|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka24xx
|
Zaslal: čt duben 17, 2014 7:13 pm Předmět: Výroba NOčka |
|
|
čau, zkoušel někdo vyrobit vlastní NO ? (bez průjmovýhc reakcí) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
Já ... dávka - 4g citrulinu, 5g b-alaninu, 2g argininu, 3g a-akg a 1g guarany.
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: čt duben 17, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
A jak ti to šlape a kolik si za to dal za jaké množství prosimtě ? Předem díky ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
Teď už nevím, měl jsem v tom i leucin, isoleucin, valin a kolagen... s tím vším to vyšlo na měsíc +-600Kč .. bez toho tipuju kolem 450Kč. Šlapalo mi to moc dobře. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 7:27 am Předmět: |
|
|
A nevzpoměl by jsi si prosím jak si to dávkoval a jak přesně si to namíchal ? chystám se taky vyrobit si nějaké NO, tak jen tak pro inspiraci, předem díky ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
"A nevzpoměl by jsi si prosím jak si to dávkoval a jak přesně si to namíchal ? chystám se taky vyrobit si nějaké NO, tak jen tak pro inspiraci, předem díky ;-)"
Jak by to asi namíchal?! Koupil suroviny, spočítal kolik chce mít v dávce, a rozmíchal to dohromady. (pokud jsou u něčeho jiné velikosti částic tak to mohl hodit do nějakého mixéru ale o tom pochybuji) A nebo si ty věci dáš stranou, vezmeš malou váhu a odvážíš si dané množství, nebo si vyrobíš své lžičky s danými hmotnostmi.
Navíc si vyber sám co v tom chceš mít, co ti dělá dobře. Třeba se ti nemusí líbit BA štípání nebo v tom naopak chceš mít kofein nebo kreatin.. prostě poslouchej své tělo a dělej pokusy. Pokud míváš po NOčku průjem zkus ho zalít vlažnou vodou a rozmíchej dokud se krystaly nerozpustí nebo si dej víc vody do něj nebo ho zkus třeba s lehkým jídlem.
BTW ten mix Chadziho z 4.Fitness je moc pěkný, já bych přidal ještě polévkovou lžíci glycerolu a lžičku kreatinu ale jinak je to pěknééé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | A nevzpoměl by jsi si prosím jak si to dávkoval a jak přesně si to namíchal ? chystám se taky vyrobit si nějaké NO, tak jen tak pro inspiraci, předem díky ;-) |
Hned v mém prvním příspěvku to máš napsané. Celkové množství v balení si pak spočítáš např. podle počtu tréninků (x dávka) v měsíci.
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
Měli jste střevní problémy po tom nakopávači taky ??? A nemá nějaká látka z těch co tam nabízejí diuretické vlastnosti ? Po tom co jsem si vzal nakopávač z 4.i...s. a leucin, isoleucin a valin po tréninku, celej sem se vyprázdnil, tak mě zajímá, jestli vám to udělalo taky a jestli to je těma jejich látkama, nebo by to udělalo velké množství těchto látek pokaždý od jakéhokoliv výrobce ? Předem děkuji za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Já jsem nikdy neměl žádný problém... namíchal jsem si toho od nich cca před půl rokem více a i teď, když si občas trochu před tréninkem dám, tak je vše v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
Ok, super zpráva, také to mohlo být nečím jiným, nebudu to řešit a uvidím příště...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po květen 12, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | Měli jste střevní problémy po tom nakopávači taky ??? A nemá nějaká látka z těch co tam nabízejí diuretické vlastnosti ? Po tom co jsem si vzal nakopávač z 4.i...s. a leucin, isoleucin a valin po tréninku, celej sem se vyprázdnil, tak mě zajímá, jestli vám to udělalo taky a jestli to je těma jejich látkama, nebo by to udělalo velké množství těchto látek pokaždý od jakéhokoliv výrobce ? Předem děkuji za odpověď |
Pripomelo mi to vtip jak jeden chlap rika druhymu: Hele me ti ten strudl od tvoji stary vcera vubec nesedl. Dal sem si tri kousky, k tomu patnact velkych rumu a hrozne sem se poblil. Asi mam alergii na hrozinky, nebo co...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 12, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
 ...asi budu za kacíře, ale já bych se na tyNO doplňky úplně vysr...bych je nepoužíval. Poměr cena/ výkon je tristní.
Podle mě stačí i naturálnímu cvičenci kreatin monohydrát a proteinový doplněk...nejlépe hydro:o)) Před soutěží desítky gramů BCAA. Bral bych ještě kloubní výživu a možná multiminerálk/vitamín.
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: út květen 13, 2014 10:28 am Předmět: |
|
|
Jako mě ty NO nikdy taky netáhly a nevěřil jsem jim, ale chtěl jsem to prostě vyzkoušet a když vidím, co stojí normální nakopávače, nebo NO doplňky a je tam v dávce všeho po gramu, tak jsem zkusil tohle a docela jsem z toho překvapenej. Poslední dobou jsem měl problém se na tréninku po těžkým dni napumpovat, nebo takhle jako s tím NO procítit svaly, tohle mi 100% pomáhá a třeba je to placebo efekt, ale to je mi celkem jedno, hlavně že to funguje. navíc jsem si to udělal jen na 15 tréninků, protože jak jsem říkal, chtěl jsem to jen otestovat a cena když bych to bral kvalita/množství/funkce tak to ve všem vyjde lépe než nákup nějakého originálního nakopávače, teda až na pár výjimek. Vtip výbornej, ale u mě to tak nebude, nejsem si jistej něčím nenormálním co jsem snědl, jen den dozadu smetanovej dort s piškotama, ale po tom nikdy problémy nemám.
Pro Deadlifta - teďka mám jen gainer a k tomu dávám 15g proteinu a jinak OptiMen a nic víc, možná ještě pár vitamínů a minerálů a omegu od lékárny zadarmo, co pošlou každý rok :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: út květen 13, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ...asi budu za kacíře, ale já bych se na tyNO doplňky úplně vysr...bych je nepoužíval. Poměr cena/ výkon je tristní.
Podle mě stačí i naturálnímu cvičenci kreatin monohydrát a proteinový doplněk...nejlépe hydro:o)) Před soutěží desítky gramů BCAA. Bral bych ještě kloubní výživu a možná multiminerálk/vitamín. |
podle me staci jen jidlo :) ale to me po ranu nenakopne a pochybuju ze to udela kreatin nebo protein :))) potreboval jsem si udelat silné NO a zajimalo me jestly to nekdo zkoušel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|