PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 556, 557, 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
fotter

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Woko_O napsal:
O ty vzorky se dá někde zažádat a nebo je potřeba mít známy?

Rád bych vyzkoušel Extrifit cookies a vanilku a třeba ještě něco než si to koupím ve velkým..

Díky

Prodávaj je v ronnie shopu kolem 30kč.

https://obchod.ronnie.cz/vzorky-suplementu

Platit za vzorky a este si to chvalit?,vy ste fakt naivni .Ja nemam u roznych predajcov doplnkovej vyzivy ziadnu protekciu,ale vzdy ked mam cestu okolo (cca raz za 14 dni) tak sa zastavim a daju mi aj 5-6 balickov na vyskusanie (ZADARMO!)
Ved velkoodberatelia vzorky dostavaju v kartonoch ako "reklamny" material,a hadajte kolko ich tie vzorky stoja,NIC!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotre ronnie tady celkem casto nabizi vzorky (celkem dost vzorku) zadarmo! nemusis platit postovny, nic.. nikdo te nenuti si ty vzorky kupovat, radsi dal jezdi po shopech a zebrej..
Criss

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Pitkin napsal:
Woko_O napsal:
O ty vzorky se dá někde zažádat a nebo je potřeba mít známy?

Rád bych vyzkoušel Extrifit cookies a vanilku a třeba ještě něco než si to koupím ve velkým..

Díky

Prodávaj je v ronnie shopu kolem 30kč.

https://obchod.ronnie.cz/vzorky-suplementu

Platit za vzorky a este si to chvalit?,vy ste fakt naivni .Ja nemam u roznych predajcov doplnkovej vyzivy ziadnu protekciu,ale vzdy ked mam cestu okolo (cca raz za 14 dni) tak sa zastavim a daju mi aj 5-6 balickov na vyskusanie (ZADARMO!)
Ved velkoodberatelia vzorky dostavaju v kartonoch ako "reklamny" material,a hadajte kolko ich tie vzorky stoja,NIC!

Tak to bych ti byla vděčná, kdyby ses s námi podělil, když disponuješ takovým množstvím
fotter

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Fotre ronnie tady celkem casto nabizi vzorky (celkem dost vzorku) zadarmo! nemusis platit postovny, nic.. nikdo te nenuti si ty vzorky kupovat, radsi dal jezdi po shopech a zebrej..

Ty zrejme nevies citat,alebo druha moznost (ta je tu najoblubenejsia),snaha niekoho urazit (kdo nechce byt ovcou davu).
Nechodim zobrat,uz len kvoli proteinom by som isiel robit zo seba idiota,nakupujem obcas v tej predajni a tak ked mam cestu okolo a mam cas tak sa stavim na pokec (su tam prijemne predavacky) a sami mi medzi recou ponuknu tie vzorky.
Casto ronnie rozdava vzorky zadarmo?,ked mu urobite poriadne ryto preco nie,ale asi radsej castejsie za peniaze

HOWGH
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Tom3 napsal:

Ty zrejme nevies citat,alebo druha moznost (ta je tu najoblubenejsia),snaha niekoho urazit (kdo nechce byt ovcou davu).
Nechodim zobrat,uz len kvoli proteinom by som isiel robit zo seba idiota,nakupujem obcas v tej predajni a tak ked mam cestu okolo a mam cas tak sa stavim na pokec (su tam prijemne predavacky) a sami mi medzi recou ponuknu tie vzorky.
Casto ronnie rozdava vzorky zadarmo?,ked mu urobite poriadne ryto preco nie,ale asi radsej castejsie za peniaze

HOWGH

Na slovo ovce začínám být alergický. Používají ho většinou lidé co jimi jsou.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:

HOWGH

Myslíš, že lidi, co dostanou od Ronnieho vzorky zadarmo, automaticky musí napsat kladnou recenzi? Někdo to tak třeba může udělat, ale doufám, že většina lidí (včetně mně), napíše recenzi pravdivou a upřímnou. Takže když mi nějaký vzorek nesedí, tak to prostě napíšu a je jedno, zda jsem ho dostal zadarmo nebo jsem si ho koupil.

Osobně si myslím, že pro výrobce je přínosný i negativní feedback, protože je to žene dál, motivuje vyrobit kvalitnější a lepší produkt k vyšší spokojenosti zákazníků.
Woko_O

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych ten vzorek radši dostal zadarmo, abych si pak mohl koupit normal velký balení...ale co se dá dělat no..holt si asi koupim dva,tři balíčky příchutí a vyzkouším no. Všechny si asi kupovat nebudu když jich je asi 7 ,což je 210 Kč a 1000g stojí 599,- .. :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes testována vzorková jahoda a po borůvce asi nej chuť co jsem z Extrifitu měl.
Rozpustnost těch proteinů je super-fakt to nemusí do shakeru a to mě těší.
jachym

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Tom3 napsal:

HOWGH

Když tomu nerozumíš tak nekrákej hovadiny. Ronnie samozřejmě taky dává vzorky zadarmo, ale platí kdo dřív příjde, ten dřív mele. Není jich neomezeně, čili když napíšeš včas, taky dostaneš.... i když takovým jako ty bych z principu poslal kulový
BubaMaxi

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dnes zkonzumoval poslední vzorek CFM Instant Whey 80 a tady jsou moje postřehy.

Obecně:
- super rozpustnost, fakt instantní - stačí párkrát protřepat v šejkru a je hotovo
- nepráší
- moc povedený obal. Líbilo se mi, že je na něm uvedeno procento bílkovin a aminokyselinové spektrum. Každá příchuť to má samozřejmě jinak
- byla to moje první zkušenost s Extrifitem a jsem fakt příjemně překvapený

Jednotlivé příchutě seřazené podle mých preferencí:
- borůvka - jednoduše vynikající, asi nejchutnější protein, který jsem kdy měl. Plánuju koupit celou pixlu
- jahoda - protein s touhle příchutí jsem měl naposledy před cca 10 lety od Vitalmaxu a (co si pamatuju) žádná sláva. Od Extrifitu je ale naprosto skvělý, druhé místo za borůvkou
- banán - taky spokojenost, připomínal mi banánové mléko (i když jsem ho míchal s vodou), co jsem pil jako děcko.
- čokoláda - docela jsem se na ni těšil (čokoláda je má oblíbená příchuť) a vyloženě nezklamala, lehce nadprůměrná
- kokos-čokoláda - na sice jako předchozí, ale stále dobré. Připomínal mi čokoládovo-kokosový suk, co si občas kupuju. Akorát bych se bál, že se toho přepiju
- vanilka - obecně vanilce moc neholduju, tohle bylo ale celkem dobrý
- cookies - tahle příchuť mi nesedla, určitě bych si ji nekoupil
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bubaMAXI - přesně takto bych to taky seřadil.
Koupím borůvku, jahodu a vanilku až to bude třeba.
člověk

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaká příchuť Isobeefu by jste mi spíše doporučili ? čokoládu, nebo vanilku-karamel (zní to zajímavě ) ?

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Criss

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Extrifit CFM Instant Whey 80 - příchuť vanilka

Mám dotaz...když jsem zkoušela rozmíchat vanilkovou příchuť (ve vodě), moc mi to nešlo, jako by byla sražená, "zdrclá"... zaznamenal jste to někdo také nebo jsem měla vadný kus?
eschaia

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

použij shaker... nemíchej ve vodě, tohle dělá hromada proteinů, takže je to normální.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Criss napsal:
Extrifit CFM Instant Whey 80 - příchuť vanilka

Mám dotaz...když jsem zkoušela rozmíchat vanilkovou příchuť (ve vodě), moc mi to nešlo, jako by byla sražená, "zdrclá"... zaznamenal jste to někdo také nebo jsem měla vadný kus?

Nejdřív voda, pak nasypat protein, pořádně protřepat, hotovo. Když dáš první prášek, má protein vždycky tendenci udělat hrudky, ať už je shaker suchý nebo ne.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 556, 557, 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: