|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:48 pm Předmět: Zásobník cviků na břicho |
|
|
Čau, mohl bych poprosit o nějakej zásobník cviků na břicho? - odkaz, vypsat cviky pro každou část bříšních svalů.
Točí se mi pořád dokola 4-5 cviků a chybí tomu pestrost, změna....
Mockrát děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kamilz
|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út květen 06, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út květen 06, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
Nevim co z toho vybrat a jak to zkompletovat aby byly tak nějak o každého něco, zkrátka aby to bylo vyvážený.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út květen 06, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | http://youtu.be/LowMqvqZ_qU |
uf, to teda nezvládnu ale dobrý cviky.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: st květen 07, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Anti extenze: plank, klik, rozpažky na trx...
Anti rotace: landmine, chop and lift...
Anti laterální flexe: farmer walk, tlak jednoručky nad hlavu (a další cviky ve stoje s jednoručkou střídavě)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj mam dotaz venuji se primarne trojboji a nebavi me cvicit klasicky bricho (zkracovačky,kolena k brade atd.) zna někdo dobry cviky nejen na bricho ale na stred tela ? mam k dispozici 20kg kettlebel + zelezo a chci aby me to bavilo takze nejaka joga a tyhle věci me moc nezajimaj :D dekuji za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
Těžké dřepy a pozvedy bez pásku _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 11:59 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | Ahoj mam dotaz venuji se primarne trojboji a nebavi me cvicit klasicky bricho (zkracovačky,kolena k brade atd.) zna někdo dobry cviky nejen na bricho ale na stred tela ? mam k dispozici 20kg kettlebel + zelezo a chci aby me to bavilo takze nejaka joga a tyhle věci me moc nezajimaj :D dekuji za rady |
TGU, shyb, tlak jednoruč, full contact twist ;) (jestli teda tím železem myslíš činku) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 11:59 am Předmět: |
|
|
vidíš to mě nenapadlo :D a co třeba OHS ? funguje to taky zatím zaradim asi ještě farmers walk
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
diky za rady vyzkousim :-) a poreferuju ale asi to mate vyzkouseny :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Ne že bych to považoval za použitelnou variantu pro normálního člověka, ale suverénně největší zátěž na celý střed těla je přenášení těžkého Super Yoku. Pravidelně se mi stávalo, že jsem 2 - 3 dny po něm vzal na záda 140 kilo na dřep a při maximálce 250+ jsem měl pocit, že to váží tunu a že mám střed těla ze želé :)
Jinak bych doporučil na břicho spíš prodýchávací a aktivační cviky (pokud v tréninku nechybí základní cviky, které střed těla dostatečně zatíží) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | (...) přenášení těžkého Super Yoku. (...) |
JO!
| CIZOPASNIK napsal: | | Jinak bych doporučil na břicho spíš prodýchávací a aktivační cviky (pokud v tréninku nechybí základní cviky, které střed těla dostatečně zatíží) |
Můžeš to dvěma třema větičkama rozvést? :) Díky! _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Můžeš to dvěma třema větičkama rozvést? :) Díky! |
V plném tréninku, kdy jsem dělal hromadu dřepů, přemístění, tahů, strongman disciplín apod. jsem na břicho dělal víceméně jen cviky jako podsazování pánve vleže (nohy směrem vzhůru, extrémně krátký a pomalý pohyb zaměřený na dýchání), výjimečně plank, nebo zkracovačky na balónu (opět minimální rozsah pohybu a velice pomalé provedení, soustředěné na tlak zad do balónu s výdechem, ne na samotnou kontrakci přímého břišního svalu).
Zjistil jsem, že s tak unaveným středem těla, jaký jsem měl, mi tohle prospívalo nejvíc. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 12:15 pm Předmět: |
|
|
Ty nejlepší tu už zazněly :)
Já bych jen dodal, že pro mě jsou nejnadupanější sportovci co se týče síly středu těla gymnasti, proto zvládnutí jejich jednoduších cviků jako je front lever, back lever byly pro mě nejučinější (kór když ma člověk nabušený nohy, narozdíl od nich :) ).
Všechny pokročilejší cviky jako je ab wheel, superman plank jsou poté hračka.
A záda jak prut u maximálek na deadliftu :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|