|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Číča

|
Zaslal: so duben 19, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
Draper: JA ti rozumim a cim cvicim dele,tim spis jsem zacal opet kladky zarazovat. Jen jsem se chtel podelit o svou zkusenost s tim,kdyz jsem ,,zacinal" a ocitl se na stejnem miste. Sam od sebe se clovek totiz techniku poradne nenauci. Ja si myslel,ze to delam dobre a jak poradne procitit nektere veci jsem zjistil az po peti letech cviceni a vlastne mozna opetovne az u kladek (nesoustredil jsem se na rovna zada u pritahu,atd.)
Kazdopadne pokud doted cvicil kladky a vysledky nikde, tak to chce bud korekci techniky (treba nema penize na trenera nebo nezna obludu...) nebo v horsim,nicmene alternativnim pripade zmenit cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
Zdravím kluci, měl bych dotaz...
Mám problém s přítahy VČ v předklonu.
Mně osobně, když to jedu, tak mi lokty nejdou podél těla nahoru, ale ujíždějí mi jakoby do stran, nevíte co s tím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so duben 19, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
| mikous napsal: | Zdravím kluci, měl bych dotaz...
Mně osobně, když to jedu, tak mi lokty nejdou podél těla nahoru, ale ujíždějí mi jakoby do stran, nevíte co s tím? |
Mne taky nejdou podel tela nahoru a nijak mi to nevadi... nicmene zkus zmenit uchop (sirsi,uzsi,podhmat)
|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | mikous napsal: | Zdravím kluci, měl bych dotaz...
Mně osobně, když to jedu, tak mi lokty nejdou podél těla nahoru, ale ujíždějí mi jakoby do stran, nevíte co s tím? |
Mne taky nejdou podel tela nahoru a nijak mi to nevadi... nicmene zkus zmenit uchop (sirsi,uzsi,podhmat) |
Kamarádovi to jde skvěle podél těla, když to zkouším nanečisto lokty mi problém nedělají, v momentě kdy se uchopím VČ tak už mi ujížději, nemá to potom špatný vliv, jelikož ty záda pořádně necítím a bolí mě spíš ty lokty, když jdou do stran. (všechny typy jsem zkoušel - nadhmat - nic, podhmat - lokty bolely, širší, užší - jsem nezkoušel )
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so duben 19, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
| mikous napsal: | | Číča napsal: | | mikous napsal: | Zdravím kluci, měl bych dotaz...
Mne taky nejdou podel tela nahoru a nijak mi to nevadi... nicmene zkus zmenit uchop (sirsi,uzsi,podhmat) |
Kamarádovi to jde skvěle podél těla, když to zkouším nanečisto lokty mi problém nedělají, v momentě kdy se uchopím VČ tak už mi ujížději, nemá to potom špatný vliv, jelikož ty záda pořádně necítím a bolí mě spíš ty lokty, když jdou do stran. (všechny typy jsem zkoušel - nadhmat - nic, podhmat - lokty bolely, širší, užší - jsem nezkoušel ) |
Stáhni pořádně lopatky k sobě. připadá mi nemožný je stáhnout a pak jít loktama výrazně od těla- tim spis,pokud cinku tahas treba k pupku (coz by se myslim tak nejak melo)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | mikous napsal: | | Číča napsal: | | mikous napsal: | Zdravím kluci, měl bych dotaz...
Kamarádovi to jde skvěle podél těla, když to zkouším nanečisto lokty mi problém nedělají, v momentě kdy se uchopím VČ tak už mi ujížději, nemá to potom špatný vliv, jelikož ty záda pořádně necítím a bolí mě spíš ty lokty, když jdou do stran. (všechny typy jsem zkoušel - nadhmat - nic, podhmat - lokty bolely, širší, užší - jsem nezkoušel ) |
Stáhni pořádně lopatky k sobě. připadá mi nemožný je stáhnout a pak jít loktama výrazně od těla- tim spis,pokud cinku tahas treba k pupku (coz by se myslim tak nejak melo) |
Vážně mi to tak jde, hodil bych zde i video jak to myslím, jen nemám ještě 10 příspěvků, no nevím, jestli ruce jsou až tak dlouhé, 185cm měřím. :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so duben 19, 2014 2:29 pm Předmět: |
|
|
Kolik je ti vlastne let? Ona sire zad (rozumej "vecko") zavisi predevsim na delce klicnich kosti, ktere ti nerostou donekonecna (uvadi se rozpeti mezi 18-23 let), stejne je to treba take s hrudnim kosem apod, takze muzes cvicit jak zbesily, s perfektni technikou, ale kostra se ti proste nezmeni, se s tim smir :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DenisHruby
|
Zaslal: so duben 19, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Kolik je ti vlastne let? Ona sire zad (rozumej "vecko") zavisi predevsim na delce klicnich kosti, ktere ti nerostou donekonecna (uvadi se rozpeti mezi 18-23 let), stejne je to treba take s hrudnim kosem apod, takze muzes cvicit jak zbesily, s perfektni technikou, ale kostra se ti proste nezmeni, se s tim smir :) |
za par mesicu bude 20, nepiste ze techniku delam spatne, rukama se to taky tahal prvnich par mesicu, pak jsem se to naucil tahat zadama.. A jsem si jistej ze to taham zadama, a rukama nulove, uz se mi na tu techniku divalo nekolik lidi co cvici i 14let, a vsichni rikali ze mam hodne silu v zadech a ze to delam dobre.. :)
a stou kostrou fakt nevim, ja sem driv skoro vubec nejedl ani nepil a vubec sem si to neuvedomoval, taky sem proto tak vypadal, 55kg na 178cm a ramena sem mel vic nez uzka kdyz jsem zacinal, ted uz to je lepsi,takze nevim jak na tom jsem stou kostrou..
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne duben 20, 2014 12:09 am Předmět: |
|
|
A za dalsii mas 72kg z logiky veci vyplyva ze zada,jakozto druhy nejvetsi sval tela,nemuzes mit vyrazne do V tvaru.max pri 150cm s touhle vahou:-) takze bych az tak neresil slozeni treningu,ale celkovy naber hmoty.nekde pres 80kg na tvou vysku uz to pomalu pujde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út duben 22, 2014 8:54 pm Předmět: mrtvý tah |
|
|
Pokud můžu za sebe něco doporučit, tak začni dělat mrtvý tah. Já jsem ho nikdy necvičil, furt jsem to šmrdlal s kdoví čím (i když je pravda, že jsem hodně a poctivě shyboval, ale z toho mi ty záda prostě moc nerostou) a teď, když jsem začal cvičit mrtvý tah, tak to roste prostě samo. Nejedu to s nějakou velkou váhou, pro někoho by to možná byla váha rozcvičovací, ale cítím to z toho teda skvěle, hlavně křídla. A ty záda začínají dostávat pěknej tvar. Takže za mě rada, rozhodně zkus mrtvý tah.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út duben 22, 2014 10:45 pm Předmět: Re: mrtvý tah |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Pokud můžu za sebe něco doporučit, tak začni dělat mrtvý tah. Já jsem ho nikdy necvičil, furt jsem to šmrdlal s kdoví čím (i když je pravda, že jsem hodně a poctivě shyboval, ale z toho mi ty záda prostě moc nerostou) a teď, když jsem začal cvičit mrtvý tah, tak to roste prostě samo. Nejedu to s nějakou velkou váhou, pro někoho by to možná byla váha rozcvičovací, ale cítím to z toho teda skvěle, hlavně křídla. A ty záda začínají dostávat pěknej tvar. Takže za mě rada, rozhodně zkus mrtvý tah. |
Amen.
Jestli je max na pozvedu autora příspěvku stejný jako jeho věk, pak je třeba s tím něco udělat ;) Ergo, cvičit to. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st duben 23, 2014 9:05 am Předmět: Re: mrtvý tah |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Pokud můžu za sebe něco doporučit, tak začni dělat mrtvý tah. Já jsem ho nikdy necvičil, furt jsem to šmrdlal s kdoví čím (i když je pravda, že jsem hodně a poctivě shyboval, ale z toho mi ty záda prostě moc nerostou) a teď, když jsem začal cvičit mrtvý tah, tak to roste prostě samo. Nejedu to s nějakou velkou váhou, pro někoho by to možná byla váha rozcvičovací, ale cítím to z toho teda skvěle, hlavně křídla. A ty záda začínají dostávat pěknej tvar. Takže za mě rada, rozhodně zkus mrtvý tah. |
Mrtvý tah funguje až ve chvíli, kdy se naučíš správně zapojit celé tělo. Já se poměrně rychle přehoupl přes 2xbw, ale kolem 2.25xbw jsem narazil na strop, kvůli velkým problémům se spodními zády, a tak jsem toho na dlouho nechal. Nedávno jsem začal nanovo a postupně s nízkými váhami, nechávám si rezervu, tahám malý objem, ale často, snažím se o co nejlepší techniku, a je to fakt velký rozdíl; záda z toho najednou začínají růst a myslím, že 2.5xbw brzy nebude řádný problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st duben 23, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
Magumi, tesat do kamene tohleto! _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 10:47 am Předmět: Re: mrtvý tah |
|
|
| Magumi napsal: |
Mrtvý tah funguje až ve chvíli, kdy se naučíš správně zapojit celé tělo. Já se poměrně rychle přehoupl přes 2xbw, ale kolem 2.25xbw jsem narazil na strop, kvůli velkým problémům se spodními zády, a tak jsem toho na dlouho nechal. Nedávno jsem začal nanovo a postupně s nízkými váhami, nechávám si rezervu, tahám malý objem, ale často, snažím se o co nejlepší techniku, a je to fakt velký rozdíl; záda z toho najednou začínají růst a myslím, že 2.5xbw brzy nebude řádný problém. |
Však já jsem taky neříkal nic o tom, že by se neměla používat striktní technika :) Právěže při co nejlepší technice a ani se to nemusí přehánět s váhou mi to roste (ale to je jen můj osobní poznatek, ale za zkoušku nic nedá, že?)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|