Ektomorf - trenink - strava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ektomorf - trenink - strava  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Ektomorf - trenink - strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Faust

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se mi zdá trochu pitomost, znamenalo by to,že vypadat dobře a cítit se dobře je jen pro bohaté.S mojí váhou to stačí ,navíc za cca 2 měsíce bude peněz na jídlo o dost více.Jen prostě za ty peníze bude jídelníček nepestrej a budu muset chodit po slevach,než dostanu plnou výplatu.Každý navíc říká,že na začátek protein není potřeba.Nechci být nějakej kulturista,chci docílit 85 - 90 kg.posilovna mě měsíčně vyjde na 300 kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je strasna kokotina, aby ektomorf co se snazi pribrat zral 7-8x denne, timhle jeste vic zrychlis metabolizmus

snidane poradna porce vlocek a pak uz jen 2-3 poradne jidla denne ve kterych budes mit dostatek vsech zivin.. ze zacatku se ti mozna bude zdat, ze ztracis svaly apod, kdyz budes mit pauzy mezi jdlama i 5hodin, ale neboj. Telo se prizpusoby, zpomali se met. a vaha pujde nahoru, chce to jen cas at se trochu i zaludek roztahne na poradnou porci

+samozdrejme poradny trenink a perfektni technika
Faust

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkouším tvoji radu,bude to pro mě i časově lepší.jde taky ale o to,že jsem měl špatnou štitnou žlázu a navíc hodně špatné stravování - žádná snídaně,první jídlo byli vždy oběd a pak už jen večeře.Nemusím být ektomorf,trenér v posilovně mi řekl,že mám na ektomorfa velkou kostru,před tím,než se ni zkazila ta štitná žláza se mi váha držela okolo 72 - 75 kg aktivně jsem hrál fotbal a chodil mezi tréninky běhat.Tak uvidíme co bude dál,když mě stravování bude ok (nechodím běhat a fotbal nehraju)

Edit : bylo mi 15 let a byl jsem menší,cca 170 cm,když jsem hrával fotbal závodně a chodil běhat
raw

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

problemy se stitnou zlazou? aha aha, tohle meni uplne vse no
Faust

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co všechno to mění?

Štitná žláza he již v normě,tak teď by to chtělo si správně nastavit stravu a myslím si,že to půjde, peníze na jídlo jsou jen teď katastrofální,musím to vydržet 2 měsíce s méně pestrým jidelnickem a levnějšími potravinami.po těch 2 měsících budu mít na jídlo 3 - 5 000kč,prostě kolik bude potřeba
raw

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci ti poradit spatne, at se ti problemy se s.zlazou nejak nevrati, v tomhle smeru nemam zadne zkusenosti... normalne bych stal za svym nazorem co sem ti napsal jako prvni koment do tohoto topicu
Faust

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně v pohodě,zkusím a uvidím :) konzultovat musím stejně vše s lékařem.když se to zhorší,holt na to budu muset jinak :) Pojedu nakoupit do Makra,budu se držet tvé rady časování jídla a držet jídelníček a vše se ukáže,budu dávat informace,jak to pokračuje a třeba z mé zkušenosti pomůžu lidem se obdobnými problémy.
Tomáš M.

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 1:42 pm    Předmět: Jídelníček Odpovědět s citátem

Dobrý den, řešil jsem s kámošem fitness trenérem jídelníček po, kterém by se mi mělo podařit přibrat. Měl by zahrnovat 150g bílkovin, 450 g sacharidů a 75 g tuků. Chtěl bych poprosit o to jak by mohl vypadat ukázkový jídelníček, co na snídani, svačinu atd. Děkuji.
Petey

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to ti kamos fitness trener len strelil cisla a nepovedal priklady jedal?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On mu neřekl ani čísla. Řekl jen, jez 2g bílkovin, 6g sacharidů a 1g tuků na kilo hmotnosti.

Tomáš M. totiž váží 75kg :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ektomorf - trenink - strava Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: