
Neděle - volno
Pondělí - volno

Velká flákárna která má samozřejmě svůj důvod. Který je samozřejmě jen výmluva...

Smile 5.

(úterý)

Lehčí trénink, ale břicho to odneslo slušně. Zítra to vidím na vstávání z postele přes bok (takové to svalení )

Rychle na stránku:

Přejdi na: