|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DevillHP
|
Zaslal: po duben 28, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
Foto jsem dával dvě strany zpět. Myslete si co chcete, ale já opravdu poradit chci, a Pavelito (či jak se jmenuje) nejsem. Ani neznám jeho úlohu kterou hrál/nehrál zde.
Teď to bohužel bude o trochu horší, jinak jsem byl na InBody a tuk klesl jen trochu, ale svaly dooost.
To bude asi tím, že si myslím, že když budu jíst co 3 hodiny tak neberu tuk nebo se mýlím?
A poslední dotaz, když jsem se zvážil v pátek měl jsem 62,5kg. V sobotu 63,1kg ( v pátek jsem přidal sachry před závodem), ale v nedli 64,5kg a to jsem v sobotu měl výdej jak blázen, sice jsem jedl dost sladkého (pár kousnutí halvy, banán, 2 musli tyčky), ale normálního moc né: po závode 80g rýže s masem a zeleninou (hodinu po dojezdu byl regener bar- to jídlo až cca půl hodiny po tyčince).
Je to normální takové výkyvy nahoru? Uvidím co ukáže váha zítra. U mě bude asi chyba v tom, že když tolik lítá ta váha tak si myslím, že je to tuk....
Nemůže být i za tím snížením váhy a poklesu výkonosti únavový syndrom? Třeba dneska, jsme byli se školou na exkurzi, večer jsem byl mrtvý už v 11, ale ráno v 6 jsem už nemohl dospat a šel jsem si lehce zaběhat na sjezdovku vedle chaty (ale moc to nešlo). A potom mi bylo super, ale cca ve 2 odpo lehká spací krize a zase unava ve svalech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
OMG
tohle je fakt k placi.
Napisu ti jen jednu vec, krome toho, ze mas psychicky problem jsi i pretrenovany, coz uz ti tu tlucem do hlavy hodne hlouho, ty to porad chces resit stravou nebo maximalne par 2-3 dennim volnem, coz je v tvem pripade naprosto k nicemu, z toho se jen tak nevyhrabes a ty tve vahove vykyvy jsou dost mozne. Pri pretrenovani se ti totiz celkem bouri i hormonalni system a do ma dost velky vliv treba na zadrzovani vody, takze dost mozna ze ty vykyvy jsou jen zadrzovani vody. S pretrenovanim spojene je i to, ze mas zabrzdeny metabolizmus, pri tvem velkem vydeji a malem prijmu telo pozira svalovinu, pak se trochu vic najis a hned mas o 2kg vic . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út duben 29, 2014 4:07 am Předmět: |
|
|
to se nedá číst.. hele ono je něco na tom, že hladovění vymývá mozek.... zas jen v pozadí toho "mám míň tuku juchů", "byl sem mrtvej, šel sem si zaběhat".... běž se léčit a sem už nepiš, tady ti nikdo nepomůže!
PROBOHA NEREAGUJTE NA NĚJ, TO JE TO CO CHCE, VIZ MŮJ PŘÍSPĚVEK NĚKOLIK STRÁNEK ZPÁTKY
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: út duben 29, 2014 7:26 am Předmět: |
|
|
A metabolismus se dá nastartovat tím zvýšením frekventováním jídla? Protože co jsem všude četl, tak sportem. Což u mně nepůjde...
A problém v hlavě u mě je, to už je mi jasné celkem dlouho. Ale jde to hůř odstranit než jsem myslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: st duben 30, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
Pokud to tady ještě někdo čte, tak jsem byl dnes u doktorky a řekla mi, že trpím zvýšenou funkcí štítné žlázy a že jsem dost přetrénovaný a vyčerpaný + že dost zatěžuji ledviny.
Poradila mi, abych zvýšil příjem cukrů ( mám v plánu jíst víc ovoce, rozinky) a víc pil.
Ale když čtu na netu o štítné žláze, tak se spíše doporučuje ubírat cukrů, protože rozbíhají zánět v těle. To samé s kuřecím a mléčnými výrobky (jím cottage nebo bilý jogurt ochucený proteinem), mléko dávám jen do kfe cca 1dc a prý se má zařadit sója (tofu mi chutná), ale to mi doktorka řekla, že bych jíst neměl protože to zatěžuje ledviny.
A také mi řekla, že metabolismus mam naopak rozjetý a proto hubnu. Tak jsem z toho jelen.
Máte někdo zkušenosti s podobným problémem, či nějaký jídelníček?
Doporučila mi výrazně na chvíli omezit až skoro vypustit fyz. aktivitu. S tím jsem počítal, ale myslíte, že opravdu jednoduché vyjíždky na kole cca hodina by mohla ublížit či zpomalit léčbu?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st duben 30, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Pokud to tady ještě někdo čte, tak jsem byl dnes u doktorky a řekla mi, že trpím zvýšenou funkcí štítné žlázy a že jsem dost přetrénovaný a vyčerpaný + že dost zatěžuji ledviny.
Poradila mi, abych zvýšil příjem cukrů ( mám v plánu jíst víc ovoce, rozinky) a víc pil.
Ale když čtu na netu o štítné žláze, tak se spíše doporučuje ubírat cukrů, protože rozbíhají zánět v těle. To samé s kuřecím a mléčnými výrobky (jím cottage nebo bilý jogurt ochucený proteinem), mléko dávám jen do kfe cca 1dc a prý se má zařadit sója (tofu mi chutná), ale to mi doktorka řekla, že bych jíst neměl protože to zatěžuje ledviny.
A také mi řekla, že metabolismus mam naopak rozjetý a proto hubnu. Tak jsem z toho jelen.
Máte někdo zkušenosti s podobným problémem, či nějaký jídelníček?
Doporučila mi výrazně na chvíli omezit až skoro vypustit fyz. aktivitu. S tím jsem počítal, ale myslíte, že opravdu jednoduché vyjíždky na kole cca hodina by mohla ublížit či zpomalit léčbu? |
Ano ty lehke'vyjizdky nedelej. Zas by to u tebe dopadlo 90ti/kilometrama na zatah.
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: st duben 30, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ne to nedopadlo, protože to nezvládám. Jedná se max o 20km, čistě pro pocit a pro to, být venku.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: st duben 30, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
20 km ?  robíš si srandu však ?  kedy to už pochopíš, proste minimálne tri-štyri týždne prestaň so všetkými fyzickými aktivitami čo robíš... je mi jasné, že máš z tých aktivít skvelý pocit atď, ale nebudeš radšej keď budeš bez tých aktivít štyri týždne napríklad a potom sa budeš môcť k ním oddýchnutý plnohodnotne vrátiť ako si niečo urobiť naozaj a budeš sa s nimi môcť rozlúčiť ? Sa už zamysli nad tým, povedz rodičom, že v čom je problém a nech ťa zamknú, nech ťa strážia, nech ti nedovolia ísť behať ja neviem, ale proste oddychuj...
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: st duben 30, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
Ok, tak to musím vydržet bez toho. Vydržel jsem to na podzim tak musím i teď.
Otec do mě furt hustí a chce mi zařídit nějakého výživářského poradce at mi sestaví jídelníček. Už nevím jak mu vysvětlit, že je to zbytečné a že problém je jen u mě v hlavě.
Teď mi jde spíše o to, jestli nemáte někdo zkušenosti či tipy na jídelníček při zvýšené funkci štítné žlázy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 30, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
| eraZ napsal: | 20 km ? robíš si srandu však ? kedy to už pochopíš, proste minimálne tri-štyri týždne prestaň so všetkými fyzickými aktivitami čo robíš... je mi jasné, že máš z tých aktivít skvelý pocit atď, ale nebudeš radšej keď budeš bez tých aktivít štyri týždne napríklad a potom sa budeš môcť k ním oddýchnutý plnohodnotne vrátiť ako si niečo urobiť naozaj a budeš sa s nimi môcť rozlúčiť ? Sa už zamysli nad tým, povedz rodičom, že v čom je problém a nech ťa zamknú, nech ťa strážia, nech ti nedovolia ísť behať ja neviem, ale proste oddychuj... |
Jaaachyme? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 30, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Ok, tak to musím vydržet bez toho. Vydržel jsem to na podzim tak musím i teď.
Otec do mě furt hustí a chce mi zařídit nějakého výživářského poradce at mi sestaví jídelníček. Už nevím jak mu vysvětlit, že je to zbytečné a že problém je jen u mě v hlavě.
Teď mi jde spíše o to, jestli nemáte někdo zkušenosti či tipy na jídelníček při zvýšené funkci štítné žlázy. |
Byl jsi u endokrinologa? Nebo kdo ti řekl, že máš zvýšenou ŠŽ? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: st duben 30, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
Na endokrinologii mě poslala praktická, že podle výsledků z krve a i symptomy tomu z nejvyšší pravděpodobností odpovídají.
Na vyšetření se musím objednat, tak snad to bude co nejdříve.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: st duben 30, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
zdarec,
ja by som ti vedel porozpravat  Do 25 rokov som vazil pri 188/62,5kg, do 30 som to vytiahol az na 67
som si to tu precital, a nepochopil som vlastne o co ti ide, 1. chces pribrat? ale bojis sa pribrat? alebo 2. chces pribrat ale nevies ako. Ked to prve tak veruze psycholog , ked to druhe, tak treba len par veci pomenit.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 30, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Na endokrinologii mě poslala praktická, že podle výsledků z krve a i symptomy tomu z nejvyšší pravděpodobností odpovídají.
Na vyšetření se musím objednat, tak snad to bude co nejdříve. |
Tak se ozvi, až budeš mít výsledky, momentálně jsi tu akorát za blázna, jak vidíš. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 4:18 am Předmět: |
|
|
však jasně, cukry určitě ne, přidej trochu ovoce a hlavně to vyjezdi.... márnost nad márnost a to co tu píšeš už si psal asi 1000x - výsledek vždycky nula
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|