|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ale pro čubičky jak dělaný. Máš fyzicky náročnou práci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 10:58 pm Předmět: |
|
|
Je to plážovka jak bič, ale na súťaž, no, ehm, veľa šťastia... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 11:03 pm Předmět: |
|
|
a vazne si udelal formu nacisto? Ptacci si cvrlikali neco jinyho _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 3:45 am Předmět: |
|
|
johne normálka, ale tak at si závodí :)
venca pěkná letní forma akorát vysekaná, líbí se mi ;) takhle by mi to stačilo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 5:52 am Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Ještě si dovolím poslední srovnávačku.. pak už vyklízím pole Rozdíl tam je asi 12 Kg
|
Podle mě parádní práce za tu dobu! Kam ty jdeš na Čechy nebo na Moravu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 2:42 pm Předmět: |
|
|
aj som to očakával, kurnik, mal sa pripraviť a štartovať v pro, do poslednej chvíle som tomu veril, tipujem, že do roka ho v pro tábore uvidíme, biceps vyzerá aj po tom zranení v minulosti parádne, je to proste megaborec a nie len, čo sa týka formy, to, čo dokázal zorganizovať a ako úspešný je v tom, čo robí, hovorí samo za seba, nepoznám na Slovensku nikoho, kto by dokázal takto úspešne viesť biznis týkajúci sa posilovania a fitness _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
Vypadá výborně a má dokonalou stavbu...ale mě to nedá a napíšu to - je to voda v podkoží nebo tam je ještě trocha tuku? Prostě se mi to jeví jako forma několik týdnů do závodů (i když s výbornými objemy).
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Vypadá výborně a má dokonalou stavbu...ale mě to nedá a napíšu to - je to voda v podkoží nebo tam je ještě trocha tuku? Prostě se mi to jeví jako forma několik týdnů do závodů (i když s výbornými objemy). | No do nejake vydrene formy to ma daleko. Jsem netusil, ze bude Mozolani zavodit. Aspon podle te fotky to vypada jako kvalitni objemovka..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|