koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím, nekdo kd tomu rozumí.....
Samsung galaxy express 2 vs HTC desire 500 vs LG L9 II

Jsou +- ve stejne cenove relaci (kupuju z vodafone, mam tamjiste vyhody) a nevim ktery je nejlepsi. Velikost displeje u lg beru uz spise jako nevyhodu, ale budiz. Fotaky me moc nezajimaj. Jde mi hlavnemo to, aby tam sel dobre net, serialy a filmy a nejaka ta hra (ikdyz, ty hry jdou vsude, ikdyz vsede se tvrdi, k tomu potrebujes spickovej foun,...) ..... htc ma 4 jadra ale jen 1.2ghz navic neni ten procesor nejnovesi, ma 1gb ram, samsung ma tusim 2x1.7ghz a 1,5gb ram?.... nekdo zkusenny, kdo by mi poradil + a - telefonu? (Ptam se i na jinem foru, na mobily, ale tak zkusim to i zde)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po načerpaných znalostech si odpovím.....

Htc desire 500- cena cca 5500kč, 4x1.2ghz - lákadlo na nezkušené.... 1 gb ram, display 4.3 , rozlišení nevím přwsně, ale slabší -NE

samsung galaxy express 2 - cena cca 7500 2x1,7ghz, 1,5gb ram ...moc sem o nem na netu nenašel, ale display slabé rozlišení za ty prachy na oněch 4.5 palce ...vzhledemmk ceně -NE

LG optimus l9 II- cca 6000kč (asi, ve vodafonu s taeifem za 3000+ mam body, takže tak za korunku) 2x1,4ghz 1gb ram, 4,7 palce, hd rozlišení. Display dost opěvovaný, rychlost VYŠŠÍ než desire 500 ( benchmark ma 11200, htc 9300) . Fotky prej ujdou,... jdu do něj
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda ze si nenapsal dva dny zpět, oppo r819 měli i s folii a krytem za 5700..
Freimen

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

Htc desire 500- cena cca 5500kč, 4x1.2ghz - lákadlo na nezkušené.... 1 gb ram, display 4.3 , rozlišení nevím přwsně, ale slabší -NE

samsung galaxy express 2 - cena cca 7500 2x1,7ghz, 1,5gb ram ...moc sem o nem na netu nenašel, ale display slabé rozlišení za ty prachy na oněch 4.5 palce ...vzhledemmk ceně -NE

LG optimus l9 II- cca 6000kč (asi, ve vodafonu s taeifem za 3000+ mam body, takže tak za korunku) 2x1,4ghz 1gb ram, 4,7 palce, hd rozlišení. Display dost opěvovaný, rychlost VYŠŠÍ než desire 500 ( benchmark ma 11200, htc 9300) . Fotky prej ujdou,... jdu do něj

bohužel je foťák naopak ten nejhorší z nejhorších, při běžném slunném dni vypdají fotky, jako kdybys to fotil v počasí pod mrakem, obloha není nikdy modrá, ale bílá přepálená či světlá, v ruce je telefon šíleně plastový, jako kdybys držel maketu pro děti, mně se moc nelíbil. Ale jinak systém má odladěný a za ty peníze dobrý nákup, to ano.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
micus6 napsal:

bohužel je foťák naopak ten nejhorší z nejhorších, při běžném slunném dni vypdají fotky, jako kdybys to fotil v počasí pod mrakem, obloha není nikdy modrá, ale bílá přepálená či světlá, v ruce je telefon šíleně plastový, jako kdybys držel maketu pro děti, mně se moc nelíbil. Ale jinak systém má odladěný a za ty peníze dobrý nákup, to ano.

pravda že v 1 recenzi se psalo ze fotky slabe, ale v jine ze ok...kazdopadne, ja tam fotak vubec nepotrebuju, maximalne to vyuziju kdyz si budu fotit a4 jako tahák.... plast neplast, víc by mě nasralo mít HTC one kterej je z hliníku a vypadá plastověji'než plast (nebo jiste komponenty jsou z hliniku? Ale oproti fotkam je hnusny)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://m.mobilmania.cz/lg-optimus-l9-ii-rovnovaha-v-plastu-recenze/a-1325133/?textart=1#chpt3

Pokud sou to fotky z něj, tak nemám výtku, nejsem nejakej honič šulínka nad kvalitou fotaku v mobilu...nejakej 41mpx na nokii by me tak leda sralo kuli váze fotografií
Gohan

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo no. Nafotíš par desítek fotek a pomalu aby jsi tahal mobil v batohu.
rammstein12

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z nej příspěvků tady na fóru poslední dobou.
Jinak, ten LG zase neni tak špatnej v daný ceně, pokud nechceš jinej OS než Android - to je potom nej Nokia L920.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
To jo no. Nafotíš par desítek fotek a pomalu aby jsi tahal mobil v batohu.

......:D :D ted sem si cvrkl voe
darKane

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen podotykam ze ta Lumia s 41mpix ti to vyfoti do 5mpx (oversampling technologie). Tech 41mpx je tam spis kvuli zoomovani :P nebude ti to tezknout v kapse :P
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

darKane napsal:
Jen podotykam ze ta Lumia s 41mpix ti to vyfoti do 5mpx (oversampling technologie). Tech 41mpx je tam spis kvuli zoomovani :P nebude ti to tezknout v kapse :P

Hmm, tak to jo
Grimley

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to tady - muj Note II pomalu ale jistě odchází do křemíkového nebe (prasklej displej šel přežít, ale reproduktor už je v háji a když mi nekdo volá, tak ho skoro neslyším).... Původně jsem myslel že koupím LG G2, ale v ruce se mi ten mobil nějak nelíbí...ne že bych si potřeboval hrát na nějaký hogo fogo, ale přeci jen mam rád pořádnej kus "železa"....

Nabízí se koupit Nota III, ale nevim jestli bych nezvolil něco decentnějšího, přeci jen ta trojka se jim moc nepovedla po strance designu, přijde mi to jak pouťová cetka (stribrnej rámeček, imitace kůže z plastu).

Nejsem žádná konzerva a ačkoliv jsem ted měl 8 let android, moje zkušenosti se smartphonem zacinaly na iPhonu (iPhone 3G).... Proto uvažuju o iPhone 5S, má solidní foťák, skvěle by se mi synchronizoval s iPadem, kterej hojně využívám zejména při praci a škole a designově se mi libi. Co me odrazuje od koupě je vydrz na baterku-z Note II jsem zvyklej na velkorysou kapacitu baterky .... Je pravda ze mobil uz tolik na net nevyužívám - k tomu používám iPad, ale přeci jen treba v MHD připadne na ulici kdyz potrebuju na net, jsem na mobilu a netahá iPad....to samý různý kulturní akce...hokej atd. - sem tablet netahám a jsem zvyklej bejt na netu na mobilu. Dost fotím - výlety apod. fotím komplet na mobil a zde je kamen úrazu - baterie (planuju ze bych koupil USB nabijecku do auta)... Mate nekdo iP5S a mohl byste mi napsat jak dlouho vam vydrží na nabití ?

Edit: malém bych zapomněl na sony xperia z2...nekdo zkušenosti?

Připadně nejakej jinej tip?
arkan

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak je to tady - muj Note II pomalu ale jistě odchází do křemíkového nebe (prasklej displej šel přežít, ale reproduktor už je v háji a když mi nekdo volá, tak ho skoro neslyším).... Původně jsem myslel že koupím LG G2, ale v ruce se mi ten mobil nějak nelíbí...ne že bych si potřeboval hrát na nějaký hogo fogo, ale přeci jen mam rád pořádnej kus "železa"....

Nabízí se koupit Nota III, ale nevim jestli bych nezvolil něco decentnějšího, přeci jen ta trojka se jim moc nepovedla po strance designu, přijde mi to jak pouťová cetka (stribrnej rámeček, imitace kůže z plastu).

Nejsem žádná konzerva a ačkoliv jsem ted měl 8 let android, moje zkušenosti se smartphonem zacinaly na iPhonu (iPhone 3G).... Proto uvažuju o iPhone 5S, má solidní foťák, skvěle by se mi synchronizoval s iPadem, kterej hojně využívám zejména při praci a škole a designově se mi libi. Co me odrazuje od koupě je vydrz na baterku-z Note II jsem zvyklej na velkorysou kapacitu baterky .... Je pravda ze mobil uz tolik na net nevyužívám - k tomu používám iPad, ale přeci jen treba v MHD připadne na ulici kdyz potrebuju na net, jsem na mobilu a netahá iPad....to samý různý kulturní akce...hokej atd. - sem tablet netahám a jsem zvyklej bejt na netu na mobilu. Dost fotím - výlety apod. fotím komplet na mobil a zde je kamen úrazu - baterie (planuju ze bych koupil USB nabijecku do auta)... Mate nekdo iP5S a mohl byste mi napsat jak dlouho vam vydrží na nabití ?

Edit: malém bych zapomněl na sony xperia z2...nekdo zkušenosti?

Připadně nejakej jinej tip?

Moje má ten LG G2 16GB (D802) Black , myslím že tím neuděláš chybu, cena, výkon, hd videa ,foták, apilikace ,spolehlivost 100%.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oppo find 7a, lg g2
Grimley

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na oppo jsem nedávno koukal, libi se mi, ale neni ještě v prodeji ne?...zas nechci čekat kdoví jak dlouho, protože kdyz mi nekdo vola, tak se ho desetkrát ptám co říkal :D u formálních hovorů je to trochu trapný (používám svůj soukromej místo služebního, ptz nerad tahám dva telefony)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: