PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

při úder vždy musí být jedna ruka, která kryje bradu, tam nesmíš inkasovat, zlaté pravidlo, jedla bije, druhá kryje, padají ti ruce dolů, nemyslíš na to, při zápase bys vždycky zaplatil nováčkovskou daň, pokud by soupeř neinkasoval předtím nějaký zdrcující úder, zkus na to myslet, ono se to možná poddá...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
při úder vždy musí být jedna ruka, která kryje bradu, tam nesmíš inkasovat, zlaté pravidlo, jedla bije, druhá kryje, padají ti ruce dolů, nemyslíš na to, při zápase bys vždycky zaplatil nováčkovskou daň, pokud by soupeř neinkasoval předtím nějaký zdrcující úder, zkus na to myslet, ono se to možná poddá... *a20* *a20* *a20*

okay, takze ruce porad u brady, zkusim, dik.

PS: hak mi vzdyckky prijde hrozne divnej, takovej na utrzeni bicepsu a prsa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cipinek

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 1:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

u toho háku se to stává, když ten hák nevychází z boků, ten pohyb z boků tomu úderu dává sílu a rychlost, pokud to tam rveš jenom ramenem, tak právě potom ti to způsobuje bolest nebo nepříjemný pocit v bicepsu, zkus to, aby ten pohyb při háku vycházel z boků, ty se musí natočit první, pak tam ten hák bude lítat daleko rychleji a přirozeněji a nebude tě nic bolet nebo působit nepříjemné pocity v bicepsu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2014 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
u toho háku se to stává, když ten hák nevychází z boků, ten pohyb z boků tomu úderu dává sílu a rychlost, pokud to tam rveš jenom ramenem, tak právě potom ti to způsobuje bolest nebo nepříjemný pocit v bicepsu, zkus to, aby ten pohyb při háku vycházel z boků, ty se musí natočit první, pak tam ten hák bude lítat daleko rychleji a přirozeněji a nebude tě nic bolet nebo působit nepříjemné pocity v bicepsu

Kritiku prosim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ElChino

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Petře, sorry za spam, ale mám dotaz. Budu pár dní v NY a rád bych se podíval na zápas Rangers, ale blbě mi to časově vychází. Můj dotaz zní, za jak rychle se můžu dostat taxíkem z JFK do MSG (kolem 7pm)? Díky!
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten boxing neni nejhorsi na fitnesaka,zkus to ale vic uvolnit,jdes do toho moc silove,je to potom takovy tezkopadny,ale to chce trochu casu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ElChino napsal:
Ahoj Petře, sorry za spam, ale mám dotaz. Budu pár dní v NY a rád bych se podíval na zápas Rangers, ale blbě mi to časově vychází. Můj dotaz zní, za jak rychle se můžu dostat taxíkem z JFK do MSG (kolem 7pm)? Díky!

Zalezi jaky to je den. Jesli je zapas v 7pm, tak to chytnes dost hustej provoz. Ale z JFK bys tam do 1h mohl byt. Uz mas koupene listky? Klientka tam pracuje a muzu mit slevu.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
ten boxing neni nejhorsi na fitnesaka,zkus to ale vic uvolnit,jdes do toho moc silove,je to potom takovy tezkopadny,ale to chce trochu casu

ok, zkusim. porad citim, ze mam hrozne pomalou rychlost a taky se mi zda, ze muj trup je malo ohebny. Taky mi bylo vytknuto, ze pouzivam moc pravacku.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hlavne podla videa si lavak, kedze lavu nohu a ruku vyuzivas ako prednu....
Martin.L

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a na ty kopy se asi vykasli uplne. ty roundy jsou uplne spatne. zajdi nekam na trenink aspon parkrat
smetak

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si levak, tak je naopak dobre, ze hodne pouzivas pravacku, protoze porad otravovat soupere je zaklad.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Pokud si levak, tak je naopak dobre, ze hodne pouzivas pravacku, protoze porad otravovat soupere je zaklad.

kluci, diky za input. Jsem levak a to jsem si prave myslel, je jab (predni) je hlavne na otravovani a rozptyleni soupere. Asi to neni nejlepsi pro street fight.

Co si myslite o tom, ze mike tyson trenovat silove udery na pytel, ktery byl pripevneny, takze mohl vic silove.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ne, nesrovnavam se s Tysonem, jen se mi hrozne libi jeho silovy box. Fakt uzasny atlet.
Martin.L

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne to nezkousel doma podle videii a jdi nekam za trenerem. blbe se pak budes zbavovat spatnych navyku.
yura

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sak Petr to boxovani do pytle ma jako prijemnou formu kardia ne? Nebo uz ho fitness nebere a chce byt "fajtr" ? Dneska je to nejaka moda koukam.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: