|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | NECHCI BÝT KULTURISTA omg, těch 10 kg jsem přestřelil, ale šlo by to nabrat za delší dobu.. |
hele, a ty myslis, ze kdyz budes dodrzovat ten jidelnicek, co jsem poslal, ze tak budes vypadat?
ani omylem
k tomu se musi sakra tvrde makat
tu ideu pust z hlavy
kup si nejaky gainer a lej to do sebe aspon 5x denne a naberes tuky a zapomen, ze tohle forum existuje, maximalne, kdyby jsi chtel pobavit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
Nechci si ničit život kulturistikou, kule používat jinak.. ok, já že mě poradite nějaké triky..
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
bejt tebou, tak se na to prostě vyseru. když nemáš chuť cvičit, tak to nepude, akorát zatěžuješ mysl věcma, který nerealizuješ :-) kdybys fakt chtěl přibrat, tak už cvičíš nebo máš aspoň načteno :-) evidentně to pro tebe zase tak důležitý není _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | Nechci si ničit život kulturistikou, kule používat jinak.. ok, já že mě poradite nějaké triky.. |
Trik c.1 maso musíš vařit večer po tmě... Je dokázáno ze pak má víc bílkovin _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Boujangel napsal: | | Nechci si ničit život kulturistikou, kule používat jinak.. ok, já že mě poradite nějaké triky.. |
Trik c.1 maso musíš vařit večer po tmě... Je dokázáno ze pak má víc bílkovin |
No tak...ještě ho pak máma nachytá doma vařit potmě a vynadá ti,...
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
Ok, každý den drepy,kliky,shyby nad,pod a ohybaky + jídelníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | | Ok, každý den drepy,kliky,shyby nad,pod a ohybaky + jídelníček |
jj, vcelku presne jsi popsal, jak se zbavit prebytecneho tuku a jeste si zpevnit telo
LOL, ja myslel, ze ty veci na pobaveni budes psat az casem, a ne hnedka tedka _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | micus6 napsal: | | flew napsal: | | Boujangel napsal: | | Nechci si ničit život kulturistikou, kule používat jinak.. ok, já že mě poradite nějaké triky.. |
Trik c.1 maso musíš vařit večer po tmě... Je dokázáno ze pak má víc bílkovin |
No tak...ještě ho pak máma nachytá doma vařit potmě a vynadá ti,... |
Ve 14 může mít pěknou mámu ne |
no, má starší sestry, ale zas nevíme o kolik...ale kdyžtak dej vědět ;-) :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
Smůla hoši, zůstaňte verni anci dlanove ;) Prestante si dělat srandu, poraďte nebo tahnete,děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
Shooter ti poradil .... Čti čti a čti _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
[quote="Peter Ustinov
janca: taky startujes s jinou vahou, jsi zenska a v jinem veku...to jsou hodne jine startovni pozice[/quote]
tos asi nepochopil
ale jo, máš pravdu, budu pomalu ve věku jeho mamky.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Shooter ti poradil .... Čti čti a čti |
Posledni ot: taky ti prijde vtine, kdyz ti 14ti lety kluk mluvi o ''anci dlanove''? :D
Hele, nezlob se, ale je to tu fakt skvele'rozepsane v clankoch. Lip poradit nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 06, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|