|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: so duben 12, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
Dne 9.4.2014
Dnes po 24 dnech byla ukončena dieta. Moje váha činí nějakých 89kg (i tak -5kg), svých cílu 87-85kg jsem nedosáhl. I přesto jsem dietu ale ukončil, serie nočních byla předemnou a já v tomhle týdnu cvičení moc nedal , vlastně vubec nic. Ne jen kvuli nočním ale i kvuli zdravotním problémum. Nakonec k dietě se mužu přece kdykoliv v létě vrátit a dotáhnout to dokonce.  Bohužel všechny problémy okolo kolen, kyčlí a v neposlední řadě břicha mě vedli k zamyšlení . Nemám už toho moje tělo dost? Neberu si toho na sebe přecejenom příliš? Věnuji se tomu hopsání 10let , vysledky jsou chabé a tělo unavené. Špatná práce ke špatnému koníčku.  a tak jsem se rozhodl zmenit to. Začal jsem v první řadě se změnou treningu. Zadruhé v přístupu , to jest že tam nebudu utíkat po noční protože musím, ikdybych mel chodit jen dvakrát týdně, tak tam budu chodit kdy mě to vyhovuje, ne abych brzo ráno stával utíkal na trening od tama na oběd a pak do práce. trening po noční nebo mezi nočníma jen ve vzácných případech. A ne proto že musím, protože je ted nařadě.Většina zvás si tedkom odplivla a někteří si rýpnou. (typl bych si kteří  )
Naposledy upravil buvolii dne so duben 12, 2014 3:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: so duben 12, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že je to správný přístup. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so duben 12, 2014 2:44 pm Předmět: |
|
|
Dnes 9.4.2014 Byl oficiálně ukončen předešlý trening 27.2.2014- 9.4.2014 a tak je čas na rekapitulaci. Je fakt, že jsem s tohodle trening moc nevytežil a ted když to v některých pasažích začínalo stát za to, jsem to ukončil. Nicméně trening je to vážně velice pěkný, velice přínosný . Chválím panáčka co to tu sestavil.
Řeč čísel: začátek --------konec
D 5x5x102,5---------------5x5x110kg
Dl 5x5x140----------------5x5x147,5kg
Jak jsem řekl není tu moc co k tomu psát, ani výkony za které být hrdý.  Trening pěkný, strašně se mi líbila ta rozmanitost jednou v cyklu objemovka, jednou silovka. Jediné co mi vadilo právě kvuli šichtám a proč tento trening ukončuji je to, že se tu nedá jít více dní posobě. a jste odkázaní na den volna mezi treningy. Ten kdo má dobrou práci, tomu to vadit nemusí, mě bohužel ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so duben 12, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak jsem dne 13.4.2014 rozjel nový treningový program. Nic nového, vracím se k osvedčenému zatím podle mě nějlepšímu treniingu pro mě. http://kulturistika.ronnie.cz/c-7461-vysokofrekvencni-trenink.html Pro mě nic nového pojedu ho už nejspíš potřetí.  Tenhle trenig mě fascinuje, loni před závody mě dostal do formy. Uznávám letos to pojedu jinak, to jsem konekoncu napsal. Vyhovuje mě to že mohu jít i dva dny posobě. Možná si říkate, že si trochu protiřečím, napsal jsem před chvílí že to omezím a pak píšu o dvou dnech posobě.  Ale ano já mám zítra a pozítří volno tak je využiju ke cvičení. pak mám raní a 2x odpo a já nejspíš cvičit nepujdu. Proste budu chodit jen když se mi bude chtít a budu mít na to čas. Proto je dobré, že se dá jít i 2 i 3 dny posobě. Když ten čas bude pujdu cvičit, když ne hlava mě s toho bolet nebude.  A pokud jde o váhy, nevím, chtěl bych cvičit jako doposud ale uvydíme co mi zdravotní stav dovolí pokud to nepujde nebudu se přemáhat pojedu to jako protahovačku no a co? Stejně tu pro některý cvičím jako fitneska.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 12, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
ale ty cvicis jako fitneska, aby dal 90 kilovy chlap na drep 5x5 s metrakem a rikal tomu silovka je volovina _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so duben 12, 2014 6:54 pm Předmět: |
|
|
Dne 12.4.2014
Dnes po poobedě bežecký trening. Dal jsem si 5kol (5x900 =4,5km) Čas 30,12 to jest nějakých 6,02 na jedno kolo. Dobrá dneska nešlo o bežecký trening, řekněme že to byla procházka po lese s poslechem hudby.  Opravdu jsem tam šel s tím ,že to zkusím, když to nepujde udělám 1, 2 kola a pomašíruji domu, venku bylo hezky tak co doma. Nepamatuji se zda jsem kdy bežel tak pomalu ono 6min na 900metru je vážně rychlochuze.  Ale to mě bylo dneska s prominutím u ....  Jsem opravdu moc rád za tu mizerii a ukončil jsem to i předčasně, kdo ví co to se mnou zítra udělá. Pořád mi vysí na ledničce ty nejlepší časi s doby zlaté éry  a já smutně kroutím hlavou, když tam vidím 6kol 24min. Ty časy se už asi nevrátí na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 3:50 pm Předmět: |
|
|
Dne 13.4.2014
D 5x 60 70 80 90 100
Dl 5x 120 130 135 140 145
Bench 5x10x50kg
KNB 4x max (6, 6, 6, 6)
Tlaky na šikmý 1x15x12,5kg 1x12x12,5kg
Rozpažky v leže na rovné lavici 2x15x7kg
Břicho 2x20 zkracovačky
celkový čas 90min
Dnešní trening vynikající.  V rozcvičce dneska 5x6 angličáku ze startem každou minutu. Zatím letos nejlepší angličáky, skákal jsem jako gumový medvídek.  U dřepu jsem neveděl jaké váhy dát a tak jsem se držel trošku zpátky, čekala mě ještě Dl. Poslední serie se 100kg v opasku. Dl bylo teda peklo, opasek i trhačky od 140kg. Bench byl nadoraz a krásně mě natlakoval, pokud jde o KNB musím říct, čekal jsem teda víc ale byl jsem už dost unavený.  Tlaky v druhé serii nedotažené a na závěr do SS rozpažky a zkracovačky a měl jsem odjeto.  Jak bylo v jednom filmu" dobrý začátek."
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po duben 14, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
Dne.14.4.2014
D 2x20x42,5kg
Jednoručky v leže 2x20x12,5kg
shyby 3x1 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x10x40kg (celkem 3x10x40kg)
Přítahy v předklonu 4x12x15kg
pulover 2x12x17,5kg
Břicho 3x10 ve visu ( kolena k pasu)
Celkový čas 55min
Po včerejšku rozlamaný jako pes.  Rozcvičku jsem si dneska natáhl skoro na 15min. V rozcvičce dneska 7x6 burpess se začátkem každou minutu.  Nebyly ani tak povedené, jako včera ale dneska v tom byl velký bojový duch, se donutit k tomu.  Poté přišli na řadu dřepy a já se rozhodoval zda to jet se 42,5kg, nebo to uplně vynechat.  (v rozcvičce problém si dřepnout i s prázdnou osou) Nakonec zvítězila chut dřepovat a já to zvládl. Jednoručky v ležě katastrofa, po včerejšku mě pálí celí hrudník.  Ani dál to nebylo nic moc extra, pamatuji si na tenhle trening B z lonska a vím, že nepatřil k mým oblíbeným. Ale trening je trening.  A já jsem za dnešek spokojený  , ikdyž si nemužu pořádně dřepnout ani na záchod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 14, 2014 3:48 pm Předmět: |
|
|
jake vahy jsi nastavil ted oproti minulemu roku??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po duben 21, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st duben 23, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.4.2014
Bench 2x 70 75 77,5 80 82,5
Dl jednoručky 5x 35 37,5 40 42,5 45
Legpress 3x20x60kg
Předkopy 3x20x20kg
Zákopy 3x20x5kg
Výpony v sedě 2x max ( 2x15x30kg)
Burpess (10 , 12, 12)
Břicho 3x20 zkracovačky
celkový čas 90min
