při úder vždy musí být jedna ruka, která kryje bradu, tam nesmíš inkasovat, zlaté pravidlo, jedla bije, druhá kryje, padají ti ruce dolů, nemyslíš na to, při zápase bys vždycky zaplatil nováčkovskou daň, pokud by soupeř neinkasoval předtím nějaký zdrcující úder, zkus na to myslet, ono se to možná poddá...
při úder vždy musí být jedna ruka, která kryje bradu, tam nesmíš inkasovat, zlaté pravidlo, jedla bije, druhá kryje, padají ti ruce dolů, nemyslíš na to, při zápase bys vždycky zaplatil nováčkovskou daň, pokud by soupeř neinkasoval předtím nějaký zdrcující úder, zkus na to myslet, ono se to možná poddá... *a20* *a20* *a20*
okay, takze ruce porad u brady, zkusim, dik.
PS: hak mi vzdyckky prijde hrozne divnej, takovej na utrzeni bicepsu a prsa
u toho háku se to stává, když ten hák nevychází z boků, ten pohyb z boků tomu úderu dává sílu a rychlost, pokud to tam rveš jenom ramenem, tak právě potom ti to způsobuje bolest nebo nepříjemný pocit v bicepsu, zkus to, aby ten pohyb při háku vycházel z boků, ty se musí natočit první, pak tam ten hák bude lítat daleko rychleji a přirozeněji a nebude tě nic bolet nebo působit nepříjemné pocity v bicepsu
u toho háku se to stává, když ten hák nevychází z boků, ten pohyb z boků tomu úderu dává sílu a rychlost, pokud to tam rveš jenom ramenem, tak právě potom ti to způsobuje bolest nebo nepříjemný pocit v bicepsu, zkus to, aby ten pohyb při háku vycházel z boků, ty se musí natočit první, pak tam ten hák bude lítat daleko rychleji a přirozeněji a nebude tě nic bolet nebo působit nepříjemné pocity v bicepsu
Ahoj Petře, sorry za spam, ale mám dotaz. Budu pár dní v NY a rád bych se podíval na zápas Rangers, ale blbě mi to časově vychází. Můj dotaz zní, za jak rychle se můžu dostat taxíkem z JFK do MSG (kolem 7pm)? Díky!
Ahoj Petře, sorry za spam, ale mám dotaz. Budu pár dní v NY a rád bych se podíval na zápas Rangers, ale blbě mi to časově vychází. Můj dotaz zní, za jak rychle se můžu dostat taxíkem z JFK do MSG (kolem 7pm)? Díky!
Zalezi jaky to je den. Jesli je zapas v 7pm, tak to chytnes dost hustej provoz. Ale z JFK bys tam do 1h mohl byt. Uz mas koupene listky? Klientka tam pracuje a muzu mit slevu.
Pokud si levak, tak je naopak dobre, ze hodne pouzivas pravacku, protoze porad otravovat soupere je zaklad.
kluci, diky za input. Jsem levak a to jsem si prave myslel, je jab (predni) je hlavne na otravovani a rozptyleni soupere. Asi to neni nejlepsi pro street fight.
Co si myslite o tom, ze mike tyson trenovat silove udery na pytel, ktery byl pripevneny, takze mohl vic silove.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru