|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martys88
|
Zaslal: út květen 13, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
tak mesic temer ubehl ovsem prirustky zadne dle meho nazoru,takze asi delam neco spatne,prosim o kontrolu.zvazuju zda neni moc pozde jit az za 2 hodiny po vetsim jidle na trenink.protoze se treba ve 16:00 najim tak nez chytnu cinky do ruky tak to je nejdriv 18:30.tech 30 minut mi zabere cesta do fitka,pak lehka rozcvicka a pak rotoped 6 min.uvazuju zda ke konci treninku nemam stavu na zvedani vah,coz si muzete sami vsimnout na obrazku.diky za rady
u te scottove lavici sem psal jen zavazi kotoucu bez osy,to same u hammeru sem psal vahu jedne cinky s tim ze sem zvedal obe najednou pro usetreni casu.dale pak bench s JC sem psal vahu jedne cinky.snad sem na nic nezapomnel
tady je zhruba jidelnicek z jednoho dne.Je malo cca 2500kcal na takovy trenink? kolik sachru bych mel prijmout?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 13, 2014 6:00 pm Předmět: |
|
|
Ono se blbě zvětšuje určitá partie bez přibírání. Teda myslim pokud jí chce člověk zvětšit nějak víc viditelně. Nicméně já bych to udělal takhle.
3x týdně pazoury na konci tréninku
-jednou týdně těžké váhy a základní cvik na ně-úzký benč na triceps či kliky na bradlech a bicepsový shyb na bicák - 6 opakování, dlouhý pauzy klidně 2-3 minuty
-jednou týdně 10 opakování pauzy kolem minuty
-jednou týdně superpumping 15-20 opakování a pauzy 20-30 sekund a ideálně ještě supersérie
takže takovej mix všeho co všichni psali...o)
Dělal bych vždy tak 6-8 sérii a vybral klidně jen jeden cvik, ale každý trénink jiný. Samozřejmě bych se soustředil na provedení, techniku. Samozřejmě bych v tréninku dával spoustu základních cviků před rukama - mt, dřep, military press, shyby, přítahy, kliky na bradlech, povercleany...
Pokud máš na 175 95kg a ruce 38, tak fakt jsou malý, jestli ses teda nespletl a neupsal se...o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út květen 13, 2014 6:08 pm Předmět: |
|
|
Me pomohly hlavne tezky vahy a mene opakovani a hlavne hoooodne jidla _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Martys88
|
Zaslal: út květen 13, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Ono se blbě zvětšuje určitá partie bez přibírání. Teda myslim pokud jí chce člověk zvětšit nějak víc viditelně. Nicméně já bych to udělal takhle.
3x týdně pazoury na konci tréninku
-jednou týdně těžké váhy a základní cvik na ně-úzký benč na triceps či kliky na bradlech a bicepsový shyb na bicák - 6 opakování, dlouhý pauzy klidně 2-3 minuty
-jednou týdně 10 opakování pauzy kolem minuty
-jednou týdně superpumping 15-20 opakování a pauzy 20-30 sekund a ideálně ještě supersérie
takže takovej mix všeho co všichni psali...o)
Dělal bych vždy tak 6-8 sérii a vybral klidně jen jeden cvik, ale každý trénink jiný. Samozřejmě bych se soustředil na provedení, techniku. Samozřejmě bych v tréninku dával spoustu základních cviků před rukama - mt, dřep, military press, shyby, přítahy, kliky na bradlech, povercleany...
Pokud máš na 175 95kg a ruce 38, tak fakt jsou malý, jestli ses teda nespletl a neupsal se...o) | jj bohuzel sem to napsal spravne a pouze 38cm v obvodu : ( jinak to co si napsal je myslim podobne hodne tomu treninku co sem jel ted akorak min cviku.a problem je taky asi ten ze mam pauzu vetsinou jen 30 sekund,vic jak mininutu nesedim urcite,spis mene,proto nemam silu asi zvysovat tolik vahy kdyz jedu je temer bez prestavky.jinak chci se zeptat kolik je idealni cpat do sebe sacharidu,zda 4g na kg je malo nebo staci.jidelnicek je temer stejny kazdy den az na par veci,ted sem zaradil zeleninu na zkousku odpoledne tak mam mensi prijem sacharidu. diky za tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út květen 13, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
sam na sobe postupem casu zjistuju, jak je dulezita technika cviku versus vaha co si nalozim . U me ani tak nejde o ego, je mi uplne jedno kolik mam nalozeno a co si o tom lide mysli (naopak vice bych se asi stydel za to, kdyz si nalozim hodne, ale odcvicim to prasacky) |
Tak tak, ego stranou...hlavně při obejmu je defacto šumák kolik tam naložíš, když jsem cíleně šel do zhoršení a pak jel opět obejm, nabral jsem do objemu paradoxně víc s menší váhou než předtím....
btw o EGU by Ti mohl hodně povyprávět Draperům oblíbený Bodybuilder champion Tomáš Lukáš
|
|
| nahoru |
|
 |
Martys88
|
Zaslal: út květen 13, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | | Draper napsal: |
sam na sobe postupem casu zjistuju, jak je dulezita technika cviku versus vaha co si nalozim . U me ani tak nejde o ego, je mi uplne jedno kolik mam nalozeno a co si o tom lide mysli (naopak vice bych se asi stydel za to, kdyz si nalozim hodne, ale odcvicim to prasacky) |
Tak tak, ego stranou...hlavně při obejmu je defacto šumák kolik tam naložíš, když jsem cíleně šel do zhoršení a pak jel opět obejm, nabral jsem do objemu paradoxně víc s menší váhou než předtím....
btw o EGU by Ti mohl hodně povyprávět Draperům oblíbený Bodybuilder champion Tomáš Lukáš |
takze vsechno jet ty serie bez vynucovacich opakovani?kdyz nepocitam posledni 2 serie s vynucovacim opakovanim.jinak co se vam na tom Tomasovi Lukasovi nelibi?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 13, 2014 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Martys88 napsal: | | jinak co se vam na tom Tomasovi Lukasovi nelibi?:-D |
vsechno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 13, 2014 10:59 pm Předmět: |
|
|
ja sa prekvapivo prikláňam k izolovaniu a čo najväčšiemu preciťovaniu, žmýkaj, drť ich, radšej menej cvikov, ale nech opakovanie čo opakovanie stojí zato _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: st květen 14, 2014 6:22 am Předmět: |
|
|
Ahoj pár poznatků za mě.Nejvíce mě rostly ruce když jsem zařadil 2x týdně v tréninku každý sval.Biceps jsem cvičil pouze s vč.Na objem nikdy jč.měnil jsem každý trenink šířku uchopu a střídal ez a vč.To k bicepsu.Triceps francouzké tlaky a kliky na bradlech.Výsledky:za zhruba 6 měsícu z 38cm na 42cm.Jednou za měsíc tzv.šokující den.Vzal například jč a jel 4 série do maxima.Tohle u mě fungovalo.Sorry píšu z mobilu.Zdeněk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martys88
|
Zaslal: st květen 14, 2014 6:53 am Předmět: |
|
|
a v cem sem udelal chybu behem treninku? malo kalorii?kratke prestavky prilis?nebo moc pozde 2,5 hodiny po jidle jit cvicit?staci v objemu pridat 500 kalorii nebo mam do sebe cpat vic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:00 am Předmět: |
|
|
Je tam víc věcí.Jednoduše dodržuj zdravou stravu,suplementaci atd.Ale podle mě je to hlavně v hlavě.Jestli opravdu chceš mít větší ruce (nebo jiné svaly) tak MAKEJ.Nešid tréninky.Ke mě chodí cvičit kamarád a je to typicky lenoch.Nechce si například přidávat závaží i když to zvládne.Já mu vždy přidám a zvládá to v pohodě.jeho progress?za 4 měsíce například bench press o +40 kg.Jak říkám musíš opravdu chtít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
Me prijde, ze mas ruce primo umerne tomu jak cvicis. Nezlob se na me, ale trocha soudnosti by neskodila. Zvedas vahy, jak clovek co cvici pul roku a ruce bys chtel mit jak Mr.Olympia? Ne nadarmo psal Cizo: Velke svaly = velke vahy. Namisto tabulek, analyz a pocitani kalorii se prestan pozorovat a zacni makat jako chlap, pokud chces jako chlap vypadat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Martys88
|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
Jako uznavam ze sem slaby jak caj.proto chci vedet co delam spatne.a rad bych zvedal vetsi vahy ci navysoval vahy kazdy tyden ale proste vnimam ze nemam na to tolik sily aby byla technika spravna.a verte nebo ne ale leje ze me dost potu tak nerekl bych ze sem lenoch.a nepotrebuju mit obrovske ruce ale aspon nejake po vyrysovani tot vse.mozna mam maly prijem sachru.spis byste mohli napsat jak dlouhe pauzy mate mezi seriema.po zakladnich cvicich kde mam 30s pauzy sem odjet slusne dalsi cviky ale pak se citim uplne bez energie a mam problem dodelat opakovani tak proto sem nebyl schopny zvysit vahu u tech cviku.
Jeden radi mensi vahy a spravnou techniku a druhy zas max vahy ikdyz prasacky odcvicit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martys88
|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:35 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Martys88 dne st květen 14, 2014 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|