Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 25.3.2014
Dieta: 9den (175g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

Dřep---------------------------- 4x3x125kg
Bench--------------------------- 4x3x77,5kg
PvP jednoručky---------------- 4x3x32,5kg
PP-------------------------------- 3x10x35kg
Shyby kladka--------------------3x10x42,5
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 65min

Dnes fakt dobrý trening, řekl bych super k méme stavu. Od soboty natažený lýtkový sval na levé noze, včera s práce koleno v háji tamtéž. Do fitka jsem dopajdal, rozcvičku nějak ušmudlal. A přešel jsem na dřepy, byl jsem zvědavý zda to pujde. Šlo to, odjel jsem to perfektně, všechny serie v opasku. Bench i PVP se povedli , PPa shyby kladka mě dotlakovali a já utíkal na bus spokojený. Dokonce i to koleno po trenngu, mě přestalo bolet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 27.3.2014
Dieta: 11den (275g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

Dl-------------------------------- 4x3x165kg
KNB------------------------------ 4x4xBW+15kg
PVČ k bradě (ramena)------- 4x3x47,5
Bench--------------------------- 3x10x50kg
PvP jednoručky---------------- 3x10x22,5kg
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 75min

Dnes jako vždy hrozná rozcvička a pak jsem přešel na dl. Opasek použitý na všechny pracovní serie, trhačky již od 150kg. Ale jiank se na Dl děli věci. Ve fitku jsem byl uplně sám , což mi dneska sedělo. Pekně nahlas jsem si počítal a hecoval se, byl jsem vážne jako rozzuřený býk. Ještě po 2seriích jsem si říkal, že bych to dneska odjel i se 170kg Ve čtvrté serii, kdy jsem to tlačil i očima, už jsem si to nemyslel. Perfektní Dl a pak jsem přešel na KNB, od minula jsem nechtěl přidávat. (posledně to byly hodně tuctové KNB) Dneska super, i jsem se rozhodl místo seriích po 3opakování to odjet po 4opakování. Zbytek klasika ale musím vážne říct, moc dobrý trening. Nejspíš za to muže 3 týdenní užívání tribulus terrestris
buvolii

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.3.2014
Dieta: 12den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Dnes po ranní smeně bežecký trening. Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 8,30 to jest nějakých 4,15 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 6vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Od druhého kola a poté na kopcích, jsem opět cítil lýtkový sval. Došlo to tak daleko, že jsem to po 6ti výběhnutí do kopce vzdal , nemělo cenu riskovat uraz ,zranění , stejně tak vybíhat do kopce a tlačit to přes jednu nohu.
buvolii

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.3.2014
Dieta: 13den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Čelní dřep---------------------- 4x3x67,5kg
PP-------------------------------- 4x3x57,5kg
Bic Shyby---------------------- 4x3xBW
KNB--------------------------------2x10xBW+2,5kg 1x7xBW+2,5kg
PVČ k bradě (ramena)--------- 3x10x32,5
Břicho 1x40 zkracovačky
Celkový čas 60min

Dnes opětovné pajdaní do fitka, začínám si na to pomalu zvykat. Ve fitku jsem se dneska hecnul a přidal jsem do klasické rozcvičky, místo 3x6 angličáku 3x8. Nejspíš to byl ulet a ne něco na stálo. (Každopádně mi to dneska nedělalo takové brutální potíže, ano byly pekně pomalé a do výskoku jsem se příliš nehrnul, kvuli noze.) Poté čelní dřepy, i tady jsem spokojený je to o 5kg více než posledně. Sice jsem pořád zapasil s technikou, první serii jsem nepočítal, protože opět pouze 2opakování a činku jsem měl pomalu na loktech. PP a biceps shyby velice dobré. KNB bylo na maximum, po dvou seriích mi hořeli ruky , třetí jsem nedotáhl dokonce. I cvik na ramena mě dneska bavil , jednu serku zkracovaček a odcházel jsem spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.3.2014
Dieta: 14den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Dneska jen veget na pohovce. Venku je nádherně, uplně mě to láka si jít zaběhat a vím že nemužu. Pořád při chuzí cítím lýtkový sval, běhání by nemělo žádný význam . Po dvou kolech byl byl opět tam kde včera, pajdal. Zkusím si dát týden pauzu, zjistit kde je zakopaný pes. Ale jsou 2 týdny diety za náma, je čas říct si jak jsme na tom. Za druhý týden jsem ztratil na váze další 1kg. ( 1týden- 1,5kg 2týden- 1kg)

Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 91,5kg
buvolii

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.3.2014
Dieta: 15den (125g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

Dřep---------------------------- 5x5x110kg
Bench--------------------------- 7x6x65kg
PvP jednoručky---------------- 7x6x25kg
PP-------------------------------- 4x8x40kg
Shyby kladka--------------------4x8x45kg
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 80min

Dnes v rozcvičce opět 3x8 angličáku. (Asi si na to začínám zvykat, je to utrpení, dělám to pomalu ale bez plného žaludku se to dá vydržet.) Dřep byl velice vysilující, a nadoraz. Oproti minule jsem přihodil 5kg. Samozřejmě všechny prac serie v opasku. Poté nebo vlastně během dřepu jsem rozjel bench. I tady jsem to dokončil na hraně a po těhle dvou cvikách mě začínala třeštit hlava. Dál už šlo spíše o pumpovačku, ještě PP bylo s velikým vepětím , kdy jsem se u posledních opakování, vždy třepal jako osika. Moc dobrý trening a jsem nadmíru spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2014 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.4.2014
Dieta: 17den (225g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

Dl-------------------------------- 5x5x147,5kg
KNB------------------------------ 7x6xBW+2,5
PVČ k bradě (ramena)------- 7x6x42,5
Bench--------------------------- 4x8x57,5kg
PvP jednoručky---------------- 4x8x25kg
Břicho 2x20 zkracovačky
Výpony v sedě-----------------2x12x20kg
Celkový čas 90min

Trening po noční. Dnes v rozcvičce 3x8 angličáku , dneska se mi dělali snad nejlépe, prozatím. Poté Dl, stále jsem sváděl vnitřní boj, zda dát váhu 145 nebo 147,5 , nakonec vyhrálo 147,5kg. Musím říct, že jsem měl v hlavě stále obavy zda to nebude pro mě příliš. Hodně jsem se nadřel, abych se s toho nepodělal a skoncentroval se na to. Trhačky na všechny prac serie , opasek od druhé serie. Jediné na co jsem dnes nepřihodil byl bench a PVP. Musím říct, že trening byl nějak neskutečně dlouhý ale také velice dobrý.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.4.2014
Dieta: 19den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Dnes poobedě bežecký trening. Dnes bych použil slova jednoho slavného českého bežce. Já su tak štastný. Dal jsem si 9kol (9x900 =8,2km) Čas 45,35 to jest nějakých 5,04 na jedno kolo. Nešlo o čas, nehrál jsem ani na vzdálenost, po týdnu rekonvalescence jsem byl zvědavý zda lýtkový sval vydrží. Dobře to dopadlo, sice jsem se od prvního kolečka trápil ale nápis trika na zádech mě hnal dopředu. (ostravský pulmaraton) V osmém kolečku jsem opět pocítil lýtko a tak jsem dal ještě 9té a raději to ukončil. Vzdálenost a běh mizerný, čas horzný ale já jsem opravdu rád, že jsem tam dneska mohl být.
buvolii

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 5.4.2014
Dieta: 20den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Čelní dřep---------------------- 62,5kg (3,3,5,3,1)
PP-------------------------------- 7x6x37,5kg
Shyby kladka--------------------7x6x51,25
KNB--------------------------------4x8xBW+3,75kg
PVČ k bradě (ramena)--------- 4x8x40
Břicho 2x20 zkracovačky
Výpony v sedě-----------------2x12x20kg
Celkový čas 80min

Po včerejšku rozsekaný, utahaný. V rozcvičce dneska 3x10angličáku. Byly příšerné ale bylo jich zase o něco víc. Čelní dřepy jsem nezvládl, nešlo o nohy ale o techniku nechápu to, sotva jsem to srovnal na ramenou a sundal ze stojanu, už se mi to protáčelo , hruza vykládat. Po pěti přišerných seriích jsem to vztekle zahodil. Snažil jsem se pak dohnat a předvést dobrý trening. Na PP přihoz 5kg, na shyby na kladku 3,75kg KNB 1,25 , jenom PVČ zustalo asi tak jako minule. Na závěr do SS břicho a jednu serii na lýtka a odcházel jsem nakonec spokojený.
flew

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spokojenej? ..... Cukr neomezenej a nedrepnes s čelním drepem kterej má o 30 kg min ? Vykonnove jdes dolů čím to je ?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
buvolii

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 6.4.2014
Dieta: 21den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Dns ráno pouze veget na pohovce ale po obedě bych si chtěl jít zaběhat, tak uvidíme. Ale jsou 3 týdny diety za náma, je čas říct si jak jsme na tom. Za třetí týden jsem ztratil na váze další 1,5kg. Tento týden byl pomerně náročný se spoustou nočních , ten příští by měl být ještě horší. ( 1týden- 1,5kg 2týden- 1kg 3týden-1,5kg)

Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 90kg
buvolii

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 6.4.2014
Dieta: 21den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Dnes po poobedě bežecký trening. Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 7,59 to jest nějakých 4,00 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 19vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Konečně něco co stálo za to, moc pěkný trening. Sice mám více zdravotních problému než jsem ochotny si připustit, nebo tady psát. Čas na 2kola jsem srazil o 30s a poprvé se na to dalo koukat. Pokud jde o výběhy do kopce nebyly buhví jak agreisvní ale bylo jich dost a já jsem rád. (celí trening trval 45min) Lýtkový sval se dneska vubec neozval.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muzes mi rict, k cemu jsou ti "sprinty" na 900m v priprave na pulmaraton?
ocekaval bych minimalni trasu aspon 10km
flew

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
muzes mi rict, k cemu jsou ti "sprinty" na 900m v priprave na pulmaraton?
ocekaval bych minimalni trasu aspon 10km

On ten půl maraton chce odsprintovat

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
buvolii

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.4.2014
Dieta: 23den (175g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

Dřep---------------------------- xxxx
Bench--------------------------- 4x3x77,5kg
PvP jednoručky---------------- 4x3x32,5kg
PP-------------------------------- 37,5kg (10, 10, 6, 4 )
Shyby kladka--------------------3x10x45
Břicho 3x20 zkracovačky
Celkový čas 60min

Nevím, má cenu psát dále tenhle log? Někteří tu s toho mají stejně jenom srandu. Dnešní at už šlo o cokoliv si nezaslouží, aby tu bylo napsáno. Ráno jsem s postele vylezl jen s obtížema. Rozcvička v rotacích a zkracovačkách nic moc a v angličácích přišerná 3x6 a to ještě tím stylem, že jsem se ze země zvedal jak to zrovna šlo do výskoku jsem se také nehrnul. Dřepy vynechány pro bolest v kolenou a kyčlích. Na bench a PvP stejná váha jako posledně. Na PP přidáno 2,5kg s tím, že třetí serii jsem už nezvládl a musel si ji rozdělit 20vteřinovou pauzou. Shyby kladka klasika, zkracovačky a měl jsem to zasebou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: