|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: pá květen 09, 2014 2:55 pm Předmět: snídaně |
|
|
Chci se zeptat co dáváte ke snídani? Ja dávám 150 g ovesnych vloček zalitých horkou vodou skořicí a dochucene medem a 300 g bílého jogurtu a mám potom za chvíli hlad co dáváte vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 09, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
Kafe a croissant za jízdy autem:)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
tak 80-100g musli, bílý jogurt a trochu mléka.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:13 pm Předmět: |
|
|
5 vajec na hnilicku, sunka, syr, celozrny chlieb, paradajky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:17 pm Předmět: Re: snídaně |
|
|
500g jogurt holandia, cornflaky a nasekané mandle _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
Tlačenku s pivem....
ne tak podle toho na co má člověk chuť žejo, většinou dávám nějaký bílkoviny a tuky hlavně a potom druhý chod sachry
třeba 5 vejce + 100g slaniny s rajčaty a pak 150g cornflaků s mlékem na zalití, banán, jahody, hrst mandlí
Naposledy upravil DEXCORE dne pá květen 09, 2014 3:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
Většinou rýžová kaše z 50g rýžové krupičky a 200ml plnotuč. mléka s odměrkou vanilkového proteinu, 20g 74% čokolády a kousíčkem másla + káva s trochou mléka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
A za jak dlouho potom máte další jídlo??
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
jím tak za 2 hodinky zase....
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
nic nesnídám _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 3:48 pm Předmět: |
|
|
kdyz se zadari, tak 12 km, kdyz ne, tak aspon orbitrek nebo veslo
pak protejnak _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
V objemu - 150 g vloček + 20 g vlašských ořechů + necelá odměrka Extrifit WPC80 - vše zalité hrnkem teplého mléko + 1 kus ovoce (banán, jablko) + 180 g bílý jogurt... no a když ten den ráno nespěchám, tak ještě 4 míchaná vejce
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
omeleta ze 100g vlocek 2vejce 2bilky + jablko
(zvladl bych i 3x vetsi snidani ale musim se krotit) _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
jak kdy, většinou ale:
4-5 domácích vajec (natvrdo, míchaný, omeleta...smažím na sádle) + někdy k tomu přihodím trochu šunky nebo klobásku (původ z bio farmy), zelenina. Sem tam si dám ke snídani flák masa - 200 g. steak a k tomu zeleninu. Když se chci ještě dorazit, tak přidávám i velkou hrst ořechů nebo avokádo. Občas i nějaký to ovoce na chuť.
Když mám chuť na sladkou snídani, tak si dělám paleo palačinky. Dneska jsem je zrovna měl. Rozdrtil jsem banán vidličkou + 5 vajec + 4 lžíce kokosu. Vše smíchat a pak smažit na kokos. oleji na pánvi pár minut z každé strany. Potřel jsem to ovocným pyrém a jogurtem z farmy  .
Snídaně takovýhle typu mě zasitěj klidně na 5-6 hodin. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|