Tým Ronnie.cz - Spartan Race

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tým Ronnie.cz - Spartan Race  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tým Ronnie.cz - Spartan Race
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 3:19 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi,

tak bohužel se ukázalo, že jsem opět dlouhodoběji nemocný, alespoň, co se týče sportu, který je nyní v nedohlednu. Takže Spartan race v Liberci je pro mě vyloučen. Nicméně startovné je za mě zaplacené a proto za sebe do týmu Ronnie.cz hledám náhradu , aby nás bylo 6, jak jsem chtěl. Měli byste tedy zaplacené startovné, dostali byste jedno tričko týmu Ronnie.cz a současně bych byl schopný i zařídit cestu z Prahy a zpět. Napište mi prosím sem či do pm.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Po loňské zkušenosti si myslím, že jakékoliv lepší boty jsou opravdu zbytečné a hlavně nové boty. Nezapomenu ten krásný pocit, kdy se všichni ještě navonění a namydlení zastavili před prvním bahnitým brodem a my, kteří jsme na to srali, jsme do toho vlítli a okamžitě jsme na ně měli možná minutu :-)
Normalní boty, které drží, abys nabral bahno co nejpozději a je to. Pak je hodíš do kýble, vydrbeš kartáčkem a nakonec do pračky. To byl můj postup a boty zůstaly ok a nosím je stále dál.

tady bych si dovolil nesouhlasit
spis bych volil prodysne
sice to naberes driv, ale lip to vyteka
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, jestli nemáte nic proti, tak bych běžel s Vámi jako náhrada za Freie. Jsem s ním už předběžně domluvenej. Bohužel jsem neměl v plánu tenhle rok vůbec SR běžet, ale snad ještě za ten měsíc stihnu něco natrénovat/naběhat, abych Ronnie teamu nedělal ostudu.

Kdo by měl zájem, tak tady je můj log - https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=34291&highlight=log.

Čus, Dark
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom pripade doporucuju stahnout pauzy a vykaslat se na cokoliv siloveho pro tri opakovani
a zkratit pauzy pri cviceni v posilovne, a to tak ze hodne
Frei nas chtel v prvni desitce
tak nedelej ostudu!
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
v tom pripade doporucuju stahnout pauzy a vykaslat se na cokoliv siloveho pro tri opakovani
a zkratit pauzy pri cviceni v posilovne, a to tak ze hodne
Frei nas chtel v prvni desitce
tak nedelej ostudu!

Přesně to už jsem udělal, chybí dnešní zápis, jdu to dopsat.

Mám v plánu zařadit sprinty, výběhy do kopce a i delší vytrvalostní běhy, samozřejmě postupně, nesmím to zas přepálit. Ještě nějaký rady? Jo a budu dávat mezi sériema angličáky, dneska už jsem jich pár dal (je to tak, že za každou nesplněnou překážku je 10 angličáků?).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:

Přesně to už jsem udělal, chybí dnešní zápis, jdu to dopsat.

Mám v plánu zařadit sprinty, výběhy do kopce a i delší vytrvalostní běhy, samozřejmě postupně, nesmím to zas přepálit. Ještě nějaký rady? Jo a budu dávat mezi sériema angličáky, dneska už jsem jich pár dal (je to tak, že za každou nesplněnou překážku je 10 angličáků?).

me se osvedcil system: 10 serii na cvik/partii ale stim, ze vahy jsou na 50-70% beznych vah, ale zacinam se startem minuty, takze odpocinek neni nikdy vic nez cca 30-45sec
anglicaky do rozcvicky rovnakym stylem jsem na 10x15
za prekazku je 30, pokud se ji chces "vyhnout" tak 50 (ale nekdy je to lepsi, kdyz je dlouha rada)
flew

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak kdo překoná?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Freimen

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 4:18 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

my jsme se včera s Darkkillerem u mě velmi pečlivě připravovali na Spartan Race za použití moderních PS3PS4 technologií a Pálavy Jak jste na tom Vy na Moravě :) ?

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mel vcera trojfazovy trening plavani, posilku a behani

darkillerovi to schvaluju, ale ty uz prece nejsi v priprave, tak se nemusis tak drit
Freimen

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

darkillerovi to schvaluju, ale ty uz prece nejsi v priprave, tak se nemusis tak drit

dobře Ty
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak my už to máme za sebou :))
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar:
takze jak to dopadlo se muzete docist tady: http://kulturistika.ronnie.cz/c-18946-nezlomny-spartan-race-ronnie-cz-team-oslavil-uspech.html
kdo bezel se zase dozvite tu: http://kulturistika.ronnie.cz/c-18901-reebok-spartan-race-ronnie-cz-posila-vlastni-tym.html

Primarne chci hrozne moc Ronniemu podekovat za podporu i sponzoring, sekundarne za to, ze diky nemu vznikl tym, ktery rozhodne ve vysledcich nezapadl
Coz je i Freimenova zasluha, ze za sebe dokazal sehnat vic nez adekvatni nahrady (sorry brachu, ja nejsem mistrem galaxie, ale tobe to momentalne zase nebeha).
Ale mam jeho slib, ze na poslendi velke finale do Boretic prijede, klidne i na voziku a bude minimalne povzbuzovat (coz je slovo chlapa a (momentalne nehrajiciho)kapitana tymu)
Ale mezitim ma probehnout jeste jeden zavod, a ja chci vedet, kde by se vam hodilo ho bezet
Ma byt na Klinovci, coz je u Karlovych Varu
pro prazaky uz je to z ruky vic nez Liberec, ale pro nas Hanaky je nemozne vystartovat v den zavodu a prijet v nejake rozumne kondici
Takze bychom museli minimalne den dopredu, coz klade zvysene financni, ale hlavne casove naroky
Takze je moznost to bezet nekde jinde (slovensko, polsko?)
ja osobne bych asi bral slovensko, ale "ja" nejsem tym, chci znat nazor i vas ostatnich
Eventuelne bych privital, kdyby nas bezelo vice, prece jenom, kdyz vam nekdo z tymu slape na paty, tak vas to motivuje daleko vic.
Takze: kdo se prida pod vlajku RW?
a kde chcete bezet dalsi zavod a proc?
xMichalx

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych chtěl poděkovat, že jsem mohl běžet v Ronnie.cz týmu. Bylo super mít na zádech Ronnie.cz team a věřím, že jsme ostudu rozhodně neudělali.
A taky jsem rád, že jsem mohl poznat někoho z fóra osobně. Ačkoli jsem byl dlouholetý čtenář jak hlavního webu, tak i fóra, tak jsem nebyl ani zaregistrovaný. Až tohle téma mě donutilo se registrovat a jsem za to rád...

A co se týče dalších závodů, tak já mám jasno (důvody níže)
16.8. Spartan Beast na Klínovci u Karlových Varů
27.9. Spartan Super na Kraví Hoře u Brna (a zároveň zakončení triffecty)
- Jsem z jižních čech, takže Slovensko (kde je Beast 13.9. (Donovaly)) je pro mě ještě dál, než pro vás Klínovec.
- Taky jsem tak nějak doufal, že když v září máte ten Super na Kraví Hoře téměř "za rohem", tak byste na Klínovec mohli přijet, ale samozřejmě nebudu nikoho nutit. Jen pro mě není reálné jet jinam.
- Vím, že vám asi primárně jde o to, že moc není možné v tentýž den ráno vyjet, jet 400km na Klínovec a pak ještě běžet přes 20km, ale když jsem tak od oka sečetl vzdálenosti od vás do 1) Liberce 2) na Klínovec a 3) na Kraví Horu a pak jsem to stejně sečetl ode mě a ještě z Prahy, tak mi vyšlo, že Pražáci na tom jsou s dojížděním nejlépe, pak já a vy jen kousek za mnou. (ale to jsou jen takové moje bezvýznamné úvahy )
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen teď sleduju stránky a to je vtip, 79€ startovné?
xMichalx

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč tak negativně? Ano 79€ je dost, ale je to při registraci na nejdelší závod (cena se zvedá s délkou závodu) a ještě na poslední chvíli. Taky to můžeš brát tak, že je cena 59€ a ještě můžeš mít 20% slevu když jsi v týmu. A za cenu startovného dostaneš pěknou medaili, triko, banán, vodu, pivo a máš super zážitek.
(mimochodem po závodu v Liberci mi přišla sleva 30% na další závod. To asi přišla všem zúčastněným, co?)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tým Ronnie.cz - Spartan Race Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: