Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne, 10km trasy to uz stoji za to, ani me by ty stale stejna kolecka nevadili. Jinak koukam, ze nahodou mame spolecneho, ze jsem take na kole nesedel aspon 8 let, na muj favorit special se celou tu dobu prasi na pude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.4.2014

D 2x10x70kg
Jednoručky v leže 2x10x20kg
Dl 8x1x170
Ez tyč 5x10x22,5kg (celková vaha i s osou)
Tlaky za hlavou 5x10x17,5kg (jednoručka)
Biceps, jednoručky v sedě 4x12x7kg (kladivový zpusob)
Tric. kladka 4x12x22,5kg
Břicho 3x20 zkracovačky
Celkový čas 95min

Po včerejším běhání, dneska velice slabí na nohy. V rozcvičce dnes 4x8 burpess se startem každou minutu. Poté jsem vyloženě přetrpěl dřepy. Jednoručky normálka a připravil jsem se na Dl. Chtěl jsem dneska 170kg s tím jsem tam dneska šel. Je to váha s kterou jsem už lecos odzvedal. (20x1x170) Na druhou stránku bylo jasné že nohy dneska nechtějí spolupracovat. Trhačky použité od 160kg, opasek pak na všechny pracovní serie se 170kg. Pokud jde o zvedání byl to boj od začátku do konce , zápasil jsem s nohama , s hlavou (Takové ty myšlenky, že je to příliš moc a že to nedám). Nakonce jsem to ušmudlal, byt to trvalo večnost a poslední 2serie, už jsem tlačil vším možným. Pak dvakrát do SS biceps +triceps a znovu biceps+triceps, břicho a měl jsem splněno.

Naposledy upravil buvolii dne ne květen 11, 2014 1:09 pm, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.4.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Dal jsem si 6kol (6x900 =5,4km) Čas 27,52 to jest nějakých 4,39 na jedno kolo. Rozhodl jsem se to bežet se střídaním frekvence. 1minutu pohoda klídek a jednu minutu uprk, jak to jen šlo (jako že to zas až tak nešlo) Poslední 6té kolo už jsem bežel nadoraz, bez střídání. Jsem spokojený, jsem mezi nočníma a včerejší běhání jsem musel přesunout na dnešek. Kombinace treningu 28.4.2014 (hlavně Dl) a práce zpusobilo nějaký blok mezi lopatkama, celí den jsem profnukal. (už to povolilo)
buvolii

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.5.2014

D 5x 70 80 90 100 105
Dl 5x 125 135 140 145 150
Bench 5x10x52,5kg
KNB 4x max (6, 6, 6, 6)
Tlaky na šikmý 2x12x12,5kg
Rozpažky v leže na rovné lavici 2x15x8kg
Břicho 2x20 zkracovačky
celkový čas 100min

Dnes se mi do fitka nějak nechtělo. V rozcvičce 4x8 burpess se startem každou minutu. Poté přišli na řadu dřepy, opasek použitý od 100kg. Po dřepech jsem ani trochu neveřil že zvládnu Dl, na kterou jsem se chystal. Trhačky použité od druhé serie. (135kg) Opasek potom na poslední serii se 150kg. Byl jsem s dřepy a hlavně s Dl dneska nadmíru spokojený. Zbytek řekl bych klasika. Na závěr do SS rozpažky a zkracovačky a odcházel jsem po 100minutách do sprchy. Jenom rozcvička , dřep a Dl mi trvalo něco přes 60minut. Na šatně dneska pekně natlakovaný.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

60 minut na drepy a mrtvolu?????
si v pauze usnul, ne?
buvolii

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.5.2014

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě odpoledne jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 12kol (12x900 =10,8km) Čas 57,05 to jest nějakých 4,45 na jedno kolo.Dnes bych musel začít slovy DRAHÁ NEZNÁMÁ. Dnes jsem tam šel s tím , že poběžím opět 1h. Po raním treningu se mi do toho moc nechtělo a já byl rozhodnutý, to bežet pijánko. To vzalo rychle za své, když se v prvním kole z ničeho nic předemnou objevila krásná plavovláska. Devět kol jsem se jí držel zuby nechty , pouze dvakrát jsem se s vypětím všech sil dotáhl vedle ní. Tam jsem se udržel asi minutu a už jsem byl zase za ní. Ta mě prohnala Zatím nejlepší běh v tomto roce, po 9kole když skončila mě to přestalo bavit a trochu jsem zvolnil, nebyl duvod.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.5.2014

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se, jak je drobek na tom. Moje váha k dnešnímu dni činí 87,5kg, což znamená že jsem jsem ztratil na váze i bez diety 1-1,5kg. Trochu se v jídle hlídám a přibilo mi běhání, takže je to znát. Muj cíl mít behěm leta kolem 87-85kg je na dosah ruky, defakto splněn. A co nás čeká dneska, nechte se překvapit.

Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 87,5kg
buvolii

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.5.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Dal jsem si 2kola (2x900 =1,8km) Čas 10,20 to jest nějakých 5,10 na jedno kolo. Mivám hodně blbé nápady a tohle byl jeden z nich. Po 71 KM na kole jsem doma odložil kolo a šel si zaběhat. Nemusím říkat, že jsem tam vyloženě přetrpět a vyklusal 2kola a šel jsem domu.
buvolii

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne.5.5.2014

D 2x20x52,5kg
Jednoručky v leže 2x20x15kg
shyby 3x1 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x10x40kg (celkem 3x10x42,5kg)
Přítahy v předklonu 1x12x17,5kg 3x12x15kg
pulover 3x12x17,5kg
Břicho 4x10 ve visu ( kolena k pasu)
Celkový čas 65min

Po včerejšku problémy s chuzi ale jsem se citil dobře, nabuzeně. V rozcvičce dneska 12x6 burpess se stratem každou minutu. (dlouhá a namahavá rozcvička) Poté dřepy, to bylo utrpení ,každá serie se zdála býti nekonečná. Povedlo se a od minula je tam 10kg přihoz. (vím minule jsem po přechozích dřepech a Dl nemohl si ani sednout, proto byla nizká váha) Jednoručky paráda, shyby jako vždy hruza, dotlakováno kladkou. (dobrý stroj pro nás pro holky) PvP nic moc , poté do SS pulover a vis a měl jsem splněno. Pokud jde o trening jsem spokojený , výborná rozcvička všude nějaký přihoz, ikdyž třeba nepatrný. (na PVP 1serie s 17,5kg, pulover a vis po jedné serii navíc)
buvolii

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.5.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Dal jsem si 6kol (6x900 =5,4km) Čas 29,50 to jest nějakých 4,58 na jedno kolo. Rozhodl jsem se to bežet se střídaním frekvence. 30s pohoda klídek a 1minuta rychlé tempo. Dnes to byla naprostá katastrofa, ještě tedkom jsem s toho celí špatný. Po třech kolech jsem měl pruměr 4,30, ve čtvrtem jsem trochu ztrácel sílu a na začátku patého jsem ten střidavý běh prostě vzdal a poslední dvě kola se šoural. Musím uznat, že jsem byl za poslední dva dny špatně vyspaný a šel jsem tam po druhé noční dvanátce. To nic nemění na tom že mi to neběhá, loni touto dobou trhal rekordy a tedkom se trápím běhám podpruměr. NEVÍM JAK DÁL.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 9.5.2014

Bench 2x 75 77,5 80 82,5 85
Dl jednoručky 5x 40 42,5 45 47,5 50
Legpress 3x20x67kg
Výpony v sedě 2x max ( 2x15x30kg)
Břicho 3x20 zkracovačky
celkový čas 85min

Dnes jsem vyrazil do fitka s tím, že jsem si vyhlásil válku. V rozcvičce mě čekalo 100angličáku a bylo mi jedno jestli to pojedu hodinu , jestli je budu dělat po pěti. Rozhodl jsem se pro serie po deseti, s tím že mi nezaleželo na čase. Po dvou seriích jsem se chtěl na to vykašlat ale pak jsem začal přemýšlet, jestli jsem vubec chlap? Pokud nesplním dané cíle, nejsi nahodou ženská v mužském těle? Po 8serii se mi chtělo zvracet , po 10serii jsem veděl, že to nejhorší s dnešního cvičení mám zasebou. Pokud se nepletu zatím nejvíce angličáku co jsem kdy dělal. Měl jsem loni touto dobou, kdy jsem byl ve formě 3x25, před pár dny jsem měl prozměnu 12x6 ale takovou dardu jsem dělal poprvé. (uznávám nikam jsem nespěchal, takže to vypadalo asi tak že jsem skoro minutu dělal 10angličáku a 1minutu spočíval ale cíl byl splněn.) Bench solidní , na Dl jsem od minula přitalčil a bylo to znát. Pooslední serie již v opasku a měl jsem co dělat abych to udržel. Leggpress výborný , předkopy a zákopy jsem zrušil. Do SS výpony v sedě a zkracovačky a šel jsem na šatnu hodně spokojený.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vahy jako dorostenka, ale jinak te chvalim, ze by jsi sel konecnce do sebe?
jeste doladit ty prestavky a konecne to zacne vypadat, ze cvici chlap a ne baletka
buvolii

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 9.5.2014

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě večer jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 13kol (13x900 =11,7km) Čas 61,33 to jest nějakých 4,44 na jedno kolo. Dnes po raním cvičení, sice dobře nabuzený ale nějak jsem tušil, že mi rychle dojdou síli. Po 5kolech pruměr 4,30na jedno kolo, od 6-10kolo trápení s časy cca 5min. Od 11kola už jsem se do toho dostal a bylo to o dost lepší. Jedná se prakticky o identický běh jako ze dne 2.9. kdy jsem měl 12kol s pruměrem také 4,45 , dnes jen rozdíl v tom jednom kole navíc. Více přes 1h zatím běhat nechci.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.5.2014

Čelní dřepy 6x10x osa (20kg)
Biceps shyby 5x3
Kliky 5x11
PP 3x10x27,5kg
Předpažování 3x12x8kg
Tlaky v sedě 3x10x12,5kg (jednoručky)
Břicho 3x20 zkracovačky
Břicho 3x10 ve visu ( kolena k pasu)
Celkový čas 80min

V rozcvičce mě čekalo dnes 120angličáku. Rozhodnutý to dělat 10x12. Dnes jsem se opravdu zameřil na čas , jen abych veděl jak to ve skutečnosti doopravdy vypadá. Bylo to 1minuta angličáku, 1minuta na vydýchání. Musím říct, že když jsem po 25minutách skončil rozcvičku, byl jsem spocený jak vrata od chléva. Poté následoval teprve tréning, na který nejsem hrdý a nemám ani proč. Nicméně jsem spokojený. Čelní dřepy dnes 6x10 , s tím že dřepovací stojan byl obsazen, proto jsem to jel technikou držení činky v rukách. (nevím jestli se ten cvik nelíbil více nohám, nebo ramenum) Do SS biceps shyby a kliky. Na PP od minula jedna serie navíc. Na závěr do SS zkracovačky a vis. Odcházel jsem na šatnu spokojený a značně propocený.
buvolii

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 12.5.2014

Dnes ráno bežecký trening. Dal jsem si 6kol (6x900 =5,4km) Čas 27,15 to jest nějakých 4,33 na jedno kolo. Rozhodl jsem se to bežet se střídaním frekvence. 30s pohoda klídek a 1minuta rychlé tempo. Musím říct, že jsem si dneska vážně sáhl na dno. Poslední kolo, už jsem bežel natvrdo a na doraz. Po doběhnutí se na pár minut zhroutil na lavičku. I přesto, jak jsem se na tom nadřel, ty výsledky hovoří jasně. 1.5.2013 6kol 24,24 nemužu nahnat rychlost , možná mi chybějí ty výběhy do kopce , které jsem zrušil kvuli problémum s třísly. Ale jedno vám mohu slíbit, já se nevzdávám.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: