|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
fotter

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Woko_O napsal: | O ty vzorky se dá někde zažádat a nebo je potřeba mít známy?
Rád bych vyzkoušel Extrifit cookies a vanilku a třeba ještě něco než si to koupím ve velkým..
Díky |
Prodávaj je v ronnie shopu kolem 30kč.
https://obchod.ronnie.cz/vzorky-suplementu |
Platit za vzorky a este si to chvalit?,vy ste fakt naivni .Ja nemam u roznych predajcov doplnkovej vyzivy ziadnu protekciu,ale vzdy ked mam cestu okolo (cca raz za 14 dni) tak sa zastavim a daju mi aj 5-6 balickov na vyskusanie (ZADARMO!)
Ved velkoodberatelia vzorky dostavaju v kartonoch ako "reklamny" material,a hadajte kolko ich tie vzorky stoja,NIC!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
Fotre ronnie tady celkem casto nabizi vzorky (celkem dost vzorku) zadarmo! nemusis platit postovny, nic.. nikdo te nenuti si ty vzorky kupovat, radsi dal jezdi po shopech a zebrej.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Criss
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Pitkin napsal: | | Woko_O napsal: | O ty vzorky se dá někde zažádat a nebo je potřeba mít známy?
Rád bych vyzkoušel Extrifit cookies a vanilku a třeba ještě něco než si to koupím ve velkým..
Díky |
Prodávaj je v ronnie shopu kolem 30kč.
https://obchod.ronnie.cz/vzorky-suplementu |
Platit za vzorky a este si to chvalit?,vy ste fakt naivni .Ja nemam u roznych predajcov doplnkovej vyzivy ziadnu protekciu,ale vzdy ked mam cestu okolo (cca raz za 14 dni) tak sa zastavim a daju mi aj 5-6 balickov na vyskusanie (ZADARMO!)
Ved velkoodberatelia vzorky dostavaju v kartonoch ako "reklamny" material,a hadajte kolko ich tie vzorky stoja,NIC! |
Tak to bych ti byla vděčná, kdyby ses s námi podělil, když disponuješ takovým množstvím
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Fotre ronnie tady celkem casto nabizi vzorky (celkem dost vzorku) zadarmo! nemusis platit postovny, nic.. nikdo te nenuti si ty vzorky kupovat, radsi dal jezdi po shopech a zebrej.. |
Ty zrejme nevies citat,alebo druha moznost (ta je tu najoblubenejsia),snaha niekoho urazit (kdo nechce byt ovcou davu).
Nechodim zobrat,uz len kvoli proteinom by som isiel robit zo seba idiota,nakupujem obcas v tej predajni a tak ked mam cestu okolo a mam cas tak sa stavim na pokec (su tam prijemne predavacky) a sami mi medzi recou ponuknu tie vzorky.
Casto ronnie rozdava vzorky zadarmo?,ked mu urobite poriadne ryto preco nie,ale asi radsej castejsie za peniaze
HOWGH
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Tom3 napsal: | | Fotre ronnie tady celkem casto nabizi vzorky (celkem dost vzorku) zadarmo! nemusis platit postovny, nic.. nikdo te nenuti si ty vzorky kupovat, radsi dal jezdi po shopech a zebrej.. |
Ty zrejme nevies citat,alebo druha moznost (ta je tu najoblubenejsia),snaha niekoho urazit (kdo nechce byt ovcou davu).
Nechodim zobrat,uz len kvoli proteinom by som isiel robit zo seba idiota,nakupujem obcas v tej predajni a tak ked mam cestu okolo a mam cas tak sa stavim na pokec (su tam prijemne predavacky) a sami mi medzi recou ponuknu tie vzorky.
Casto ronnie rozdava vzorky zadarmo?,ked mu urobite poriadne ryto preco nie,ale asi radsej castejsie za peniaze
HOWGH |
Na slovo ovce začínám být alergický. Používají ho většinou lidé co jimi jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
| fotter napsal: |
HOWGH |
Myslíš, že lidi, co dostanou od Ronnieho vzorky zadarmo, automaticky musí napsat kladnou recenzi? Někdo to tak třeba může udělat, ale doufám, že většina lidí (včetně mně), napíše recenzi pravdivou a upřímnou. Takže když mi nějaký vzorek nesedí, tak to prostě napíšu a je jedno, zda jsem ho dostal zadarmo nebo jsem si ho koupil.
Osobně si myslím, že pro výrobce je přínosný i negativní feedback, protože je to žene dál, motivuje vyrobit kvalitnější a lepší produkt k vyšší spokojenosti zákazníků. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
Taky bych ten vzorek radši dostal zadarmo, abych si pak mohl koupit normal velký balení...ale co se dá dělat no..holt si asi koupim dva,tři balíčky příchutí a vyzkouším no. Všechny si asi kupovat nebudu když jich je asi 7 ,což je 210 Kč a 1000g stojí 599,- .. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
dnes testována vzorková jahoda a po borůvce asi nej chuť co jsem z Extrifitu měl.
Rozpustnost těch proteinů je super-fakt to nemusí do shakeru a to mě těší.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Tom3 napsal: | | Fotre ronnie tady celkem casto nabizi vzorky (celkem dost vzorku) zadarmo! nemusis platit postovny, nic.. nikdo te nenuti si ty vzorky kupovat, radsi dal jezdi po shopech a zebrej.. |
HOWGH |
Když tomu nerozumíš tak nekrákej hovadiny. Ronnie samozřejmě taky dává vzorky zadarmo, ale platí kdo dřív příjde, ten dřív mele. Není jich neomezeně, čili když napíšeš včas, taky dostaneš.... i když takovým jako ty bych z principu poslal kulový
|
|
| nahoru |
|
 |
BubaMaxi
|
Zaslal: čt květen 08, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes zkonzumoval poslední vzorek CFM Instant Whey 80 a tady jsou moje postřehy.
Obecně:
- super rozpustnost, fakt instantní - stačí párkrát protřepat v šejkru a je hotovo
- nepráší
- moc povedený obal. Líbilo se mi, že je na něm uvedeno procento bílkovin a aminokyselinové spektrum. Každá příchuť to má samozřejmě jinak
- byla to moje první zkušenost s Extrifitem a jsem fakt příjemně překvapený
Jednotlivé příchutě seřazené podle mých preferencí:
- borůvka - jednoduše vynikající, asi nejchutnější protein, který jsem kdy měl. Plánuju koupit celou pixlu
- jahoda - protein s touhle příchutí jsem měl naposledy před cca 10 lety od Vitalmaxu a (co si pamatuju) žádná sláva. Od Extrifitu je ale naprosto skvělý, druhé místo za borůvkou
- banán - taky spokojenost, připomínal mi banánové mléko (i když jsem ho míchal s vodou), co jsem pil jako děcko.
- čokoláda - docela jsem se na ni těšil (čokoláda je má oblíbená příchuť) a vyloženě nezklamala, lehce nadprůměrná
- kokos-čokoláda - na sice jako předchozí, ale stále dobré. Připomínal mi čokoládovo-kokosový suk, co si občas kupuju. Akorát bych se bál, že se toho přepiju
- vanilka - obecně vanilce moc neholduju, tohle bylo ale celkem dobrý
- cookies - tahle příchuť mi nesedla, určitě bych si ji nekoupil
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 09, 2014 8:17 am Předmět: |
|
|
bubaMAXI - přesně takto bych to taky seřadil.
Koupím borůvku, jahodu a vanilku až to bude třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
Jaká příchuť Isobeefu by jste mi spíše doporučili ? čokoládu, nebo vanilku-karamel (zní to zajímavě  ) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Criss
|
Zaslal: út květen 13, 2014 7:12 am Předmět: |
|
|
Extrifit CFM Instant Whey 80 - příchuť vanilka
Mám dotaz...když jsem zkoušela rozmíchat vanilkovou příchuť (ve vodě), moc mi to nešlo, jako by byla sražená, "zdrclá"... zaznamenal jste to někdo také nebo jsem měla vadný kus?
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út květen 13, 2014 7:37 am Předmět: |
|
|
použij shaker... nemíchej ve vodě, tohle dělá hromada proteinů, takže je to normální.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 13, 2014 7:41 am Předmět: |
|
|
| Criss napsal: | Extrifit CFM Instant Whey 80 - příchuť vanilka
Mám dotaz...když jsem zkoušela rozmíchat vanilkovou příchuť (ve vodě), moc mi to nešlo, jako by byla sražená, "zdrclá"... zaznamenal jste to někdo také nebo jsem měla vadný kus? |
Nejdřív voda, pak nasypat protein, pořádně protřepat, hotovo. Když dáš první prášek, má protein vždycky tendenci udělat hrudky, ať už je shaker suchý nebo ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|