|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo Grenade Thermo Detonator Black Ops ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slamak
|
Zaslal: po březen 24, 2014 6:26 am Předmět: |
|
|
Taurin. Koľko a ako dlho pred tréningom užívať? :) Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 24, 2014 7:18 am Předmět: |
|
|
| Slamak napsal: | | Taurin. Koľko a ako dlho pred tréningom užívať? :) Diky |
Ptal ses na to minulý týden a já Ti odpovídal. Myslíš, že se za tu dobu něco změnilo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: po březen 24, 2014 10:32 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Slamak napsal: | | Taurin. Koľko a ako dlho pred tréningom užívať? :) Diky |
Ptal ses na to minulý týden a já Ti odpovídal. Myslíš, že se za tu dobu něco změnilo? | ale nemapisal si kolko pred treningom si ho dat
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 24, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Slamak napsal: | | Bara napsal: | | Slamak napsal: | | Taurin. Koľko a ako dlho pred tréningom užívať? :) Diky |
Ptal ses na to minulý týden a já Ti odpovídal. Myslíš, že se za tu dobu něco změnilo? | ale nemapisal si kolko pred treningom si ho dat |
Máš tam napsané doporučené dávkování.Víc a přesněji nelze říct,protože tě vůbec neznám a nevím jak reaguješ.Dej si 3g a hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
Muze mi nekdo napsat jak je to s yohimbinem? Myslel jsem ze je v CR jehoi prodej zakazan, ale na netu se da v pohode najit obchod kde prodavaji samotny yohimbin. V nekterych eshopech tady v CR se da taky narazit na produkty ktere ho maji uvedeny ve slozeni, nebo ho uvedeny nemaji, ale na bodybuilding.com je uveden a urcite se nejedna o EU verzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Muze mi nekdo napsat jak je to s yohimbinem? Myslel jsem ze je v CR jehoi prodej zakazan, ale na netu se da v pohode najit obchod kde prodavaji samotny yohimbin. V nekterych eshopech tady v CR se da taky narazit na produkty ktere ho maji uvedeny ve slozeni, nebo ho uvedeny nemaji, ale na bodybuilding.com je uveden a urcite se nejedna o EU verzi. | V ČR není jeho prodej povolen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 11:46 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | není rozdíl mezi red bullem a energeťákem z Kauflandu za 6 kč, protože podle zákonů tam nesmí být více těch "účinných" látek než je předepsáno...
|
Zákonná norma je jedna věc a chuť druhá a u těchto výrobků určitě podstatnější. ( stejně jako marketing ) _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kota

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 2:07 pm Předmět: NEJLEPŠÍ SPALOVAČ |
|
|
Je Detonate od Gaspari, není NIC lepšího z legalu...
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út duben 15, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út duben 15, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
Omlouvam se ze se nevyznam, ale....neni tam tech latek nejak MOC?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st duben 16, 2014 1:47 am Předmět: |
|
|
No, evidentně to ale asi nebude taková rarita... nějak se to začíná množit - nebo se víc kontroluje
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 2:40 pm Předmět: |
|
|
hell gell
jak vsichni nadavaj na chut a je otom dokonce i zminka v dopise  tak sem cekal neco extra - a vono prd, mi to nakonec jeste dost chutnalo
slozeni je papirove fajn, skoda toho kofeinu - tech 100mg malo koho vytrhne, uvital bych, kdyby tam nebyl vubec *spoiler - kofein je mrdka
a ted to podstatne - name to nefachcelo :ú je to hlavne toleranci, kterou mam (nehne semnou ani hardcore odmerka assaulta, mesomorph tak samo),, pritom sem tak mesic cistej  jen obcas jednou za cas zkusim, jestli uz to konecne semnou neco zrobi (a ze kdysi robilo)
druhej vzorek vyzkusam na pritelkyni, ta je v preworkach panic, tak uvidim jak bude litat :)
tip od lade hrusky - ted si na treninky delam zeleny caj (sypany, vetsi davka) piju pred i v prubehu, citim se perfektne, porad to slape stejne :) nehlede na vyhody EGCG
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
Mně ten hellgel také chutná, ale to je tak vše. Účinek vůbec žádný. Teda v poslední době jsem azčal používat Thermogenic Fair Power od Survivalu, po kterém se fakt šílené potím. A když jsem to teď zkombinoval s Hellgelem, tak jenom po rozcvičení ze mě úplně lilo. Ale nějaký extra napumpování nebo něco, to ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
Jeden sacek je malo. Musite si vzit alespom dva.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|