|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MSG

|
Zaslal: st duben 09, 2014 10:26 am Předmět: |
|
|
Jsem chtěl dát včera, ale zrovna fórum nešlo...
Takže uplynulý týden:
Po: nic, nutná cesta na poštu - daně, vyzvednutí balíčku, poslání balíčku...
Út: činky (prsa, břicho, ruce)
St: 1:20h rotoped
Čt: 1:15h rotoped (HIIT nic, mám výčitky za to pondělí, tak makám)
Pá: činky (záda, ramena).
So: práce na chatě - děláme chodník, takže večer jsem celkem K.O. (a to ještě není zdaleka hotovo)
Ne: plánujeme výlet, ale nějak se nemůžeme vykopat z baráku, takže dáváme jen lehkou procházku z Řeporyjí do Hlubočep (tj. Praha - Prokopské a Dalejské údolí), asi 8km, odpoledne dávám ještě hodinu tenisu o zeď (moc neběhám, hraju na pohodu).
Chlast je celkem ok, v So a Ne po 2 pivech, jedno venku, jedno doma.
Cvičení je blbý se změnou času, cvičím ráno, takže ta hodina je tam znát...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MSG

|
Zaslal: st duben 09, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
Váha dneska je 96,6 kg... to je číslo, kde jsem před lety, celý zhrozený, začínal hubnout (a dostal jsem se pak na 79kg).
Nyní mi přijde slušný, 6kg od podzimu 2013 pryč.
(no, v přepočtu na měsíce je to dieta na hov...., to je mi jasné taky)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: po duben 14, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
Po: činky (prsa, břicho, ruce)
Út: 1:15h rotoped
St: 1:10h rotoped
Čt: nic, jsem ráno u doktora na pravidelné roční prohlídce ohledně alergie
Pá: činky (záda, ramena).
So: práce na chatě - děláme chodník, takže večer jsem celkem K.O. (a to ještě není zdaleka hotovo) + výměna pneu... s taháním ze sklepa to je docela sranda; připadám si jako strongman :-)
Ne: relax v bazénu, procházka v botanický
Bohužel musím zkonstatovat, že konce týdne dietně nějak moc nezvládám... :- (
V Pá dorazili rodiče tý mojí a setkali se mejma rodičema. Menší pijatika a žranice... Takže jsem dal 3 piva a lahev vína... ráno lehký bolehlav.
V So v průběhu dne 3 piva, k snídani koláč, svačina opečená houska s máslem, klobásou a ementálem.
V Ne 2 piva + 3dcl vína, vídeňská káva se šlehačkou, laté..
...
dneska výčitky svědomí, váha o kilo víc... no, ono to zase z části spadne, ale i tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: po duben 14, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
Tenhle týden bude zlomovej... hlavně to neposrat...
Ve ČT ráno už jedeme na Velikonoce, k rodičům tý mojí, na venkov. Zase budou žranice a pijatiky... asi si vezmu svoje jídlo s sebou.
Navíc tím pádem můžu cvičit jen 3 dny. No, stejně jsem nějak unavenej, možná tento týden činky vynechám vůbec, nějak nemám "drive" na cvičení na max.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: po duben 14, 2014 10:14 am Předmět: |
|
|
| MSG napsal: |
Po: nic, nutná cesta na poštu - daně, vyzvednutí balíčku, poslání balíčku... |
lol gordon ramsay by te za taku vymluvu hodil do trouby
| ttby napsal: |
V pohodě, to mi tu řikaj takdy neber si to osobně v jejich řeči je troll něco jako newbie ;) |
tebe nadavaj do trollu a ty furt nevis ctj :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: po duben 14, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
Hele, klidně napiště "vůl", eflí pohádky já moc nežeru :-)
| karlwanhov napsal: |
| ttby napsal: |
V pohodě, to mi tu řikaj takdy neber si to osobně v jejich řeči je troll něco jako newbie ;) |
tebe nadavaj do trollu a ty furt nevis ctj :) |
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 22, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
Po: HIIT
Út: HIIT
St: činky (prsa, záda, ramena)
Čt: HIIT
Pá - Po: nic, Velikonoce... takže procházky, výlety, ale taky chlastání a žranice, ach jo...
Navíc jsem zjistil, že se mi na vnitřní straně zápěstí udělala taková ta tuková bulka, ganglion, tak řeším co s tím.  Nevím jestli z činek nebo HIIT, kdy se zápěstí docela namáhá. Můžu s tím normálně cvičit?
Už jsem to jednou měl, a sice tak před 15 lety, kdy jsem taky hodně cvičil. Chirurg na místní poliklinice tehdy suše zkonstatoval "hm, tak to vyřízeneme", čehož jsem se lekl a nechal to být. Přestal jsem cvičit a bulka cca za měsíc - dva sama zmizela.
Co jsem koukal na net, tak je to naprosto nevyzpytatelný. Někdy to zmizí samo, jako mě, někdy po odsátí (nebo se to také vrací), někomu to zmizí po vyříznutí (a nebo se to vrátí) atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 22, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
Pá - Po: nic, Velikonoce... takže procházky, výlety, ale taky chlastání a žranice, ach jo...
Navíc jsem zjistil, že se mi na vnitřní straně zápěstí udělala taková ta tuková bulka, ganglion, tak řeším co s tím.  Nevím jestli z činek nebo HIIT, kdy se zápěstí docela namáhá. Můžu s tím normálně cvičit?
Už jsem to jednou měl, a sice tak před 15 lety, kdy jsem taky hodně cvičil. Chirurg na místní poliklinice tehdy suše zkonstatoval "hm, tak to vyřízeneme", čehož jsem se lekl a nechal to být. Přestal jsem cvičit a bulka cca za měsíc - dva sama zmizela.
Co jsem koukal na net, tak je to naprosto nevyzpytatelný. Někdy to zmizí samo, jako mě, někdy po odsátí (nebo se to také vrací), někomu to zmizí po vyříznutí (a nebo se to vrátí) atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 22, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 22, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 22, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 22, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 29, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
Po: nic, Velikonoce u rodičů mojí mladé na venkově; odpo jen procházka 5km
Út: rotoped 1:10h
St: rotoped 1:20h
Čt: nic, včera jsem se ožral
Pá: asi HIIT, už si to nějak nepamatuju.
So: odpoledne práce na chatě - rytí, sázení kytek
Ne: krátká projížďka na kole, 20km.
Kvůli bulce na ruce necvičím s činkama ve víře, že bulka zmizí. Zkouším to ještě tento týden, bohužel bulka nemizí, talže zase začnu cvičit.
Čekají mě zase 2 prodloužené víkendy... to je sice super, ale zase mě to rozhodí ve cvičení a dietě. Ach jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: út duben 29, 2014 9:52 am Předmět: |
|
|
| MSG napsal: |
Kvůli bulce na ruce necvičím s činkama ve víře, že bulka zmizí. Zkouším to ještě tento týden, bohužel bulka nemizí, talže zase začnu cvičit.
|
Chod s tym k doktorovi (asi ku kožnemu alebo všeobecnemu lekárovi).
Ja som mal na ruke malicky lypom (?), to je tiez taka hrcka, ale ja som to tam mal vzdy, v hlbsej vrstve pod kozou.
Raz ma to ale prestalo bavit a hrcka isla prec, spolu aj s niekolkymi znamienkami.
Histologicke vysetrenie ti potom ukaze co to bolo - benigne alebo maligne.
Teraz mam 2 nove jazvy (dalsie dve znamienka prec) a cakam na histologiu (ako vzdy).
Ale tie podkozne tukove picoviny mozu byt fakt nebezpecne.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: po květen 05, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
Uplynulý týden:
Po: HIIT 10 min.
Út: rotoped 1:05h
St: rotoped 1:10h
Čt: HIIT 10 min., po cvičení odjezd na chatu, lehká práce na chatě
Pá: cvičení nic - brzo ráno odjezd do Jižních Čech na prodl. víkend, oficiálně na kola. Odpo opravdu 10km kolo, pak 5 piv a 0,7 vína
So: je hnusně, takže nic vyjma večer 4 piva a 0,7 vína
Ne: nabalujeme se a jedeme na kolo, asi 35 km výlet, tentokrát bez chlastu
Bulka na ruce nezmizela ani když jsem si ji pofoukával, takže na ni prdím a začal jsem dneska zase s činkama. Tak snad to nebude růst a bolet.
Příležitosně zajdu k doktorovi, jestli to není rakovinoidní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|