|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | http://kulturistika.ronnie.cz/c-18490-ladislav-novy-chci-vypadat-dobre-ale-ne-na-ukor-zdravi.html?kde=clanek&id_clanku=18490#130212
A človek se diví proč si lidi myslej o kulturistech tak ošklivé věci.... |
Že, a pritom stačí tak málo. Len zaviesť kvalitné antidopingové kontroly. Netolerovať absolútne žiadny doping. Potom pre športovcov nebudú kulturisti len na smiech. Všetci budú mať rovnaké štartovné pozície, a nezničia si zdravie týmto "športom". To som zvedaví teraz na reakcie, koľkých som zasa urazil...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Poman napsal: | http://kulturistika.ronnie.cz/c-18490-ladislav-novy-chci-vypadat-dobre-ale-ne-na-ukor-zdravi.html?kde=clanek&id_clanku=18490#130212
A človek se diví proč si lidi myslej o kulturistech tak ošklivé věci.... |
Že, a pritom stačí tak málo. Len zaviesť kvalitné antidopingové kontroly. Netolerovať absolútne žiadny doping. Potom pre športovcov nebudú kulturisti len na smiech. Všetci budú mať rovnaké štartovné pozície, a nezničia si zdravie týmto "športom". To som zvedaví teraz na reakcie, koľkých som zasa urazil... |
Mňa teda nie, naopak, osobne súhlasím, nepotrebujem vidieť na pódiách 4 percentá tuku, vyvalené bachory, ani vysekané prdele, ale reálne dosiahnuteľné postavy a nie pomaly výplody alchýmie a tej "správnej kombinácie xyz látok", napriek tomu, že amatérsku ako aj profi kulturistiku sledujem a fandím _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
To máte ale oba samozřejmě smůlu .... sypalo se, sype se a sypat se bude. V každém vrcholovém sportu, kontroly nekontroly. Samozřejmě, jinak se sype když konktroly jsou a jinak když nejsou, a v každém sportu se sype jinak a každý sype jinak. Jsou sporty, kde se bez toho dá obejít, ale i v nich budou někteří zkoušet "co kdyby".
Lidi jsou prostě už takoví .....
Co mě ale vždy drásá je nějaký syplý čičmunda na úrovni "okresního přeboru". Na druhou stranu, jsou to jeho prachy. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak máme "smolu" a? Čo tým chcel básnik povedať, ani jeden z nás zjavne nemá ružové okuliare, ale dalis em do diskusie svoj pohľad na vec, toť vše, za názorom si stojím a je podložený aj pravidlami mnohých federácií vrátane amatérskej úrovne ifbb, to, že sa reálne a vedome porušujú, je vec druhá a smutná. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Je to sice prkotina, ale mám radost, že cca rok nehraji WoWko |
Gratuluju.
To vubec neni prkotina, ja hral asi 3 roky, pak se nekolikrat pokousel prestat ale po par mesicich se k tomu zase vratil. Ted uz nehraju asi rok, kdyz nepocitam navrat na 2 tydny, kdy jsem jen zjistil, ze uz to neni ono. Snad uz jsem z toho take venku )
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
!!! Poslední zkouška v bakalářským studiu za 1 !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
Gratz. Mě zkouškové začíná v pondělí a pak ještě absolutorium. :/ _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 3:57 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Gratz. Mě zkouškové začíná v pondělí a pak ještě absolutorium. :/ |
Díky, přeji hodně štěstí .
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | CZEBLADE napsal: | Je to sice prkotina, ale mám radost, že cca rok nehraji WoWko |
Gratuluju.
To vubec neni prkotina, ja hral asi 3 roky, pak se nekolikrat pokousel prestat ale po par mesicich se k tomu zase vratil. Ted uz nehraju asi rok, kdyz nepocitam navrat na 2 tydny, kdy jsem jen zjistil, ze uz to neni ono. Snad uz jsem z toho take venku ) |
Jo není lehké přestat, když to jde ... málem jsem z toho měl problémy ve škole
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Judson napsal: | | CZEBLADE napsal: | Je to sice prkotina, ale mám radost, že cca rok nehraji WoWko |
Gratuluju.
To vubec neni prkotina, ja hral asi 3 roky, pak se nekolikrat pokousel prestat ale po par mesicich se k tomu zase vratil. Ted uz nehraju asi rok, kdyz nepocitam navrat na 2 tydny, kdy jsem jen zjistil, ze uz to neni ono. Snad uz jsem z toho take venku ) |
Jo není lehké přestat, když to jde ... málem jsem z toho měl problémy ve škole |
World of Wowko jsem hrál tedy asi 15 minut , ale měl jsem silnou závislost na Diablu, nejdřív 2 a pak 3, jediné co jsem dělal, tak jsem chodil na přednášky a do fitka (i ve fitku jsem myslel na to jak budu pak doma hrát) a jinak furt Diablo, od rána do večera o víkendy. Teď co předělali D3, jsem už celkem dlouho nehrál, jsem si to jenom zkusil a vykašlal se na to, datáč jsem raději nekupoval.
| Novic napsal: | | MAST3R napsal: | | Gratz. Mě zkouškové začíná v pondělí a pak ještě absolutorium. :/ |
Díky, přeji hodně štěstí . |
Díky, bude se hodit. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 5:50 pm Předmět: |
|
|
keby si nainštaloval datáč, tak by si sa už neodtrhol, je skvelý!!! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|