Po 9 dnech jsem opět vyrazil do fitka. (Byl jsem nachlazený.  ) Chut do cvičení velká , ikdyž tělu se moc nechtělo.  V dlouhé rozcvičce 6x6 burpess se stratem každou minutu. (samozřejmě také rotace, dřepy s prázdnou osou , zkracovačky , netřeba psát pořád dokola)  Bench pěkný, Dl trošku podhodnocené. Samozřejmě bez opasku a trhaček. Legpress ucházející, namahavý mě to stačilo, rypalisti by měli šetřit ingoustem.  Předkopy, zákopy o ničem, spíše aby se člověk slušně propotil, když je to v SS. Výpony v sedě, tentokrát bez zkracovaček , pro ty jsem si připravil opět něco extra.  Na závěr jsem totiž dal do SS burpess a zkracovačky. Chtěl jsem (10,12,15 ) ale bylo to nad moje síly.  Moc pěkný trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st duben 23, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.4.2014
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě odpoledne jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 8kol (8x900 =7,2km) Čas 40,30 to jest nějakých 5,04 na jedno kolo.Dnes jsem tam šel s tím , že poběžím 1h. Bylo mi skoro jedno jakou vzdálenost za ten čas uběhnu. (pokud by se nejednalo třeba o 7koleček  ) Po 10minutách už se mi běžet nechtělo, jsem s raního fitka dost přešlí a ještě nejsem ani po prodělaném nachzení uplně ready.  Ale s nechutí já dokážu uspešně bojovat , bohužel s čím bojovat nedokážu jsou zdrav. problémy.  Na začátku 8kola mě pálili obě lýtka , na začátku 9kola jsem dostal křeč do stehna a bylo po parádě.  Po krátké euforii s toho, že jsem si po 11dnech opět zaběhal a s toho, že jsem udělal aspon 8kol. Se dostavil opět vztek, že jsem zase nesplnil předem dané cíle.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Dne 25.4.2014
Dnes ráno bežecký trening. Dal jsem si 6kol (6x900 =5,4km) Čas 28,35 to jest nějakých 4,46 na jedno kolo. Rozhodl jsem se to bežet se střídaním frekvence. 1minutu pohoda klídek a jednu minutu uprk, jak to jen šlo (jako že to zas až tak nešlo)  Byl jsem spokojený hlavně s tím, že jsem to vydržel, ikdyž mě to od čtvrtého kola už moc nešlo.  Spokojený s časem být nemužu ale je to letos snad poprvé, co jsem se na delší trase dostal aspon trochu pod 5min na kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
Dne 26.4.2014
Čelní dřepy 5x10x osa (20kg)
Kliky 5x10
Biceps shyby 5x3
PP 2x10x27,5kg
Předpažování 3x12x7kg
Tlaky v sedě 3x10x12,5kg (jednoručky)
Břicho 2x20 zkracovačky
Břicho 2x10 ve visu ( kolena k pasu)
Celkový čas 65min
Dneska trening po včerejším raním běháním a odpolední smeně. S klidným srdcem přiznám, že se mi do něj vubec nechtělo.Dneska jen pro to, že v tomhle treningu nejsou žádný přehnaný dřepy ani Dl jsem přitlačil na rozcvičku.  10x6 burpess se startem každou minutu . Od 8 serii mžitky před očima, po odjetí už jsem chtěl jen ...  Zazdil jsem tím asi celí trening, protože po zbytek cvičení už jsem se po fitku vyloženě motal.  Čelní dřepy místo planovaných 2x50 pouze 5x10 a měl jsem toho plný brejle. Kliky a biceps shyby do SS. Push press, katastrofa nejdřív jsem si dal 32,5kg udělal s tím 6opakování a hodil to do stojanu. Ubral jsem na 27,5kg a i s tím jsem odjel pouze 2x10 místo 5x10. Zbytek cviku na ramena klasika a do SS jsem dal zkracovačky a vis a odcházel jsem trochu se smíšenýma pocitama.
Naposledy upravil buvolii dne ne květen 11, 2014 1:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
Dne 27.4.2014
ANO ANO ANO Dnes po obedě bežecký trening. Dal jsem si 12kol (12x900 =10,8km) Čas 58,35 to jest nějakých 4,53 na jedno kolo. Dnes bylo opět mým záměrem bežet cca 1hodinu a to se dneska konečně povedlo.  Nejdelší běh v tomto roce, ani ten čas nebyl vyloženě špatný. Držel jsem si celou dobu pruměr tak 4,40-5min na kolo. Od 10tého kola to už hodně skřípalo.  To jsem měl předtím 4,5km na kole  (cesta nového kola s obchodu ke mě domu)  To mě dneska moc nešlo ,8let jsem na kole neseděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|