|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
darkcage
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Boujangel napsal: | | Aha, hlavně že rohlíky jsou udělané z naprostých sraček, a ty nezdravé Ečka tak jsou. No, v Gaineru ty Eka nejsou zas tak strašné... Okej, za jak dlouho se dostaví změna, pkaliže žeru 6x denně a cvičím ? |
| Boujangel napsal: | | Takže, můj jídelníček: Snídaně 7:00 - většinou rohlík s šunkou + kakao Svačina 9:20 - rohlík s něčím, chleba s něčím, prostě klasika (přes školu 0.5L vody) Oběd 12-13h - to co uvaří kuchařky / nebo maminka :D - miluju maso, můžu ho sníst fakt hodně, knedlíky to samé :3 vždycky sním všechno, co dostanu :D Svačina 15-16h - co doma najdu, nějakou čokoládu, sušenky .. Večeře 19-20h - většinou ryba, klobásy, párky, smažené pokrmy, a tak, taky většinou dávám čaj. |
....a teď mi řekni, proč tyrohlíky žereš, když je to taková sr..ka .....jinak, nebuď debil'a nemysli si ze je gainer zdravejsi nez rohlik. |
Musím uznat že jak který gainer, ale pokud si dobře vybereš tak ano je to lepší než rohlík....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
Rohlíky jsou B.A.D ? No nějak nespatřuji moc velký rozdíl mezi prosypáváním se cukrem nebo rohlíky, pro ektomorfy je to vhodná potravina a způsob jak do sebe narvat dostatech rychlých sacharidů a nebýt přecpán neb rohlíků se dá sníst hromada... ale každý to řeší jinak no. Někdo si dá po tréninku gainer, já si dám pár rohlíků/banán s bcaa/proteinem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 2:31 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Rohlíky jsou B.A.D ? No nějak nespatřuji moc velký rozdíl mezi prosypáváním se cukrem nebo rohlíky, pro ektomorfy je to vhodná potravina a způsob jak do sebe narvat dostatech rychlých sacharidů a nebýt přecpán neb rohlíků se dá sníst hromada... ale každý to řeší jinak no. Někdo si dá po tréninku gainer, já si dám pár rohlíků/banán s bcaa/proteinem :D | na rohliku neni nic spatneho ....ani dobreho ...proc zrat rohliky kterych sezeru na posezeni 10 a behem pul hodiny mam zase hlad to si radeji dam neco co me aspon na nejakou dobu zasyti treba ten gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | RavenStalker napsal: | | Rohlíky jsou B.A.D ? No nějak nespatřuji moc velký rozdíl mezi prosypáváním se cukrem nebo rohlíky, pro ektomorfy je to vhodná potravina a způsob jak do sebe narvat dostatech rychlých sacharidů a nebýt přecpán neb rohlíků se dá sníst hromada... ale každý to řeší jinak no. Někdo si dá po tréninku gainer, já si dám pár rohlíků/banán s bcaa/proteinem :D | na rohliku neni nic spatneho ....ani dobreho ...proc zrat rohliky kterych sezeru na posezeni 10 a behem pul hodiny mam zase hlad to si radeji dam neco co me aspon na nejakou dobu zasyti treba ten gainer |
Gainer vypiju a za 15 minut muzu zrat. To jste se vsichni zblaznili?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:03 am Předmět: |
|
|
Co je špatného na tom, že bude mít po rohlících rychle hlad? Tím líp pro něj pokud chce přibrat, ne?  Já teda po gaineru můžu jíst hned, vůbec mě to nezasytí. Ani protein. V tom vidím výhodu. Může se prolejvat gainery mezi jídly :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 8:16 am Předmět: |
|
|
Ideální je umět si uvařit pořádné jídlo. Takže Boujangeli, přestaň do sebe cpát rohlíky, sušenky, čokolády a podobně a vezmi do ruky kuchařku. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
No, takže, můj jídelníček:
Snídaně 7:00 - rohlík s nutelou + granko, jak jste mi zde poradili :)
Svačina 9:20 - chleba se salámem, šunkou, zeleninou, prostě bar čím..
Oběd 12:00 - co uvaří ve škole
Svačina 14:00 - Dám si třeba BeBečka s jablkem
Svačina 18:00 - něco sytějšího, většinou si něco uvařím
Večeře 20:00 - už jenom něco malého, rohlík s něčím, a tak..
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
To je jenom vtip žejo? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | | To je jenom vtip žejo? :D |
Rohlík = gainer čti výše.... _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
Já to četl, ale stejně to beru jako vtip. Jídla jak pro 10ti letou holku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | No, takže, můj jídelníček:
Večeře 20:00 - už jenom něco malého, rohlík s něčím, a tak.. |
A co tohle, to by nešlo?
1/ 3 vajíčka, kousek pečiva, džus nebo kakao (nebo klidně obojí)
2/ salát s mozarelou nebo cottage sýrem
3/ školní jídelna
4/ jogurt, piškoty
5/ poctivá večeře (maso + rýže/těstoviny/brambory)
6/ případně trocha tvarohu na noc _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
Jo, proč ne, až si tělo zvykne na můj nynější režim, zase zvýším příjem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Boujangel napsal: | No, takže, můj jídelníček:
Večeře 20:00 - už jenom něco malého, rohlík s něčím, a tak.. |
tohle je fakt blbej joke
|
|
| nahoru |
|
 |
Boujangel
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
:D Až budu 80kg hora svalů, a budu každý den sportovat jak oživot, tak budu podle toho taky žrát, ale když 70% dne sedím na zadku, tak asi nic..
Btw, teď jsem dojedl asi 800g těstovin :33 S 4mi lžícemi MAJONEZY !! :*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|