|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: st duben 16, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
Ještě zpět ke galaxy S5
- velice me potěšila přítomnost technologie Ant+ (spárování s hradním pásem-mobil už mi plně nahradil moje suunto t6d/sporttester/)
- výdrž baterie srovnatelná s galaxy Note II => pomalu bezkonkurenční vydrz mezi smartphony
- kvalita fotky je na high level
Tak jen tak pro zajímavost tady dvě fotky z S5ky
https://www.dropbox.com/s/k61vys7p23oc9ox/_display_name.jpg
https://www.dropbox.com/s/mbnrsiizwskxr6i/20140412_105651.jpg
- rychlost prostředí touchwiz je svižný - žádný záseky
- odemykání pomocí čtečky otisku prstu funguje v 9 z10 pripadu napoprvé - občas napodruhý
- mám pouzdro S View a telefon vypadá opravdu luxusně
- ovládám pohodlně jednou rukou (zvládal jsem teda jednou rukou i Note II :D)
- GPS hledá max 5 vteřin
- plně nabitej je cca za hodinu a půl
- maximální jas displeje zatím největší očipal co jsem v mobilu viděl a ve tmě jas na minimum nijak neoslňuje _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
Kedze kupu notebooku som uz vyriesil, doslo aj na mobil. Moja stara Nokia stale fachci, ale uz vypadavaju tlacitka a pod. Prvy krat v zivote chcem okusit mobil s interentom, nie pre hodiny stravene pri blbinach,ale skor prilezitostne vyhladavanie informacii - spoje, tel. cisla a pod.,mailovanie a tak. Navyse nech to ma obstojny f otak , viem, ze to nie je bohvieco, ale nemam teraz peniaze nazvys, aby som kupil aj handy aj fotak zvlast..tak aspon provizorne nech je to 2 v jednom.
Ponuka je siroka, akurat nechcem kupit nieco zbytocne drahe, ked mozno potrebujem nieco, co sa da zohnat za polovicu. Na druhej strane mam strach, ze kupim nieco, co mi zacne po pol roku blbnut, zasekavat sa, mrznut a spomalovat sa...  Tiez telefon nechcem nabijat 2 razy denne....
No a aby toho nebolo malo, dual sim by velmi potesilo...
Nejake tipy? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 25, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
no tyhle nejsou zrovna dobrej priklad ale jinak hej, galaxy umi pekne blikat
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
Jen se tady tak zeptám, znáte nějakej slušnější levnější mobil (kolem 4tisíc max)? Jediná podmínka je, aby to dokázalo HD/ nejlépe full HD videa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 25, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Deadlift napsal: | | Jaký systém to má mít? |
To sa pytam aj ja V tychto veciach prehlad nemam, tak si ho chcem urobit.
Inak zaujimave, ze na xiaomi pocut same chvaly, aj by som to objednal rovno z Ciny, ale bohvie, ci o rok nebudu bazary plne inzeratov predam xiaomi...... | Zrovna Xiaomi lze prý reklamovat i v ČR (v SR snad také). Tam bych se kvality nebál. Rozhodně dobrá volba. Já jsem konzerva a koupil jsem si WIN 8 telefon od Microsoftu...ehm - Nokie (Lumia 920). Je to výborný telefon s kvalitoi fotek minimálně na úrovni Galaxy S5 a za méně než poloviční cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Jen se tady tak zeptám, znáte nějakej slušnější levnější mobil (kolem 4tisíc max)? Jediná podmínka je, aby to dokázalo HD/ nejlépe full HD videa. |
-počítek s tím že ve videu budou záseky kvuli nedostatečně rychlemu hw ... jinak, poradil bych, ale radej budu mlcet
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: po květen 26, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
Taky se rozhoduju že nahradím současný Ace 2 za něco lepšího a proč si neudělat radost něčím dražším (když mi to ještě nabízí T-Mobile).
Rozhoduju se mezi Galaxy S4, S4mini, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Experia Z, LG G2 a HTC One
Věřím, že někdo z vás bude mít zkušenosti s S4 ale podle recenzí vychází dobře i ta Z1 Compact, škoda menšího displeje (ale to má i S4 mini)
Za případné tipy díky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 26, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
ten compact určitě ne...ber S4ku.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po květen 26, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Taky se rozhoduju že nahradím současný Ace 2 za něco lepšího a proč si neudělat radost něčím dražším (když mi to ještě nabízí T-Mobile).
Rozhoduju se mezi Galaxy S4, S4mini, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Experia Z, LG G2 a HTC One
Věřím, že někdo z vás bude mít zkušenosti s S4 ale podle recenzí vychází dobře i ta Z1 Compact, škoda menšího displeje (ale to má i S4 mini)
Za případné tipy díky. :) |
mám htc one.. a nikdy bych nevyměnil.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út květen 27, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
Já budu muset už brzy také pořídit nový, za posledních 6 měsíců jsem nic nevybral, ale rozhodně jsem si uvědomil, že asi opravdu nepotřebuji zařízení za 16000, když s tím chci běhat atd. Čili rád bych vyšší střední třídu, z těch aktuálních mi přijde zajímavé
Ascend G6 (ale safra ten jack na sluchátka dole ze strany?!)
LG Optimus F6 - LTE, baterie a slušný foťák, ale horší displej
LG Optimus L90 - lepší displej, nejnovější android
S3 - za stejné peníze bývalá vlajková loď, ale ten design se mi nelíbí a už je větší
Ale pořád to není ono. Klidně dám 10000, když to bude splňovat vše, ale vždy u každého mi něco chybí. A ty nové telefony s displejem nad 5'' jsou opravdu mimo mě, to nechápu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út květen 27, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
Za me urcite stojí za bližší prozkoumání LG G2 ....navíc by po uvedeni G3 dneska mohl jít s cenou ještě niž než je :) připadne galaxy S4 taky neni marnej, oboje maj kvalitni foťáky a vydrz na baterku (G2ka jasnej vítěz) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út květen 27, 2014 2:12 pm Předmět: |
|
|
Kdybych si ted kupoval novy telefon, tak bych si asi opet poridil Nokii a to nejspis Lumii 925. Mozna nema ten nejvetsi displej nebo jablko na krytu, ale ma dokonaly system, ktery je jednoduchy a svizny tak, jak android nikdy byt nemuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út květen 27, 2014 2:27 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | Kdybych si ted kupoval novy telefon, tak bych si asi opet poridil Nokii a to nejspis Lumii 925. Mozna nema ten nejvetsi displej nebo jablko na krytu, ale ma dokonaly system, ktery je jednoduchy a svizny tak, jak android nikdy byt nemuze. |
Pán je srandista... Na mém HTC One jsem ani jednou nezažil zásek nebo něco podobného a to mi běžně na pozadí beží x aplikací...
Samozřejmě že android není pro slabé telefony, na to aby byl člověk spokojený, je třeba pořádný hw.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|