|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: po květen 05, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po květen 05, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
ale no  crossfit to spopularizoval _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 05, 2014 3:13 pm Předmět: |
|
|
Generelně 5 nástupů po 10ti s relativně dlouhýma pauzama.
Případně je dobrá varianta swing program z mojí knížky. V zásadě jde o 20ti minutový OTM, začíná se na 8 opakováních, končí se na 21. Vzhledem k tomu, že se věnuješ i dalším věcem, doporučoval bych zkrátit na 10 minut. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 05, 2014 3:14 pm Předmět: |
|
|
Díkec, na začátek zkusím těch 5x10 ... ten program naštuduju v klidu později :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 06, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
| strejda. napsal: | | MAST3R napsal: |
Zrovna minule jsem se Tě chtěl zeptal jestli ještě hraješ nebo ses taky na to vykašlal, radši nic kupovat nebudu. Pamatuji jak jsme u toho seděli bůh ví do kolika večer, spíš do rána, teď jsem hodný kluk a chodím spát okolo 22 hodiny a vstávám v 6. |
| Turakam napsal: | | keby si nainštaloval datáč, tak by si sa už neodtrhol, je skvelý!!! |
Můžu se hrozně moc pousmát a zeptat proč by se od toho neměl odtrhnout?Co je na tom skvělý?Od vydání ROS jsem nahrál cca 200 hodin (ano 200, ne 20) a cca týden z 5 jsem se na to vysral a ze dne na den jsem to přestal hrát,
mám hlavní postavu WD - jeden gear mam na medvědy - 55% do elit, 80%poison dmg, v menu dmg 980k, tough 7m
Druhý gear peti (předpokládám, že nemusím popisovat)
Pořídil jsem si multibox (ovládáš víc diabel na jednom monitoru a jen přepínáš mezi sebou pro kontrolu lootu) a za 10 hodin hraní za dva acc mně padlo 48 legendárek a z toho ani jedna mně ani jednu postavu neboostla (a to na tom druhym multiboxovym wd mam cca 650K dmg a togh 6m - takže nic extra)
Takže abych shrnul d3 ros k datu 3.5 - udělal jsem si gear že soluju v klidu tak nějak t5 - boost už dávno nepřuichází a oznamili, že co nevidět vyjde patch s novýma legendárkama, čili jsem farmil jak <> cca 12 hodin denně něco co měsíc na to zas předělaj, takže ještě jendou ta otázka, co je na tom to skvělý? |
200 hodin? myslim ze 750kc za 200 hodin hrani je hodne solidni :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 07, 2014 8:36 am Předmět: |
|
|
Těším se do fitka...po měsících. Dal jsem si dnes strop do 10 kg jednoručky - uvidím jak to bude vypadat s ramenem dnes a jak se to přes noc rozleží.
Pokud to bude OK, tak začnu pravidelně chodit ...jen to bude lehce.
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: st květen 07, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: |
200 hodin? myslim ze 750kc za 200 hodin hrani je hodne solidni :) |
Když to bereš takhle, tak je to pravda no:D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 07, 2014 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Těším se do fitka...po měsících. Dal jsem si dnes strop do 10 kg jednoručky - uvidím jak to bude vypadat s ramenem dnes a jak se to přes noc rozleží.
Pokud to bude OK, tak začnu pravidelně chodit ...jen to bude lehce. |
stejně ti to jednou nedá, po pár měsících zkusíš maximálku, celý se ti zase urve a poběžíš znovu do lékařského servisu a oni tě zase rádi zkasírují
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 07, 2014 2:22 pm Předmět: |
|
|
cipinek: taky jsem nad tím přemýšlel  To se nesmí stát.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: st květen 07, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Potěšili mě Vikingové s02e10. |
Prave dopozerane. Pekny koniec, skoda, ze je treba cakat do 2015 na nove diely. Aspon si urobim radost, ze sa pojdem pozriet kde to tocili.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|