Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 718, 719, 720 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Ach jo, dalsi takovej co se zvrhava do crossfitu

Ale prdlačku :D ... jen mě nasrali 50kg pumpovači v posilce, kteří se tvářej jak kdyby jim to tam patřilo, na takovýhle kokoty nemám nervy :D

Edit: pozejtří mě čeká "Festival Diet" - majáles v Brně, začne to už po obědě a skončí někdy v ranních hodinách ... vidím to na 15+ piv a do toho nějaký fesťákový junky
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Ach jo, dalsi takovej co se zvrhava do crossfitu

Sorry, ale crossfit má s kettlebellem asi tolik společnýho, jako se vzpíráním. Ergo, nic.
Petey

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale no crossfit to spopularizoval
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:

Jo, v tomhle souhlasím. Jedna z mála pozitivních věcí, kterou musím CrossFitu uznat: vrátil do tréninku kruhy, kettlebell, hrazdy a činky. Nicméně jedna věc je CO použít, druhá věc je JAK to použít :) Tady už jde metodologie StrongFirst/Železné koule absolutně proti konceptu CF.
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Petey napsal:

Jo, v tomhle souhlasím. Jedna z mála pozitivních věcí, kterou musím CrossFitu uznat: vrátil do tréninku kruhy, kettlebell, hrazdy a činky. Nicméně jedna věc je CO použít, druhá věc je JAK to použít :) Tady už jde metodologie StrongFirst/Železné koule absolutně proti konceptu CF.

Ještě prosímtě, co je tak rozumný množství swingů na začátek ?:)) abych to nenapálil hned na začátek a zejtra se neprobudil s vyhřeznutou plotýnkou (dost by mi to zkazilo den, když je ve středu ten majáles )
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Generelně 5 nástupů po 10ti s relativně dlouhýma pauzama.

Případně je dobrá varianta swing program z mojí knížky. V zásadě jde o 20ti minutový OTM, začíná se na 8 opakováních, končí se na 21. Vzhledem k tomu, že se věnuješ i dalším věcem, doporučoval bych zkrátit na 10 minut.
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díkec, na začátek zkusím těch 5x10 ... ten program naštuduju v klidu později :)
Poman

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
ZeleznaKoule napsal:
Petey napsal:

Ještě prosímtě, co je tak rozumný množství swingů na začátek ?:)) abych to nenapálil hned na začátek a zejtra se neprobudil s vyhřeznutou plotýnkou (dost by mi to zkazilo den, když je ve středu ten majáles )

Swing s vyhřezlou plotýnku a určitě se špatnou frontální a sagitální stabilizací trupu...to bude sranda:D
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strejda. napsal:
MAST3R napsal:

Zrovna minule jsem se Tě chtěl zeptal jestli ještě hraješ nebo ses taky na to vykašlal, radši nic kupovat nebudu. Pamatuji jak jsme u toho seděli bůh ví do kolika večer, spíš do rána, teď jsem hodný kluk a chodím spát okolo 22 hodiny a vstávám v 6.

Turakam napsal:
keby si nainštaloval datáč, tak by si sa už neodtrhol, je skvelý!!!

Můžu se hrozně moc pousmát a zeptat proč by se od toho neměl odtrhnout?Co je na tom skvělý?Od vydání ROS jsem nahrál cca 200 hodin (ano 200, ne 20) a cca týden z 5 jsem se na to vysral a ze dne na den jsem to přestal hrát,
mám hlavní postavu WD - jeden gear mam na medvědy - 55% do elit, 80%poison dmg, v menu dmg 980k, tough 7m
Druhý gear peti (předpokládám, že nemusím popisovat)
Pořídil jsem si multibox (ovládáš víc diabel na jednom monitoru a jen přepínáš mezi sebou pro kontrolu lootu) a za 10 hodin hraní za dva acc mně padlo 48 legendárek a z toho ani jedna mně ani jednu postavu neboostla (a to na tom druhym multiboxovym wd mam cca 650K dmg a togh 6m - takže nic extra)

Takže abych shrnul d3 ros k datu 3.5 - udělal jsem si gear že soluju v klidu tak nějak t5 - boost už dávno nepřuichází a oznamili, že co nevidět vyjde patch s novýma legendárkama, čili jsem farmil jak <> cca 12 hodin denně něco co měsíc na to zas předělaj, takže ještě jendou ta otázka, co je na tom to skvělý?

200 hodin? myslim ze 750kc za 200 hodin hrani je hodne solidni :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Grimley napsal:
ZeleznaKoule napsal:
Petey napsal:

Swing s vyhřezlou plotýnku a určitě se špatnou frontální a sagitální stabilizací trupu...to bude sranda:D

Moment, co prosím?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Těším se do fitka...po měsících. Dal jsem si dnes strop do 10 kg jednoručky - uvidím jak to bude vypadat s ramenem dnes a jak se to přes noc rozleží.

Pokud to bude OK, tak začnu pravidelně chodit ...jen to bude lehce.
strejda.

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

200 hodin? myslim ze 750kc za 200 hodin hrani je hodne solidni :)

Když to bereš takhle, tak je to pravda no:D
cipinek

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Těším se do fitka...po měsících. Dal jsem si dnes strop do 10 kg jednoručky - uvidím jak to bude vypadat s ramenem dnes a jak se to přes noc rozleží.

Pokud to bude OK, tak začnu pravidelně chodit ...jen to bude lehce.

stejně ti to jednou nedá, po pár měsících zkusíš maximálku, celý se ti zase urve a poběžíš znovu do lékařského servisu a oni tě zase rádi zkasírují
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek: taky jsem nad tím přemýšlel To se nesmí stát.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Potěšili mě Vikingové s02e10.

Prave dopozerane. Pekny koniec, skoda, ze je treba cakat do 2015 na nove diely. Aspon si urobim radost, ze sa pojdem pozriet kde to tocili.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 718, 719, 720 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: