|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GodlikeX
|
Zaslal: po duben 28, 2014 8:13 pm Předmět: silovy upadek |
|
|
zdar
mam problem, nejak jsem ztratil silu a pritom delam vse jak vzdycky
co mam delat?[/i]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: po duben 28, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
tvl, po takovem neprebernem množství informací o tvém tréninku a stravě ti každý určitě fundovane poradi
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 28, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze jedine co sa da robit je na nejaky cas zvolnit a oddychovat.. Tiez ma to teraz postihlo. Ak prides na nieco lepsie daj vediet hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
otočbýk
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po duben 28, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 28, 2014 9:20 pm Předmět: Re: silovy upadek |
|
|
| GodlikeX napsal: | zdar
mam problem, nejak jsem ztratil silu a pritom delam vse jak vzdycky
co mam delat?[/i] |
Asi stárneš, s tím nic neuděláš. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po duben 28, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
tyvoee,nektery ty posty jsou fakt k veci :l ...
nejde tu o to,jakej maj jidelak regen konkretne a bla bla bla
protoze ho mam porad vicemene stejnej,akorat az donedavna jsem na nem delal progress,ted spis regres
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
Nejsi treba v PCT nebo tak neco?
Samozrejme se silove nejde zlepsovat porad a dost casto se stavas, ze to jednodusse "prepalis" . U mockrat jsem zazil, ze kdyz jsem se u nejakeho cviku dlouho zlepsoval, silove jsem se nustale zlepsoval a pak najednou bum bac, zacala odchazet sila s ni i technika (nebo obracene) a cvik sel jednodusse do kopru...
Pokud se zhorsujes celkove, dost mozna ze jsi to / se prepalil kopletne (zamerne nerikam pretrenoval, protoze ta hranice pretrenovani od prepaleni je hodne daleko
Kdyz jdes do fitka, chce se ti? Nenutis se do treninku? Jak regenerujes, neboli te po treninku svaly dele nez obvykle? Co celkovy pocit z treninku, napumpovani, zadychavani se mezi seriema, endorfiny... ?
Tohle je celkem normalni jev, ktery se pri dlouhodobem treninkovem procesu stava. Jak ho budes resit, je uz na tobe. Ovsem tlacit na pilu se v tomhle pripade dost casto nevyplaci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:23 pm Předmět: Re: silovy upadek |
|
|
| GodlikeX napsal: | | delam vse jak vzdycky[/i] |
To bude tvůj problém podle mě. Z těch tvých informací se nabízí jen jedna správná rada - zkus něco změnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:24 pm Předmět: |
|
|
Nejsem v PCT :D
pumpa furt gut,endorfiny taky ,regenerace bych rekl ,ze taky stejna,ale je fakt,ze uz nejsem tak natesenej do gymu jako driv..
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po květen 05, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | Nejsem v PCT :D
pumpa furt gut,endorfiny taky ,regenerace bych rekl ,ze taky stejna,ale je fakt,ze uz nejsem tak natesenej do gymu jako driv.. |
Tak máš rakovinu třetího svalového vlákna z leva
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|