|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Davesix
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
| | |
jachym
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 2:27 am Předmět: |
|
|
co sem slyšel, tak Haagen je prý lepší zmrzlina - myšleno ta samotná "zmrzlina". U Ben Jery sice neni tak dobrá (i když to je samo relativní, je mnohem lepší než 99% ostatních), ale zase má víc přísad, např. ořechová je skoro z půlky tvořená velkýma ořechama, čokoládová čokoládou kvalitní apod.
|
|
nahoru |
|
|
Frozz.
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
Já za sebe rozhodně Haagen Dazs. Je to nejlepší zmrzlina (teda kromě té, co máme v kavárně ), jakou jsem kdy měl. Zrovna si jdu dát .... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
nahoru |
|
|
JrElda
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 7:56 am Předmět: |
|
|
P4hill napsal: | Ty bramburky od Vinogradova z blogu jsou fajn. Doporucuju |
Chlapííí..kde to najdu ten recept na ty brambůrky? Thanks
|
|
nahoru |
|
|
Spam
|
|
nahoru |
|
|
JrElda
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 8:36 am Předmět: |
|
|
Spam napsal: | JrElda napsal: | P4hill napsal: | Ty bramburky od Vinogradova z blogu jsou fajn. Doporucuju |
Chlapííí..kde to najdu ten recept na ty brambůrky? Thanks |
V jeho Videologu, kde vaří. |
To je prevratny recept nakrajet zemaky a dat do trouby bez oleje :-D to tady kdosik vychvaloval..asi zacatecnik
|
|
nahoru |
|
|
Reiben
|
Zaslal: ne září 08, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou si dělám výbornou mexickou polévku (i pro největší amatéry):
Mexická polévka
suroviny:
1 červená cibule
1 stroužek česneku
1 polévková lžíce oleje
plechovka červených fazolí
plechovka loupaných rajčat
půl kávové lžičky sladkého chilli
1 kostka zeleninového bujonu
____________________________
postup:
1) Oloupejte cibuli a jemně nakrájejte. Oloupejte a prolisujte česnek. Dejte vařit vodu v konvici.
2) Rozehřejte na mírném plameni v rendlíku olej. Smažte na něm cibuli a česnek cca 5 min. do měkka.
3) Otevřete plechovku s fazolemi a nalijte obsah do cedníku. Propláchněte je pod proudem studené vody a nechte okapat.
4) Do rendlíku přidejte fazole spolu s chilli a loupanými rajčaty. Vše dobře promíchejte.
5) Rozdrobte kostku bujonu do odměrky. Zalijte 150 ml horké vody a dobře promíchejte. Nalijte bujon do rendlíku.
6) Zvyšte teplotu, aby se směs začala vařit. Pak teplotu zase snižte, aby polévka jen mírně bublala.
7) Zakryjte rendlík pokličkou a nechce polívku 10 min. vařit. Občas zamíchejte.
8) Sundejte rendlík ze sporáku a máte hotovo.
Dobrou chuť! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
nahoru |
|
|
Draper
|
Zaslal: čt září 12, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
vlkisekk
|
Zaslal: čt září 12, 2013 7:46 am Předmět: |
|
|
masove koule s rajcatovou omackou
umeleme hovezi maso, pripade hovezi s veprovym, smichame s cibulkou, petrzelkou,vajickem a troskou strouhanky, vytvorime koule a dame na 20 minut do trouby,na plech s pecicim papirem.V panvi spenime cibulku, pridame loupana rajcata, ochutime cukrem,bylinkami,soli a peprem, podavame s testovinami.
Stavnata kureci prsa
kureci prsa,nejepe s kuzi, potreme olejem, osolime,opeprime,ochutime tyminem, zprudka opecem na panvi, pridame orech masla a rozpustenym maslem polejeme, vytahneme z panve a dame na 12 minut do trouby na 200 c. Podavame se salatem a stouchany bramborem.
|
|
nahoru |
|
|
AHOLA
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|