PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě chutnala ta příchuť cookies, dneska jsem měl jahodu, nebyla špatná, ale asi nejméně výrazná zatím.

Borůvka pořád top no.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zatím ze vzorků Extrifitu měl : cookies, čoko-kokos, borůvku, vanilku

Nejslabší podle mě byla vanilka, kdybych si jí koupil celé balení, tak bych toho docela litoval, ale já obecně vanilky nemusím

Čoko-kokos, moc dobrá, lepší než u předchozí WPC 80, taková méně sladká, podbízivá, opravdu se povedla, avšak ten obsah bílkovin je tam tuším nějakých 72-3%, což už je málo.

Cookies mám celé balení, příjemná chuť, mohla by být o něco méně sladší, ale jsem s ní spokojen

Borůvka z vyzkoušných příchutí zatím jednoznačně TOP, ta se moc povedla.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cokokos opravdu mnohem lepsi, nez puvodni. A dokonce i banan. Tuto prichut opravdu nemusim, ale musim rict, ze u nove verze je chutove opravdu dobra. Neni vubec chemicka.
vejdy

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si objednal dvakrát pixlu Extrifit Hydro 77 DH12,příchuť vanilka a čokoláda a jsem zvědavý na ty příchutě ikdyž od nich víc nečekám...
HerrThomas

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Také bych chtěl moc poděkovat za vzorky, zatím jsem měl možnost vyzkoušet:
Borůvka-jednoznačný vítěz, krásná vůně, výborná chuť-jako borůvkový koktejl, pěnivost žádná, rozpustnost výborná 10/10
Cookies-po otevření krásná vůně, chuť čistého prášku taky super, rozpustnost výborná, pěnivost žádná, podle mě se však nedá vypít na jeden zátah, je strašně sladká a aby se to dalo pít, bylo by třeba dávkovat těch 20g 7/10
Čoko Koko-miluji vůni kokosu, takže nádhera, přišlo mi ale, že oproti dvěma předchozím trochu pěnil, chuť taky celkem přeslazená, ne však tak hrozně moc jako cookies 8/10
Vanilka-všechno super, 10/10
Jahoda-mám doma i starou verzi, která je moje nejoblíbenější, takže mám s čím srovnat a nová mi přijde taková jahodovější. Nevím, jestli si to nalhávám, ale fakt na mě působí ovocně, vlastnosti opět parádní, takže 10/10
Jinak dnes před tréninkem jsem zkoušel i Hellgel a cvičilo se mi moc dobře, jel jsem jak drak. Jediné, co mi na něm vadilo, byla ta chuť, rval jsem to docela na sílu.
jachym

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 4:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no já nevim, ale když je na mě něco moc sladkýho tak neni jednodušší než ubírat z dávky prostě to víc zředit

já běžně proteiny napsaný do 200 ml dávám někdy i do pul litru, je to řidší, ale co, stejně mívá člověk žízeň
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl vzorek Hellgelu a přišel mi OK. Chuť se v pohodě dá. Myslím, že je to slušný produkt.
Criss

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
no já nevim, ale když je na mě něco moc sladkýho tak neni jednodušší než ubírat z dávky prostě to víc zředit

já běžně proteiny napsaný do 200 ml dávám někdy i do pul litru, je to řidší, ale co, stejně mívá člověk žízeň

Cookies by nepomohly ani 2 litry vody
MAST3R

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra si přijdou zvláštně, já dávám protein ani ne do 150ml, dneska jsem dal čoko-kokos taky do cca 125 ml, cookies minule taky a přišlo mi to v pohodě. Naopak se tam bojím dát víc vody, aby to nebyla jen obarvená voda.
Jinak pořadí zatím:
1. Borůvka 2. Cookies 3. Jahoda 4. Čoko-kokos

Asi už jsem těch čokoládových příchutí přepitej.

Deadlift : Mě to i celkem chutnalo, taková zvláštní chuť, nějaké extra napumpovaní jsem nepocítil, ale když jsem k tomu přihodil ještě 100mg kofeinu, tak mi to zlepšilo, takové to psychické nakopnutí.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Extrifit whey 80

Boruvka: bez vyhrad, 10/10 ...ale nejsem si jisty ale fakt se mi zda ze ve wpc80 byvaly i male kousky toho ovoce (tady je pry oprsvdove ovoce namlete) .
Cokolada: 8/10 -pil sem i lepsi uz, ale rozhodne byla dobra
Cookies: tady mam docela divne pocity. Dost lidi si na to stezuje, ale me to chutnalo stejne jak cokolada, tedy davam 8/10 ..... chutna to jak uz nekdo psal vic jak ta pena co spojuje susenky, ale me to chutnalo. Cookies od nutrensu mi ale jelo vic
Vanilka: vyborna, ale dam 9/10 protoze boruvka byla proste lepsi... :-)

-dalsi chute dopisu pak
-zatim vzdy sem citil lehce hořký ocásek, to asi ta stevie? Ale to mi naprosto vyhovovalo, protoze po zkusenostmi s par levnyma gainerama, kdy sem sladkost citil i pul hodiny po vypiti a chtelo se mi blit z tohotohle beru jako dobrou zmenu...nevi jestli ro sedi kazdemu (nekdo dokonce psal ze to neciti), ale dle me to neni na zavadu. To same jako u survivalu....

Celkove hodnotit slozeni, stravitelnost nemuzu, tam kazdy vi jak to je (popr kazdy individualne travi)
-protein vubec nepěnil a krásně voněl (ve všech chutích)
BUFU

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak i já se připojuji k ostatním a děkuji Martinovi Jebasovi za mnoho vzorků proteinů a Hellgelu.

CFM Instant Whey - celkové hodnocení: výborné příchutě, nepráší, nepění, snadno rozmíchatelný, vhodný i na oslazení vloček, rozepsané složení výrobku. Někomu může chybět krémovost. V podstatě stejné jako starý WPC 80 s o něco lepším složením a DÓZOU!!! :D

K jednotlivým příchutím (seřazeno od té co mi chutnala nejvíce):

CFM Instant Whey vs. WPC – Borůvka – otestoval sem proti sobě starou a novou verzi. Oboje sem se snažil namíchat se stejným poměrem vody, podle doporučené dávky. Nový CFM mi přišlo voňavější i lahodnější. Je ale možný, že třeba ten starší protein „vyvoněl“ (už ho mám pár měsíců... je vůbec možný aby "vyvoněl"? :)). Každopádně původní borůvka mi chutnala a tato byla ještě o fous lepší. Paráda.
Jahoda – jahodu jsem zkusil s 200 ml mléka a chutnalo to výborně. Velká konkurence borůvky :)
CFM Instant Whey vs. WPC – Choco coco – další moje oblíbená chuť. Také jsem měl možnost porovnat starou a novou verzi. Míchal jsem do trochu většího množství vody, než je doporučeno. Každopádně rozdíl v chuti ani vůni jsem nezaznamenal (na rozdíl od výše zmíněné borůvky).
Čokoláda – klasika, dobrá chuť
Cookies cream – hned po otevření nádherná vůně sušenek (jak kdybych cítil klasický oplatky Zlaté Opavia). Zamíchání ve vločkách s mlíkem a vodou naprosto bez problému, po pár míchnutích bylo rozpuštěno. Chuť výborná, sladší - jako bych jedl vločky se sušenkama :D Jen se bojím, abych se té příchuti časem nepřejedl.
Vanilka – omylem jsem naředil s 250 ml vody, tak jsem se bál, že to bude moc vodový a naštěstí v pohodě. Taky dobrá.
Banán – vůně i chuť v celku nevýrazná (docela rozdíl oproti cookies nebo borůvce). Banánová příchuť mě nadchla nejméně (banány mám rád :D )

A ještě teda k HellGelu:
HellGel – složením to vypadá našlapaně. Překvapila mě chuť. Dost lidí na ni nadává, takže sem očekával něco odpudivého, ale naopak mi moc chutnal :D (koukám, že podobnou reakci tu mělo více lidí). Nakopání do tréninku nijak zvláštní (on to vlastně ani nakopávač není že, i když ve složení má nějakej kofein, zelenej čaj a taurin), ale napumpování ke konci tréninku a po něm asi fakt o něco lepší… chtělo by posoudit po více dávkách. Každopádně nikdy sem NOčka moc nejedl, tak nemohu posoudit vzhledem k ostatním produktům.
Davesix

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EXTRIFIT CFM Instant Whey 80
- asi se budu opakovat, ale s proteinem jsem celkově hodně spokojený.
- až na jahodu, která mi nějak nesedla, tak všechny příchutě skvělé !! hlavně čoko-kokos a borůvka
- stravitelnost bez jediného problému, v šejkru rozmícháno ihned, pěnivost žádná.
- nové obaly se mi taky líbí, takže není zde nic, co bych mohl vytknout. Doporučuji!

SYNTRAX Nectar
- hledal jsem nějakou změnu od všech stejných proteinů a objevil jsem tento izolát, který se mi super hodí do diety (0g cukru, 0g tuku)
- příchuť Fuzzy navel : něco jako ledový čaj s příchutí broskve. Opravdu skvělé na léto nebo na horké dny, kdy to rozmíchám s vodou a ledem -> krásné osvěžení, přesně něco takového jsem hledal, připomíná mi to ledové Nestea
- Co mě trošku zklamalo, je pěna, která se v šejkru vytvoří. To bych dnes už snad u žádného proteinu neočekával... A nebylo ji málo.
- Stravitelnost bez problému, prašivost taky. Až na to zaváhání s pěnou, která drží i po vypití, také doporučuji. Za zkoušku mě to opravdu stálo a nelituju, i když cena je trošku vyšší.
Woko_O

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O ty vzorky se dá někde zažádat a nebo je potřeba mít známy?

Rád bych vyzkoušel Extrifit cookies a vanilku a třeba ještě něco než si to koupím ve velkým..

Díky
Pitkin

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
O ty vzorky se dá někde zažádat a nebo je potřeba mít známy?

Rád bych vyzkoušel Extrifit cookies a vanilku a třeba ještě něco než si to koupím ve velkým..

Díky

Prodávaj je v ronnie shopu kolem 30kč.

https://obchod.ronnie.cz/vzorky-suplementu

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:

SYNTRAX Nectar

- Co mě trošku zklamalo, je pěna, která se v šejkru vytvoří. To bych dnes už snad u žádného proteinu neočekával... A nebylo ji málo.

Oni asi Izoláty budou pěnit obecně. Mám ISO 90 od Extrifitu a i po 10 minutách je tam furt pěna,ale trochu se ustálí a dá se i vypít.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: