|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so květen 10, 2014 11:52 am Předmět: |
|
|
Vďaka všetkým, ono ale zas také ružové to nie je, tlaky teraz idú, drepy pomenej, podobne ťahy žiadne terno, je to také premenlivé, ale tú kontinuitu, tak to sa ozaj snažím držať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: so květen 10, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji, snad se tam taky zase časem dostanu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so květen 10, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Vďaka všetkým, ono ale zas také ružové to nie je, tlaky teraz idú, drepy pomenej, podobne ťahy žiadne terno, je to také premenlivé, ale tú kontinuitu, tak to sa ozaj snažím držať. |
ztoho si nic nedělej tak už to chodí :D ja mam zada v haji tak nedeju radši ani to military :D jenom statické tlaky atd...prostě nůďo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
vonku totálna slota, hnusný tlak aj vlhkosť, ale cvičiť sa cvičí, nech je akékoľvek počasie, žiadne výhovorky!
benč
60 x 12
60 x 12
100 x 6
100 x 6
120 x 4 jak papier
140 x 5 PR na počet reps , jo!
150 x 2 s rezervou:)
160 x 1 Big fockin PR! , a dokonca s istou rezervičkou!?!, jo, jo jo!
140 x 4
Už úvodná 60ka predznamenávala slušný benčový deň, na ktorý som sa tešil, do poslednej chvíle som ale váhal, bo tricáky som ešte cítil, ale dobre som spravil a takto ako dnes sa mi netlakovalo ešte nikdy, fakt som rád, ako sa mi teraz darí na tlakoch, posledné roky mi pripadalo 155 ťažkých jak barák a už som ozaj začínal veriť, že to bude moje naturálne maximum, ale predsa sa to ešte podarilo posunúť, úplne plynulý pokus, v rukách vôbec nie nejak megaťažké, ako v minulosti 155.
kliky na bradlách
ja x 12
ja x 12
ja + 20kg x 6
ja + 40kg x 6
ja + 60kg x 7 PR na počet reps
ja + 60kg x 7
vršok totálne rozsekaný už
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
bicepsové zdvihy s ezkou
25 x 12
25 x 12
45 x 12
45 x 12
45 x 12
výživné, ale riadne hehe
skotovka
obojruč:
4 série x 10 - 12 reps v každej
koncentrované bicepsové zdvihy v stoji s protismernými kladkami jednoruč
3 série x 10 reps v každej každou
Sparingova modifikácia, a že to ale parádne bralo!
brucho
3 série
Dnes teda riadna kvalita, musím pochváliť aj priateľku, minule fukla na mŕtvolu 70kg x 2, dnes zabehla 16km, klobúk dole. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
Parada, prekonavat PR je na cviceni to nejlepsi.
Zrovna pred 30 min jsem konecne zaradil bradla jako pravidelny cvik, a tady mam poradnou inspiracku. Snad me to zvedne i slabej bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ty máš BP pomalu lepší jak dřep ne? |
Tak all time best drep mám 175:). |
Tak já díky tomu, jak nejedu vůbec nohy, tak bych tak nějak pochybně dřepnul nanejvýš 100kg a BP mám 110, takže to máš ještě dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
To tu ani moc neříkej, že nejedeš nohy  !
Jinak Turakame jsi zvíře! Jsem zvědavej, kam se až posuneš. Bereš na maximálku na benchi aspoň rukavice nebo bandaze na zápěstí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
Rukavice?!? Beriem magnezko a od 140 navleky na lakte za desať evri, akože prevencia hehe a dikes. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
Jaj tak je to! pan tlakuje equipped!! :)) Teraz vazne, si zviera, kongratz, vacsina populacie to neda ani na mrtvolu heh
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 6:42 am Předmět: |
|
|
Tohle je super, radost to číst.  Držím palce, aby ti ta tlakovací forma vydržela co nejdýl.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po květen 12, 2014 8:38 am Předmět: |
|
|
Vzdy potesi, ked niekto benchuje viac ako ja drepujem
Len tak dalej, paradne vykony, o to viac cenene, ze su naturalne! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
Gratulace k osobáčku. Někdy bys mohl přidat i nějaký video na spestření. Rád kouknu. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|