moje oblíbené recepty


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - moje oblíbené recepty  Úvodní stránka -> Kuchařka -> moje oblíbené recepty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Davesix


PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ben & Jerry's je top!
_________________
Never give up! Veni, vidi, vici.
Můj osobní log: http://forum.ronnie.cz/dave-s-log-aka-warrior-diet-t32106.html
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym


PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 2:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co sem slyšel, tak Haagen je prý lepší zmrzlina - myšleno ta samotná "zmrzlina". U Ben Jery sice neni tak dobrá (i když to je samo relativní, je mnohem lepší než 99% ostatních), ale zase má víc přísad, např. ořechová je skoro z půlky tvořená velkýma ořechama, čokoládová čokoládou kvalitní apod.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.


PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já za sebe rozhodně Haagen Dazs. Je to nejlepší zmrzlina (teda kromě té, co máme v kavárně ), jakou jsem kdy měl. Zrovna si jdu dát ....
_________________
"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JrElda


PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
Ty bramburky od Vinogradova z blogu jsou fajn. Doporucuju



Chlapííí..kde to najdu ten recept na ty brambůrky? Thanks
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam


PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
P4hill napsal:
Ty bramburky od Vinogradova z blogu jsou fajn. Doporucuju



Chlapííí..kde to najdu ten recept na ty brambůrky? Thanks

V jeho Videologu, kde vaří.
_________________
„Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JrElda


PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
JrElda napsal:
P4hill napsal:
Ty bramburky od Vinogradova z blogu jsou fajn. Doporucuju



Chlapííí..kde to najdu ten recept na ty brambůrky? Thanks

V jeho Videologu, kde vaří.


To je prevratny recept nakrajet zemaky a dat do trouby bez oleje :-D to tady kdosik vychvaloval..asi zacatecnik
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben


PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou si dělám výbornou mexickou polévku (i pro největší amatéry):


Mexická polévka

suroviny:

1 červená cibule
1 stroužek česneku
1 polévková lžíce oleje
plechovka červených fazolí
plechovka loupaných rajčat
půl kávové lžičky sladkého chilli
1 kostka zeleninového bujonu
____________________________

postup:

1) Oloupejte cibuli a jemně nakrájejte. Oloupejte a prolisujte česnek. Dejte vařit vodu v konvici.

2) Rozehřejte na mírném plameni v rendlíku olej. Smažte na něm cibuli a česnek cca 5 min. do měkka.

3) Otevřete plechovku s fazolemi a nalijte obsah do cedníku. Propláchněte je pod proudem studené vody a nechte okapat.

4) Do rendlíku přidejte fazole spolu s chilli a loupanými rajčaty. Vše dobře promíchejte.

5) Rozdrobte kostku bujonu do odměrky. Zalijte 150 ml horké vody a dobře promíchejte. Nalijte bujon do rendlíku.

6) Zvyšte teplotu, aby se směs začala vařit. Pak teplotu zase snižte, aby polévka jen mírně bublala.

7) Zakryjte rendlík pokličkou a nechce polívku 10 min. vařit. Občas zamíchejte.

8) Sundejte rendlík ze sporáku a máte hotovo.


Dobrou chuť!
_________________
"Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper


PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.muscleandstrength.com/articles/10-homemade-weight-gain-recipes
_________________
CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk


PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

masove koule s rajcatovou omackou
umeleme hovezi maso, pripade hovezi s veprovym, smichame s cibulkou, petrzelkou,vajickem a troskou strouhanky, vytvorime koule a dame na 20 minut do trouby,na plech s pecicim papirem.V panvi spenime cibulku, pridame loupana rajcata, ochutime cukrem,bylinkami,soli a peprem, podavame s testovinami.

Stavnata kureci prsa
kureci prsa,nejepe s kuzi, potreme olejem, osolime,opeprime,ochutime tyminem, zprudka opecem na panvi, pridame orech masla a rozpustenym maslem polejeme, vytahneme z panve a dame na 12 minut do trouby na 200 c. Podavame se salatem a stouchany bramborem.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA


PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
zkoušel jsem dnes ty tunakove karbanatky a paráda! díky za recept

Taky tak dobrota.
_________________
drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - moje oblíbené recepty Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: