|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 07, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st květen 07, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Kde to točili? |
90 Irsko/10% Norsko _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: st květen 07, 2014 10:52 pm Předmět: |
|
|
Wicklow mountains, nedaleko Dublinu. Len som sa nevedel dopatrat ci nechali kulisy ako atrakciu.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
Docela me potesilo toto:
To znamena, ze 92% lidi, kteri se letos hlasili na MU (a psali testy TSP, ktery MU pouziva jako prijimaci zkousky do vetsiny oboru) a kteri psali stejnou variantu testu, dosahlo (stejny nebo) horsi vysledek nez ja.
Samozrejme to neni zas tak big deal, protoze porad bylo 8% lidi lepsich (nejspis i nekdo odtud z fora zaskoroval nekdy lepsi) , ale kdyz si vemu, jak jsem ojeb*l pripravu, tak tady nad tim proste musim pohonit  .
Jen "skoda", ze by mi na ten muj obor stacil percentil kolem 40, protoze na nej nikdo nechce  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 3:40 pm Předmět: |
|
|
Jo když jsem se před pěti lety hlásil na masárnu na pedagogickou - ČJ+ZSV, byl požadovanej percentil 86 a já měl 82 :D (dostal jsem se na odvolání) ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Jo když jsem se před pěti lety hlásil na masárnu na pedagogickou - ČJ+ZSV, byl požadovanej percentil 86 a já měl 82 :D (dostal jsem se na odvolání) ... |
To je slusnej vysledek . Nakonec jsi ale stejne studoval na UO ne? (Nejak mi to nesedi s tim odvolavanim se, i kdyz asi's jeste nevedel, ze te na UO vemou.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 8:16 am Předmět: |
|
|
udělal jsem písemnou část maturity  teď ještě ústní.... _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | udělal jsem písemnou část maturity teď ještě ústní.... |
Já taky a matematiku, u který jsem si myslel, že možná rupnu jsem díky opis. napsal za 3 prý
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | flew napsal: | udělal jsem písemnou část maturity teď ještě ústní.... |
Já taky a matematiku, u který jsem si myslel, že možná rupnu jsem díky opis. napsal za 3 prý |
tak nevim jestli je to k smichu ze nezvladas ani kupecky pocty...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Maturita z matiky toho obsahuje možná o něco víc než "kupecké počty" |
o moc vic ne.
A neboj se taky jsem to pred lety delal. A kdybych nemel za jedna tak se asi propadnu hanbou...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|