|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GodlikeX
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
dobre, ale z toho, ze se snazim drepovst ste mohli pochopit ze nechci it nozky jak kluci na fotkach :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
zkoušel si měnit pozici nohou, jak při dřepu tak při LP? Co hacken-dřep, ten na stroji? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | zkoušel si měnit pozici nohou, jak při dřepu tak při LP? Co hacken-dřep, ten na stroji? |
Jo, nejvic mi vyhovuje, kdyz mam mezi patama mezeru tak 15 cm ...na obom
Edit: 25cm....sem to radej zmeril :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud tě u toho nebolej kyčle, tak to cvič, na váhu se můžeš vykašlat a můžeš si to zpříjemnit pomalou negativkou apod. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
Pokud prostě nemůžeš dělat kvůlli zdraví klasický zadní dřep, tak ho prostě necvič. Jak ti píše Mast3r, vyzkoušej hackeny, ty vůbec nejsou špatný a oddělat stehna se na tom dají pěkně.
Bulharské dřepy jsi někdy zkoušel? Podle mě mnohem lepší než pistol-squat, který mi přijdou až příliš "gymnastické".
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so duben 05, 2014 7:58 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Tak pokud tě u toho nebolej kyčle, tak to cvič, na váhu se můžeš vykašlat a můžeš si to zpříjemnit pomalou negativkou apod. |
Ja se prave s tema 30ti kilama nebo kolik sem tam mel snazil pomalu dolu a normalne nahoru a kratke pauzy (do 45ti s)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so duben 05, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
u hackenu se de pres kolena, nic dobryho
zkus celni drep - best zalezitost na kvadraky a nebude te drtit naka velka vaha
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so duben 05, 2014 11:13 am Předmět: |
|
|
| citace: |
u hackenu se de pres kolena, nic dobryho |
Není pravda, když si dáš nohy dál od těla.
To bych si právě myslel, že u čelních dřepů jdou kolena více dopředu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
Tak, na4-6 tydnu (vic to nejspis nepujde) zkusim zas korte. Nohy budou s mensi vahou, ale svet se snad nezbori  ...ikdyz, pro mnohe jo....
1. Tyden drep/bench/mrtvola 40kg/55kg/65kg
-pri nejlepsim, pokud budou nohy ok a vse pujde hladce, mel bych vydrzet 6 tydnu a tim/koncit na 52,5/67,5/77,5
-mrtvolu taky nechci tahst ze vsech sil na ukor techniky, proto zacnu na vaze ktera zrovna ''zajimava'' neni :-)
Naposledy upravil micus6 dne ne duben 06, 2014 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
sorry asi za zbytečnej koment, ale nebylo by lepší zamyslet se nad nějakým vhodnějším tréninkem pro tebe ?:) ... já nedávno jel taky korte (je pravda, že s kilama jsem nešetřil), ale už v půlce jsem cejtil, že to je na nohy a spodní záda záhul jak svině ... já nevím, aby ses za 14 dní zas neodpálil a nebyl v háji na delší dobu.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
Přijde mi, že full body cvičíš od té doby, co sis založil log. A očividně ti to moc nebere....Nechceš zkusit opak full body a to klasický split? Zase něco jiného a nový impuls.. A nebo třeba kromě toho korteho bych zkvalitnil to full body. Když teda mužes dělat zadní dřep tak bych ho nahradil těma BW. To předkopávání bych uplně vyhodil a třeba přidal víc serií shybu ne je jen ojebat. Př. 3 hlavní cviky na velké partie o moc seriích a pak jen lehce ruce.
.... Jo a Tome, kdyby něco tak běž tam odkud jsi vylezl...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 6:18 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Přijde mi, že full body cvičíš od té doby, co sis založil log. A očividně ti to moc nebere....Nechceš zkusit opak full body a to klasický split? Zase něco jiného a nový impuls.. A nebo třeba kromě toho korteho bych zkvalitnil to full body. Když teda mužes dělat zadní dřep tak bych ho nahradil těma BW. To předkopávání bych uplně vyhodil a třeba přidal víc serií shybu ne je jen ojebat. Př. 3 hlavní cviky na velké partie o moc seriích a pak jen lehce ruce.
.... Jo a Tome, kdyby něco tak běž tam odkud jsi vylezl... |
Prakticky to co popisujes- zakladni cviky + lehce doplnky je to korte....aspon mesic ...6 tydnu by mi udelalo radost...ale rikam, ted nevim, zda budu rano schopen udelat drep. Ale zbytecne se stresovat nebudu. Predkop davsm, at ty nohy teochu odcvicim, samotne drepy me s tou vahou (nebo dokonce s bw) az tak nerozhodi,.... kazdopadne 3-4 serie shybu po 8 jsko ojebani neberu,...nevim jak ty, ale nekdy i zada z toho na druhy den citim,...:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|