|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Llupo01
|
Zaslal: út duben 29, 2014 11:20 am Předmět: Žádný progress :-( |
|
|
Ahoj, chtěl bych se poradit s někým zkušeným. Cvičím cca 3 roky, bohužel jsem moc nedodržoval ukázkový jídelníček, ale to se snažim poslední dobou napravit, chodil jsem cvičit 3x týdně (takový asi ten nejrozšířenější split prsa-biceps,nohy-ramena,záda-triceps), po nějaké době jsem zkoušel 3x týdně fullbody a nyní chodím 4x týdně Prsa-biceps, nohy, volno, ramena-triceps, záda, volno, volno..s tím, že před každou posilovnou jedu 20 min. na rotopedu a nakonci po cvičení dalších 15. ve středu a v sobotu mam hodinu kardio. Cíl, chtěl bych se zbavit tuků a vyrýsovat břicho (měřím 192, váha 90 kg), mam tam prostě polštář tuků. Za druhé, chtěl bych sakra udělat alespoň 5 shybů...a po třech letech jsem se na bench press nedostal přes 50 kg (bez tyče), na dřepu to samé a mrtvý tah cvičím max s 60 kg, abych udělal alespoň 8 opakování (4-5 sérií)..ale shyb udělam maximálně 1-2 a to jsem jeden čas cvičil záda 3x týdně, abych se zlepšil, ale stále nic. Poradí někdo prosím? Nebo mam prostě tak špatnou genetiku, že to prostě nejde a nepůjde a mam smůlu?....btw je mi 26..jo a co se týká úbytku tuků? Před třemi lety jsem měl 16% tuku..teď mam cca 16% těl. tuku :- ( ( ( ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: út duben 29, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
Tipuju základní chybu v jídelníčku :) a trenink taky asi nebude úplně koser, jestli nejsi schopnej se svejma 90kg po třech letech překonat 70kg ....rozepíšem jídelníček....
Skoro mi přijde až neuvěřitelný jestli tři roky poctivě cvicis nemít zadny výsledky...na shyby je nejlepsi shybovat...kup hrazdu do dveří a makej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 29, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
Genetiku musíš mať katastrofálnu to je isté, silovkár z teba nebude, to je isté tiež, ale nevešaj hlavu, so všetkým sa dá v rozumnej miere niečo spraviť, tak ako ti napísal Grimley, skús si spočítať, či máš v jedálničku aspoň tých 1,5 - 2g bielkovín na kilogram a od tohto sa odpichni, na nejaký pekáč buchiet by som sa teraz vykašlal, bo stratíš aj to málo svalov, čo na sebe máš, takže sa neboj kalórií, ale poriadnych, kardio si trebárs aj nechaj, ale v tréningoch sa zameraj na základné viackĺbové cviky, neboj sa ísť aj nižšie počty opakovaní, nezosilnieš, ak budeš večne tlačiť opáčka okolo 8-10, riadne drepuj a na tréningu sa sústreď, čo cvičíš, čo robíš, fakt sa nastva, že ideš odviesť taký a taký výkon a makaj. Jedálniček a vzor tréningu pošli pre prípadné zhodnotenie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út duben 29, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
na zacatku treningu mas nejvic energie tak bys mel prvne vlitnout na to co potrebujes zlepsit. A ne tam delat nejaky maratony na rotopedu kde vsechnu energii spalis...
A u mrtvol nedelej 8 opakovani ale max 5. Idealne tak 3
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út duben 29, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
Osobně bych zkusil nějaký minimalistický program o 2 - 3 cvicích. Program minimum s kettlebellem (Swing + TGU), Power to the People (pozved + benč) nebo něco s vlastní váhou.
Za tři roky celkem katastrofální výsledek, což přisuzuju příliš velkému množství času na mašinách (ale jen tipuju, samozřejmě).
Nauč se od někoho pořádně techniku základních cviků. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út duben 29, 2014 2:20 pm Předmět: |
|
|
to nechápu.. jak někdo může 3 roky cvičit, bez toho abych měl progress... Tak snad, když se měsíc nic neděje tak změním přístup, překopu stravu atd.
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
bebo
|
Zaslal: út duben 29, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | na zacatku treningu mas nejvic energie tak bys mel prvne vlitnout na to co potrebujes zlepsit. A ne tam delat nejaky maratony na rotopedu kde vsechnu energii spalis...
A u mrtvol nedelej 8 opakovani ale max 5. Idealne tak 3 |
Neříkej mi, že po 10 minutách vyplýtváš všechnu svojí energii na rotopedu. To by musel mít kondici 60 letýho, co v životě nikdy nic nedělal. Každopádně pokud trénuješ pořád stejně, budeš mí pořád stejné výsledky. Normální člověk, co chce růst, tak si mění neustále trénink, protože potřebuješ ty svaly stresovat znovu a znovu a znovu. Nejde prostě dělat pořád to samé dokola.
O stravě ani nemluvě. To je složitější téma, na které máš toho hodně na samotném portálu. Plus můžeš doplnit ještě o kaloricke-tabulky.cz
Pokud bereš rotoped jako kardio, tak ho zapoj spíše na konci, ale běh za stejnou dobu ti spálí 2-3x více kalorií než rotoped nebo kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: út duben 29, 2014 3:30 pm Předmět: Re: Žádný progress :-( |
|
|
| Llupo01 napsal: | | .....ale shyb udělam maximálně 1-2 a to jsem jeden čas cvičil záda 3x týdně, abych se zlepšil, ale stále nic |
nejsem sice zkušenej ale jakym zpusobem jsi cvicil zada 3x tydne a nedostal se na vysi pocet opakovani ve shybech ? ja se pred rokem na hrazde ani neudrzel a to sem mel 68 kg :D kazdej trenink jsme zkousel uelat shyb aspon polovicni az sem se dopracoval k seriovemu cviceni byl to celkem zahul kdyz jsem mel kazdej mesic plus cca3kg :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: út duben 29, 2014 3:30 pm Předmět: Re: Žádný progress :-( |
|
|
| Llupo01 napsal: | | .....ale shyb udělam maximálně 1-2 a to jsem jeden čas cvičil záda 3x týdně, abych se zlepšil, ale stále nic |
nejsem sice zkušenej ale jakym zpusobem jsi cvicil zada 3x tydne a nedostal se na vysi pocet opakovani ve shybech ? ja se pred rokem na hrazde ani neudrzel a to sem mel 68 kg :D kazdej trenink jsme zkousel uelat shyb aspon polovicni az sem se dopracoval k seriovemu cviceni byl to celkem zahul kdyz jsem mel kazdej mesic plus cca3kg :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 29, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
| bebo napsal: | | [Každopádně pokud trénuješ pořád stejně, budeš mí pořád stejné výsledky. Normální člověk, co chce růst, tak si mění neustále trénink, protože potřebuješ ty svaly stresovat znovu a znovu a znovu. Nejde prostě dělat pořád to samé dokola. |
To je pěkná blbost. Normální člověk si minimálně prvních pár let cvičení v poho vystačí s pár základními cviky a lineární progresí. Stopadesát variací na stahování kladky a mávání tříkilovým růžovým dildem ti fakt žádné výsledky nepřinese.
Llupovi bych radil, aby si našel nějakého rozumného trenéra, když si neumí poradit sám; taky nechápu, jak jsi mohl vydržet motat se tři roky v kruhu a že to řešíš až teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út duben 29, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
| bebo napsal: | | Neříkej mi, že po 10 minutách vyplýtváš všechnu svojí energii na rotopedu. To by musel mít kondici 60 letýho, co v životě nikdy nic nedělal. |
On rikal ze jede 20 minut, ne 10.
Kazdopadne si myslim ze pokud to neflakas tak i tech 10 minut ti v dalsim treningu dost ubere...
|
|
| nahoru |
|
 |
bebo
|
Zaslal: út duben 29, 2014 4:29 pm Předmět: |
|
|
Sry, špatně jsem přečetl. Ale 20 minut není tak strašných. To se dá v klidu jet kolem 30km/h na silničce a slezeš svěží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út duben 29, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Tak to záleží na člověku, já si dát i 10 min kardio před treninkem, tak zvednu půlku co normálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: út duben 29, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
To či bicykluješ pred tréningom 10 alebo 20 minút je nepodstatné, to nie je príčina toho že už tri roky nemáš žiadne výsledky. Je to tak ako si sám písal, máš zlú genetiku. Ale aj tak neverím že ťa genetika nepustí cez nejakých 50kg na tlakoch  . Môžeš skúsiť to čo pomohlo mne: z toho čo si písal to vyzerá tak že sa snažíš schudnúť tuk a nabrať svaly naraz, čo pri takejto genetike nemá zmysel. Sám som sa o to pokúšal, a nemal som dlhé mesiace absolútne žiadne výsledky. Keď chceš schudnúť tak jedz menej a postupne chudni, ak chceš pribrať tak jedz viac kým nebudeš priberať. Zhyby rob tak že vyskočíš a pustíš sa dole, alebo si kúp tú gumu čo používajú v crossfite (daj do googlu pull up band). Ešte ma napadla aj taká vec že si lahneš pod tyč na multipresse a priťahuješ sa k nej. Neviem ako sa to volá, snáď to niekde nájdeš alebo ti to niekto iný vysvetlí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 29, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
pokud zvedas porad stejne, je na vine trening
pokud vypadas porad stejne, hledej chyby hlavne v jidle
to kolo na to zadnej vliv nema _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|