Hrudnik

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hrudnik  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Hrudnik
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DenisHruby

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 10:22 pm    Předmět: Hrudnik Odpovědět s citátem

Ahoj, potreboval bych poradit jak zvetsit objem prsou, nevim cim to je ale uz par lidi mi rikalo ze mam hrudnik spis takovej nafouklej dopredu, ale prsa nemam zas tak velky, proto by me zajmalo proc to tak je? kazdopadne bych chtel spis trochu vic ty prsa zvetsit,nez abych mel hrudnik jak hovado a prsa zadne, Jedu klasickej bench 4 serie 60-75kg, pak tlaky 4 serie, rozpazky, a nakonec pullover, vse 4 serie..Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olafekk

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj tvar svalu víceméně moc neovlivníš, ale možná je problém v tom, že máš vepředu ramena a to ti ten hrudník zužuje, zkus na to myslet když sedíš u počítače a ono se to časem srovná
Judson

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zarad i JR nebo bench sikmo hlavou dolu a nahoru, a 4 cviky na hrudnik v 1 dni se me zda moc, 2 - 3 podle me staci ale za to s 6 - 8 seriema, poradne to podrtit.
Bara

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Zarad i JR nebo bench sikmo hlavou dolu a nahoru, a 4 cviky na hrudnik v 1 dni se me zda moc, 2 - 3 podle me staci ale za to s 6 - 8 seriema, poradne to podrtit.

Ale nesmysl..není to moc a genetiku nepředělá nikdy ničím.Znám kluky s obří silou hrudníku a prsa mají jako děti..jiný ho fláká a mám kozy jak ženská.Spíš to zkusit variabilitou cviků,hodně přesných strojových,protože JR většina lidí vůbec neumí a zatěžují triceps a přední delt,zejména při náklonech.Izolace je nejdůležitější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Judson napsal:

Ale nesmysl..není to moc a genetiku nepředělá nikdy ničím.Znám kluky s obří silou hrudníku a prsa mají jako děti..jiný ho fláká a mám kozy jak ženská.Spíš to zkusit variabilitou cviků,hodně přesných strojových,protože JR většina lidí vůbec neumí a zatěžují triceps a přední delt,zejména při náklonech.Izolace je nejdůležitější.

Jsem si to ted precetl poradne a ono mu jde spis o zlepseni estetiky, a ja to napsal z pohledu hrubeho obem u a sily.

Rychle na stránku:

Přejdi na: