|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 4:08 pm Předmět: |
|
|
C174 - super zkvalitnění  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Deadlift napsal: | | Vypadá výborně a má dokonalou stavbu...ale mě to nedá a napíšu to - je to voda v podkoží nebo tam je ještě trocha tuku? Prostě se mi to jeví jako forma několik týdnů do závodů (i když s výbornými objemy). | No do nejake vydrene formy to ma daleko. Jsem netusil, ze bude Mozolani zavodit. Aspon podle te fotky to vypada jako kvalitni objemovka.. |
ale on zavodit nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st květen 07, 2014 8:36 pm Předmět: . |
|
|
Číča: připadá mi, že máme dost podobnou stavbu.. Ale masa máš víc.. Vypadá to pěkně. Jen tak dál _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
| whoo napsal: | Po diéte + skúška superkompenzačky...
| paráda
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
na začátku tohoto roku jsem si řekl, že nejsem zas tak starý, abych jen upadal a dal si závazek, že do narozenin s tím něco udělám. I do té doby jsem celkem makal (běh, kick-box, poska), ale taky jsem na to dost hřešil, co se jídla týká. Jako další motivaci jsem si dal, že to sem vlepím, ať to dopadne jakkoliv. Za sebe rozporuplné pocity, zbývá tam ještě x kil zbytečných a jde pak vidět, jak málo je z té váhy svalů. Tělo taky proti té zvýšené zátěži dost protestuje, bolí skoro všechny klouby. Pro rýpaly, nohy skoro nejezdím, díky zk*rveným zádům se na dřepy nemůžu skoro ani podívat, a bez nich mě to moc nebaví.
Věk 37 váha 100Kg (původní 108) výška 195cm.
Srovnávací bez pumpování (1.1.-15.5.2014)
Za kvalitu (nejen fotek) se omlouvám, první jen mobil, druhé fotila dcera, myslel jsem, že mě jebne, já se snažím ještě po posce pumpovat, pak to vrazím do PC a všechno rozmazané a přesvícené
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
Koudy výborný, copak se stalo s prsama? Nějakej vrozenej defekt? Nebo utrhlej sval?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
neber si to osobne, rek bych ze tuku mas vic
ale mas super pomer pas a ramena!!! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|