|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 8:00 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
Zadní dřep (atg)
3x70
Shyby
12xbw + 20
11xbw + 20
10xbw + 20
Kliky na bradlech
12xbw+60
12xbw+60
11xbw+60
Vrátily se mi nějaké starosti, skoro jsem nespal. Tříslo pořád bolí, po prvním dřepu bylo jasné, že to je v pytli. Nahmatal jsem si tam nějakou bouli, nejspíš je to kýla. @)*%#*%&$ ()*%&)@ (%*&$ ()*&^) (&*!!!!!!!!! Potřebuju se teď trochu uklidnit, po neděli se nechám vyšetřit a pak musím vymyslet co dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá duben 25, 2014 8:38 am Předmět: |
|
|
Přeji Ti,ať vše dobře dopadne.Snad to bude dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
Taky přeju brzký návrat.
Jinak ty kliky na bradlech jsou neuvěřitelný ! Kolik vazis? Log budu sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
Díky, kluci. Vzhledem k tomu, co se mi v posledním roce v životě děje, už nějak ztrácím optimismus, cvičení bylo ještě tak to poslední, co mě trochu drželo.
Momentálně vážím něco kolem 88-89, nevím přesně, maxko na bradla jsem měl myslím 5-6x80 nebo tak nějak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
Jo když se to v osobním životě s*re, tak si člověk ani to cvičení pořádně neužije, to já moc dobře znám, ale zase když už se dokopu cvičit, tak po tréningu to vidím všechno zase trošku v jasnějších barvách  drž se!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá duben 25, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
Žijeme v době ve které i kdyby to byla kíla budeš za pár týdnů opět lítat na bradlech jak nic.Pro mě jsi ty a jeden pán ze slovenska (také jeho log čtu pravidelně)inspirací.I když už mi ujíždí vlak mých nejlepších let,tak nedávno se mi splnil sen.Při váze 83 kg vytlačit 150kg bench a to vlastně i díky vašim logům.Takže drž se!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ještě jednou díky, už tu nebudu fňukat. :)
Byla to kýla, ale podařilo se mi přes známost dostat ke sportovnímu chirurgovi, kterému se to povedlo vyřešit to ambulantně. Pár dní nemám dřepat, pak kontrola a uvidí se. V neděli jdu na Enter the Barbell, tak snad tam nebudem muset předvádět maxka. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Ještě jednou díky, už tu nebudu fňukat. :)
Byla to kýla, ale podařilo se mi přes známost dostat ke sportovnímu chirurgovi, kterému se to povedlo vyřešit to ambulantně. Pár dní nemám dřepat, pak kontrola a uvidí se. V neděli jdu na Enter the Barbell, tak snad tam nebudem muset předvádět maxka. ;) |
Magumi, super, som rád, že sa to tak friško fixlo, ako to vlastne vyriešil? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
Taky přeju brzký uzdravení a spokojenost v osobním životě.
A v neděli se na Enter the Barbell potkáme, tak až uvidíš dvoumetrovej proutek, jsem to já
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po duben 28, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Magumi napsal: | Ještě jednou díky, už tu nebudu fňukat. :)
Byla to kýla, ale podařilo se mi přes známost dostat ke sportovnímu chirurgovi, kterému se to povedlo vyřešit to ambulantně. Pár dní nemám dřepat, pak kontrola a uvidí se. V neděli jdu na Enter the Barbell, tak snad tam nebudem muset předvádět maxka. ;) |
Magumi, super, som rád, že sa to tak friško fixlo, ako to vlastne vyriešil? |
Nechci zacházet do podrobností :), ale natlačil to zpátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po duben 28, 2014 9:55 am Předmět: |
|
|
Jinak, Enter the Barbell bylo super; naučil jsem se výborná cvičení na mobilitu, která určitě zařadím, a osahal si poprvé kettlebell, myslím, že by to mohla být užitečná hračka. Taky jsem ke svému překvapení zjistil, že mám mezery v technice tahu. Byl jsem přesvědčený, že to dělám správně, ale jak jsem se nikdy neviděl zvenku, nevnímal jsem vlastní chyby, můj polohocit mě klame. Snad jsem ale přišel na to, jak to dělat líp. I benč můžu technicky vylepšit, tak se třeba ještě časem někam posunu, až se k němu znovu vrátím.
Bylo moc fajn potkat pár lidí, co znám jen přes internety, prý vypadám menší, než čekali, což jsem se rozhodl brát jako poklonu.
Pavla byla úžasná; i když byla den předtím na závodech a vůbec nespala, jak na konci přiznala, byla strašně milá, pozitivní a plná energie. Asi jsem se platonicky zamiloval.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Asi jsem se platonicky zamiloval. *a08* |
To znám :)
Ale jinak jsem rád, že se líbilo ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|