CKD dieta

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CKD dieta  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> CKD dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Antonn

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 8:18 pm    Předmět: CKD dieta Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat na jednu věc, která mi není jasná.
Když jedu PO-PÁ low carb a SO-NE carb up a první 2 tréninky mám po,út----tak ten třetí lehký trénink mám dát v pátek a nebo v sobotu? Všude se totiž píše, že před a po tom lehkém tréninku už se mají přijmout "rychlý sacharidy"
Teď jedu druhý týden. Minulý týden jsem to udělal, tak že jsem měl 3tí trénink v pátek večer a to už jsem si dal před a po bánán a džus.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V průběhu „carb up“ nemá smysl se pokoušet o trénink. Nával sacharidů vás spolehlivě uspí a trénink by se obvyklé intenzitě blížil jen stěží

zdroj: http://kulturistika.ronnie.cz/c-2025-ckd-cyklicka-ketogenni-dieta.html

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Antonn

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to pochopil správně ten článek jsem četl, ale četl jsem i jiný a ňák jsem se v tom zamotal a bál jsem se jestli "nepodvádim", když najedu na sachry ještě v low carb den.
Každopádně díky za osvícení.
MikTek

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potom napiš výsledky, taky se na to chystám najet po tříletém obejmu
Antonn

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2014 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě jeden dotaz. V ten pátek, kdy si dám sacharidy před a po tréninku, tak večeři si už můžu dát normální a nebo mám počkat až na ráno. Popř. jaký jídlo by bylo nejvhodnější ( ten pátek večer po tréniku)?

Jinak už mi z toho jídla hrabe, už nemůžu vidět vejce, goudu, hermelíny a uzený makrely.
Chtěl jsem si koupit ňáký párky nebo klobásy, ale všude je maltodextrin nebo 1000 Éček.
Už nevim, co jíst a ještě 2 tejdny. Jediný, co mi furt chutná, je vařenej bůček s horčicí.
MikTek

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva já už budu hodnej, jen ať už je zase sobota!!!Potřebuju se nacpat sachrama, dneska jsem do toho měl úspěšnou 24 směnu...samej výjezd, šilhám "hlady" a padám na rypák...zkouším jet "nepodváděcí" verzi bez skrytých sachrů = vařené kuřecí plátky, vejce, odtučněný tvaroh...ráno a odpo něco se zdravým tukem.

Jeto bitva, ale výsledky vidím už za první týden, možná i díky extrémním výdejům v práci.

Jak jsi na tom ty?
MSG

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Antonn napsal:
A ještě jeden dotaz. V ten pátek, kdy si dám sacharidy před a po tréninku, tak večeři si už můžu dát normální a nebo mám počkat až na ráno. Popř. jaký jídlo by bylo nejvhodnější ( ten pátek večer po tréniku)?

Jinak už mi z toho jídla hrabe, už nemůžu vidět vejce, goudu, hermelíny a uzený makrely.
Chtěl jsem si koupit ňáký párky nebo klobásy, ale všude je maltodextrin nebo 1000 Éček.
Už nevim, co jíst a ještě 2 tejdny. Jediný, co mi furt chutná, je vařenej bůček s horčicí.

Co loveckej salám? Já ho v CKD v pohodě používal.
yura

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
Kurva já už budu hodnej, jen ať už je zase sobota!!!Potřebuju se nacpat sachrama, dneska jsem do toho měl úspěšnou 24 směnu...samej výjezd, šilhám "hlady" a padám na rypák...zkouším jet "nepodváděcí" verzi bez skrytých sachrů = vařené kuřecí plátky, vejce, odtučněný tvaroh...ráno a odpo něco se zdravým tukem.

Jeto bitva, ale výsledky vidím už za první týden , možná i díky extrémním výdejům v práci.

Jak jsi na tom ty?

No proc asi. Odtekla voda, která se v tobe držela diky sacharidům. Co si jako myslis, ze se stane az se zase naperes cukrama? Vsechnpo natahas zpet. Rano se probudíš nateklej jako papuc. Za ten tyden jsi nezhubl zadne tuky, to si nemysli. Jinak z neceho energii brat musíš, takze jist 0 sacharidu a k tomu kureci prsa, která mají defakto taky 0 tuku je asi blbost. Urcite nerikam jist bucky, klobasy nonstop. Ale normalne si dat veprove, hovezi, cele kure, cela vajíčka, tucnejsi sejry, ořechy, olivovej, kokosovej olej atd.. A uvidíš, ze po tydnu jak si na to telo zvykne, tak urcite nebudes mit takovej hlad jak tu popisuješ. Proste to delas spatne a davas telu malo kalorii a tuku jako pohon..
Antonn

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po 4 týdnech mám 6kilo dole a přes břicho 5 cm, ale jsem zvědav v pondělí jak nakynu.
CO se týče jídla, tak mě zachránily buřty z globusu, vařenej bůček s horčicí a pak sem si dělal mletý s čedarem.
Teď zkusim ty vlny podle toho článku, pak měsíc budu jíst zdravě bez tuků a hlavně hodně zeleniny, aby se mi po tomdle zvěrstvu vyčistili aspoň trochu střeva a pak CKD nasadim znovu. Líbí se mi na tom, že opravdu neubyla síla.
Oddo

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jíst zdravě a jíst bez tuků nejde dohromady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Antonn

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no myslel jsem jako, že nebudu žrát mekáče, kebaby a hranolky
Oddo

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Antonn napsal:
no myslel jsem jako, že nebudu žrát mekáče, kebaby a hranolky

To je velmi šťastné rozhodnutí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MikTek

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
MikTek napsal:

Jeto bitva, ale výsledky vidím už za první týden , možná i díky extrémním výdejům v práci.

Jak jsi na tom ty?

No proc asi. Odtekla voda, která se v tobe držela diky sacharidům. Co si jako myslis, ze se stane az se zase naperes cukrama? Vsechnpo natahas zpet. Rano se probudíš nateklej jako papuc. Za ten tyden jsi nezhubl zadne tuky, to si nemysli. Jinak z neceho energii brat musíš, takze jist 0 sacharidu a k tomu kureci prsa, která mají defakto taky 0 tuku je asi blbost. Urcite nerikam jist bucky, klobasy nonstop. Ale normalne si dat veprove, hovezi, cele kure, cela vajíčka, tucnejsi sejry, ořechy, olivovej, kokosovej olej atd.. A uvidíš, ze po tydnu jak si na to telo zvykne, tak urcite nebudes mit takovej hlad jak tu popisuješ. Proste to delas spatne a davas telu malo kalorii a tuku jako pohon..

Já neřekl, že nemám tuky...přečti poslední větu...dodržuju poměr cca 70% tuk / 30% prot, dlabu vejce, klobásy, hermelín, parenicu a tomu podobné...btw váha tvrdí opak toho co říkáš poměr tuků a svalů se změnil z tuk 17,2% na 15,2% a svaly z 46,1% na 47,3%...takže to tak špatně asi nedělám, druhé potvrzení je DiaPhan 3x denně kde vrchní prožek zůstane žlutý (neg) a spodní je mezi růžovou a červenou (cca půlka ketonů z maxu), nehladovým, mám pocit hladu, to je rozdíl, pocit hladu mám při objemovce občas i hodinu po megajídle například.

Možná jsem i trošku zaměnil hlad za chuťe..abych Ti nekřivdil ;)
Big Muscle

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
btw váha tvrdí opak toho co říkáš poměr tuků a svalů se změnil z tuk 17,2% na 15,2% a svaly z 46,1% na 47,3%...

Sice si také zapisuji údaje o Body Mass a Body Fat z osobní váhy a mám odpozorováno, že dlouhodobější relativní změny přibližně odpovídají i tomu, co vidím v zrcadle, tak prudké změny tu váhu tak trochu "zmatou". Např. když v objemu nasadím po dlouhé době kreatin, tak cca po týdnu dost vyskočí procento Body Fat. Přičítám to tomu, že rychle natáhnu vodu a váha to vyhodnotí jako nárůst tuku. Takže pokud to po jednom týdnu diety ukáže změnu tuku ze 17,2% na 15,2% tak bych tomu zas tak nevěřil, protože to bude skutečně kvůli tomu odvodnění.
MikTek

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
MikTek napsal:
btw váha tvrdí opak toho co říkáš poměr tuků a svalů se změnil z tuk 17,2% na 15,2% a svaly z 46,1% na 47,3%...

Sice si také zapisuji údaje o Body Mass a Body Fat z osobní váhy a mám odpozorováno, že dlouhodobější relativní změny přibližně odpovídají i tomu, co vidím v zrcadle, tak prudké změny tu váhu tak trochu "zmatou". Např. když v objemu nasadím po dlouhé době kreatin, tak cca po týdnu dost vyskočí procento Body Fat. Přičítám to tomu, že rychle natáhnu vodu a váha to vyhodnotí jako nárůst tuku. Takže pokud to po jednom týdnu diety ukáže změnu tuku ze 17,2% na 15,2% tak bych tomu zas tak nevěřil, protože to bude skutečně kvůli tomu odvodnění.

No mělo by to fungovat na elektrickém impulsu který prochází tělem a z toho se vypčte ten poměr a mezi vodou a tukem je velký odporový rozdíl, takhle by to nemělo "blbnout" si myslím...ale zase na druhou stranu není to přístroj z NASA, takže chyba měření tu bude určitě velká, já ty poměry beru samozřejmě s rezervou, ale ať už je to 0.5% nebo 5% na váze, v zrcadle jsem s výsledkem spokojen = mozek má radost a podporuje mě i kdyby byla váha jen placebo

Ale samozřejmě díky za Váše názory na téma, neberte to tak, že jsem nevděčný a nebo se chci hádat :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CKD dieta Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: