Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 720, 721, 722 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Gohan napsal:
Maturita z matiky toho obsahuje možná o něco víc než "kupecké počty"

o moc vic ne.

A neboj se taky jsem to pred lety delal. A kdybych nemel za jedna tak se asi propadnu hanbou...

Tak to jseš už velkej kluk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
riker

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Tak to jseš už velkej kluk

Nekomu kdo nezvlada kupecky pocty to tak muze pripadat. Ja osobne maturitu nepovazuju za nejak velkej accomplishment.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Gohan napsal:

o moc vic ne.

A neboj se taky jsem to pred lety delal. A kdybych nemel za jedna tak se asi propadnu hanbou...

Tak to máš nejspíš jinou představu co kupecké počty jsou.
Ikee

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám prostě a jednoduše nejlepšího chlapa, muže, životního partnera a přítele v jedné osobě na světě. Nemůžu si pomoct, je to tak.
flew

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Gohan napsal:

o moc vic ne.

Letos propadla čtvrtina maturantů z matematiky. „Chybí jim naprosto základní schopnosti, které mají být na úrovni základní školy,“ prohlásil (ministr Chládek) s tím, že žáci postrádají základní logické uvažování. Kam ten svět spěje...

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Mám prostě a jednoduše nejlepšího chlapa, muže, životního partnera a přítele v jedné osobě na světě. Nemůžu si pomoct, je to tak.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes se mi povedlo zaspat na důležitej test
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
riker napsal:
Gohan napsal:

o moc vic ne.

Letos propadla čtvrtina maturantů z matematiky. „Chybí jim naprosto základní schopnosti, které mají být na úrovni základní školy,“ prohlásil (ministr Chládek) s tím, že žáci postrádají základní logické uvažování. Kam ten svět spěje...

Jsem v prváku na nástavbě, planuju maturovat z matematiky. Mám na střední 2, matiku kterou se učíme tak chápu. Ale ty příklady letos? Tak to bylo vážně trošku už těžší. Nevrznul bych si ani. Minulý rok to bylo lehčí teda. DT z Matiky je ke stažení na: ( http://www.novamaturita.cz/zadani-pisemnych-zkousek-jaro-2014-1404036938.html )
Judson

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne jsem nasel smes na kung-pao od vitany, po ktere se uz marne koukam mesice v ruznych obchodacich. Nevim esli je to novinka nebo jsem to jen prehlizel, ale maj to v Lidlu. K tomu 0,5kg kurecich prsou a je to basta.
smetak

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, jestli chcete jit po stredni na rozumnou vysokou skolu, tak se matematice stejne nevyhnete a ja blbec se blahove domnival, ze jeden semestr zvladnu a z jednoho semestru se nakonec stali tri. Ale vse se da vyresit, nasel jsem si rozumne doucovani a behem par mesicu jsem to zmaknul a paradoxne statistika, ktera mela byt nejtezsi byla nejlehci.
flew

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
No, jestli chcete jit po stredni na rozumnou vysokou skolu, tak se matematice stejne nevyhnete a ja blbec se blahove domnival, ze jeden semestr zvladnu a z jednoho semestru se nakonec stali tri. Ale vse se da vyresit, nasel jsem si rozumne doucovani a behem par mesicu jsem to zmaknul a paradoxne statistika, ktera mela byt nejtezsi byla nejlehci.

armáda... tam je matika středoškolská

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
smetak

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to zni dobre hlavne bacha na nazvy predmetu - ty tri semestry matematiky vznikly tak, ze byla Matematika I, Optimalizacni Metody (Matematika II) a pak Statistika
Judson

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
to zni dobre hlavne bacha na nazvy predmetu - ty tri semestry matematiky vznikly tak, ze byla Matematika I, Optimalizacni Metody (Matematika II) a pak Statistika

To zni uplne jako neco s cim jsem bojoval kdysi na VUT v Brne
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
flew napsal:
riker napsal:
Gohan napsal:

o moc vic ne.

Jsem v prváku na nástavbě, planuju maturovat z matematiky. Mám na střední 2, matiku kterou se učíme tak chápu. Ale ty příklady letos? Tak to bylo vážně trošku už těžší. Nevrznul bych si ani. Minulý rok to bylo lehčí teda. DT z Matiky je ke stažení na: ( http://www.novamaturita.cz/zadani-pisemnych-zkousek-jaro-2014-1404036938.html )

Ale prosímtě, vždyť to jsou jednoduché kupecké počty - kdo nemá za 1 nebo nejhůř za 2, jako kdyby to neudělal
DevillHP

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maturu z matiky mam letos za sebou. Uspěl jsem, ale né jak bych chtěl/potřeboval.
Dělal jsem si všechny testy z minulých let a říkal jsem si, jooo to bude 1 max 2. Ale prd.
Letos vážně přitvrdili trochu, spočítat to šlo v pohodě, ale ten čas byl kritický. Mít o 20minut déle...
No dal jsem to za 62% a potřeboval jsem 68% na 2 no. Tak si dám 20. června příjmačky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 720, 721, 722 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: