|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DenisHruby
|
Zaslal: st duben 23, 2014 10:22 pm Předmět: Hrudnik |
|
|
Ahoj, potreboval bych poradit jak zvetsit objem prsou, nevim cim to je ale uz par lidi mi rikalo ze mam hrudnik spis takovej nafouklej dopredu, ale prsa nemam zas tak velky, proto by me zajmalo proc to tak je? kazdopadne bych chtel spis trochu vic ty prsa zvetsit,nez abych mel hrudnik jak hovado a prsa zadne, Jedu klasickej bench 4 serie 60-75kg, pak tlaky 4 serie, rozpazky, a nakonec pullover, vse 4 serie..Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olafekk

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 6:40 am Předmět: |
|
|
Ahoj tvar svalu víceméně moc neovlivníš, ale možná je problém v tom, že máš vepředu ramena a to ti ten hrudník zužuje, zkus na to myslet když sedíš u počítače a ono se to časem srovná
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:19 am Předmět: |
|
|
Zarad i JR nebo bench sikmo hlavou dolu a nahoru, a 4 cviky na hrudnik v 1 dni se me zda moc, 2 - 3 podle me staci ale za to s 6 - 8 seriema, poradne to podrtit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Zarad i JR nebo bench sikmo hlavou dolu a nahoru, a 4 cviky na hrudnik v 1 dni se me zda moc, 2 - 3 podle me staci ale za to s 6 - 8 seriema, poradne to podrtit. |
Ale nesmysl..není to moc a genetiku nepředělá nikdy ničím.Znám kluky s obří silou hrudníku a prsa mají jako děti..jiný ho fláká a mám kozy jak ženská.Spíš to zkusit variabilitou cviků,hodně přesných strojových,protože JR většina lidí vůbec neumí a zatěžují triceps a přední delt,zejména při náklonech.Izolace je nejdůležitější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:36 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Judson napsal: | | Zarad i JR nebo bench sikmo hlavou dolu a nahoru, a 4 cviky na hrudnik v 1 dni se me zda moc, 2 - 3 podle me staci ale za to s 6 - 8 seriema, poradne to podrtit. |
Ale nesmysl..není to moc a genetiku nepředělá nikdy ničím.Znám kluky s obří silou hrudníku a prsa mají jako děti..jiný ho fláká a mám kozy jak ženská.Spíš to zkusit variabilitou cviků,hodně přesných strojových,protože JR většina lidí vůbec neumí a zatěžují triceps a přední delt,zejména při náklonech.Izolace je nejdůležitější. |
Jsem si to ted precetl poradne a ono mu jde spis o zlepseni estetiky, a ja to napsal z pohledu hrubeho obem u a sily.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|