Prosim o radu jak zhubnout cca5kg a zformovat postavu

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosim o radu jak zhubnout cca5kg a zformovat postavu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Prosim o radu jak zhubnout cca5kg a zformovat postavu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZdenyCZka

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 10:21 pm    Předmět: Prosim o radu jak zhubnout cca5kg a zformovat postavu Odpovědět s citátem

Dobry den,
je mi 25 merim 168cm a vazim 57kg....miry bricho 81cm, boky 95cm, stwhno 54cm
Mam doma dve deti a nechce se mi utracet za placene rady proto to skusim tady...byla sem ted na kurzu "hubnuti" a diky nim sem shodila 5kg ale nejak se to zastavilo...klidne nemusim hubnout na kg jen na cm....sem uplny zacatecnik co se tyce pohybu celkove....naposledy sem sebala na ucnaku na telocviku :-) nikdy sem s postavou nemela problem i po druhem diteti sem mela 49kg a postavu akorat..jenze pak diky antikoncepci sem behem mesice pribrala jedenact kilo a proste nesli dolu...ono to treba pujde jednoduse ale nevim co a jak mam delat...jak jist...pit hodne nebo staci 2litry? vsude ctu neco jineho, tak timto chci poprosit nakou dobrpu dusi co si me veme pod kridlo a pomuze me uplne ve vsem

Dekuju moc Zdena :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

antikoncepci jsi už změnila? většinou se to pak vrátí do původního stavu.

pokud ne tak dieta a cvičení. hormony jsou svině ale pokud budeš dřít tak to překonáš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
ZdenyCZka

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo zmenila uz pred pul rokem ale zadna zmena.....jen diky kurzu ale to sem musela plstit a davali mi jidlo...coz se mi uz nechteji vyhazovat penize a hlavne sem se chtela zacit i hybat...
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZdenyCZka napsal:
Jo zmenila uz pred pul rokem ale zadna zmena.....jen diky kurzu ale to sem musela plstit a davali mi jidlo...coz se mi uz nechteji vyhazovat penize a hlavne sem se chtela zacit i hybat...

Pokud to je antikoncepcí, měla by jsi si udělat kolečko po doktorech. Gynekolog, endokrinolog, ...
Jinak, tohle bych skutečně bral jako impuls proč se začít hýbat. Můžeš se začít hýbat zadarmo - běh, inline brusle, kolo, ... a nebo si můžeš dát skupinové lekce. Můžeš začít chodit na lekce kettlebellu a pak s tím cvičit doma. S tím se dá jak hubnout, tak i tvarovat postava (což potřebuješ, pokud ti sport nic neříká). Můžeš klidně začít chodit na kursy kickboxu. Ne, neděs se. Polovina lidí chodících na kickbox tam chodí kvůli hubnutí. Můžeš se podívat i po méně tradičních sportech. A nebo kombinaci a přibrat ještě nějakou kamarádku a hýbat se spolu.
Pak je také otázka jak jíš, kolik máš sladkého, ...
JanaHn

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomůže vyvážený jídelníček + cvičení.

mě to stačilo a to jsem cvičila doma max 30 minutek, ono to s těma dětma je náročnější.

i když jak to čtu kg i míry celkem v pohodě, ale když nejsi spokojená.......určitě s tím jde něco dělat.
1)vyřadit sladkosti, uzeniny apod. hnusy
2)jíst dostatek zeleniny ke každému jídlu, hodně pít....klidně víc jak ty 2 l.
3)jíst libové maso, zdravé tuky: oliv.olej, řepkový olej, oříšky, avokádo, ryby....
4)sacharidy ve formě rýže, brambor

a ten pohyb k tomu ...stačí i 30 minutek denně, já třeba cvičila podle Jill Michaels, oni mi to tady zase zkritizují, ale pro ženskou, co je doma a třeba nemá možnost jít do fitka apod. je to ideální, procvičíš celé tělo, má to zkombinovaný tak, že střídáš kardio s posilkem, trvá to 30 minutek....takže ten čas se najde.

měla bys to zvládnout i s celkem bídnou fyzičkou, ale samozřejmě si můžeš najít jiný pohyb: posilovna, běh, rotoped, H.E.A.T. máš-li možnost na to chodit, jumping mě taky bavil....je toho hodně.

tělu dej čas, ty hormony jsou hnus
ZdenyCZka

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No prave antikoncepci uz mam v pohode...
Mam klucinu 18mesice a pritel do sedmi v praci takze moc casu nemam no :-\ jinak co se tyce ty postavy neni to nic hroznyho, ale trochu zpevnit by to chtelo...sladky snazim vynechavat a nebo aspon dopoledne...spis sem potrebovala co asi cvicit doma co je nejlepsi z toho vseho protoze je toho fakt silene moc....ted se chystam ve stredu na cviceni tak uvidim :-) a chtela bych zacit i behat jenze vzdycky cca po 200-300metrech me zacne pichat v boku a koncim...jednou sem bezela i pres bolest a pak sem nemohla ani chodit cejtila sem to dva dny no hruza...

Jani jinak antikoncepce je fakt des ja to mela po ty depo provere...a to sem si ji dala kuli tomu abych nemusela prestat kojit nakonec me to udelalo takovou paseku ze mi to dr. lecila dalsima praskama u kterych sem musela okamzite prestat takze ve finale to bylo uplne zbytecny :- (
Judson

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, antikoncepce je hnus, ta moje po tom taky pekne pribrala, a od te doby ji ma ode me zakaznou. Ne, ze by to necemu pomohlo
Chadzi

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Popiš svůj jídelníček za poslední tři dny a uvidí se, jak to s tím jídlem je. Ono je to hlavně o jídle, to je základ.
JanaHn

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako fakt si zkus sehnat cvičení s Jill. já na to naskočila hned 3 měs. po porodu a fakt výsledky jsou.

ale ta strava je základ, i když já hubla i ta kilča, což ty fakt nemusíš, ale formovat se budeš!

cvičíš s petkama nebo si kup činky 1-2,5kg klidně dvoje, jak budeš mít víc síly jsou ty kilovky naprd.

a pak už jen stačí podložka a voda na pití, + obuv.

cvičila jsem, když malej spal, teď už blbne kolem mě.

ten běh chce trošku mít fyzičku.....střídat to nejdříve s chůzí a postupně ubírat na chůzi a přidávat běh, běžet tak, abys byla schopná jakštakš mluvit, a né mít pocit, že vyplivneš plíce.

i na netu je spousta cvičení, stačí hledat.

jo, HA fuj.....už bych to nebrala.

snad ti dr. dá něco, abys zase nebyla hned těhotná, co tělísko nehormonální??
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZdenyCZka napsal:
No prave antikoncepci uz mam v pohode...
Mam klucinu 18mesice a pritel do sedmi v praci takze moc casu nemam no :-\ jinak co se tyce ty postavy neni to nic hroznyho, ale trochu zpevnit by to chtelo...sladky snazim vynechavat a nebo aspon dopoledne...spis sem potrebovala co asi cvicit doma co je nejlepsi z toho vseho protoze je toho fakt silene moc....ted se chystam ve stredu na cviceni tak uvidim :-) a chtela bych zacit i behat jenze vzdycky cca po 200-300metrech me zacne pichat v boku a koncim...jednou sem bezela i pres bolest a pak sem nemohla ani chodit cejtila sem to dva dny no hruza...

Jani jinak antikoncepce je fakt des ja to mela po ty depo provere...a to sem si ji dala kuli tomu abych nemusela prestat kojit nakonec me to udelalo takovou paseku ze mi to dr. lecila dalsima praskama u kterych sem musela okamzite prestat takze ve finale to bylo uplne zbytecny :- (

Cvičit se dá ledacos, ale lidé obvykle dojedou na to, že po měsíci či po dvou přestanou. Ty se potřebuješ hýbat celý život. To co ti doporučuje JanaH je možná účinné, ale můj osobní odhad je, že ty jsem ten typ člověka který nemá disciplínu a ani motivaci v tom pokračovat. Mám obavy, že pokud do svého pohybového úsilí někoho nezapojíš, výsledky budou mizerné.

Co se běhání týče, fyzičku si musíš nejdříve vybudovat. Stanov si třeba zhruba pětikilometrový okruh, 3x týdně. Střídej chůzi a běh. Ze začátku budeš více chodit než běhat, ale postupně se to bude převracet. A přiber k tomu kámošku a/nebo běhej přes den s kočárkem.
Co se zpevnění postavy týče, zkus si najít trénink kettlebellu, případně TRX. Až se naučíš techniku, budeš moc cvičit doma. Ke cvičení s těmito dvěma nástroji není potřeba moc (no, možná raději TRX. Nevím jestli švihání s kettlebellem je to nej když kolem tebe běhá malé dítě)
Smile04

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych to shrnul že stačí chtít a šecko jde...

většina lidí takhle jenom mluví, chtěj poradit, ale sami proto neudělají nic :)

pokud jsi měla peníze na to aby sis nechala od někoho vařit a dovážet jídlo, možná si raději měla ušetřit a pořídit si domů nějakej orbitrek, ale není nutný, moja mladá cvíčí doma sed lehy pořád a dřepíky každej den, ktomu trochu vyladíš stravu a výsledky se dostaví stačí vydržet

držímě nízkosacharidovou dietu, přílohy a cukry pryč, jíš maso zeleninu, sýry, někdy trochu uzeniny...šecko s hromadou zeleniny :)

je to spíš o tom změnit svůj životní a stravovací styl než držet dietu omezenou dobu...je to na delší dobu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
JanaHn

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je jasný, že nestačí odcvičit nějaký program na 1-2 měsíce a pak se vrátit do minulého režimu.

já už takhle cvičím+jím přes rok, v podstatě od toho posledního porodu, baví mě to, mám tu disciplínu....

přesně denně nějaký cviky na břicho, dřepy, kliky hlídám si to jídlo.
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

pokud jsi měla peníze na to aby sis nechala od někoho vařit a dovážet jídlo, možná si raději měla ušetřit a pořídit si domů nějakej orbitrek, ale není nutný, moja mladá cvíčí doma sed lehy pořád a dřepíky každej den, ktomu trochu vyladíš stravu a výsledky se dostaví stačí vydržet

Hlavně nekupovat předražené věšáky na prádlo jako jsou orbitek či rotoped.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Radějik koupit boty a vyběhnout ven. V případě nouze v paneláku se dá za pár minut taky zničit, když si dáš řekněme 100 pater.
JanaHn

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Radějik koupit boty a vyběhnout ven. V případě nouze v paneláku se dá za pár minut taky zničit, když si dáš řekněme 100 pater.

nebo tě zničí sousedi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosim o radu jak zhubnout cca5kg a zformovat postavu Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: