Core trenink Olomouc

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Core trenink Olomouc  Úvodní stránka -> Trénink -> Core trenink Olomouc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Poman napsal:
Mablung napsal:
Přifařím se s otázkou sem. Jaký máte názor na SM systém?
http://sm-system.stopbolestizad.cz/
Nedokážu rozlišit jestli je to shit a nebo dobrý systém.

Mám na to 2 kurzy od smíška a cvičim skupinový cvičení s sm systémem...zrovna zejtra 3:)
Na co bys to chtěl používat?

.
Jak trenér, tak fyzioterapeut mi říkají, že pár mých problémů může jít od zkrácených svalů a disbalancí. Tak chci prostě pravidelným cvičením a protahováním dostat tělo do lepšího stavu. Ale k tomu potřebuju něco uceleného. Nejlépe co bych mohl odcvičit v práci za 10 - 15 min.

Jinak, mám tuhou páteř a super tuhou krční páteř. Také dysplazie kyčlí a sedavé zaměstnání jsou dvě geniální věci na generování všech možných problémů. Mám ochablé mezilopatkové svaly a jednu lopatku mám o pár cenťáků níže. Jinými slovy, měl bych začít tělo dávat do pořádku než se něco posere.

co cvicis neco na tu displazii kycle jaky cviky ti doporucili vynechat v posilovne vsechny tlaky atd
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Strong napsal:
Mablung napsal:
Poman napsal:
Mablung napsal:
Přifařím se s otázkou sem. Jaký máte názor na SM systém?
http://sm-system.stopbolestizad.cz/
Nedokážu rozlišit jestli je to shit a nebo dobrý systém.

Mám na to 2 kurzy od smíška a cvičim skupinový cvičení s sm systémem...zrovna zejtra 3:)
Na co bys to chtěl používat?

.
Jak trenér, tak fyzioterapeut mi říkají, že pár mých problémů může jít od zkrácených svalů a disbalancí. Tak chci prostě pravidelným cvičením a protahováním dostat tělo do lepšího stavu. Ale k tomu potřebuju něco uceleného. Nejlépe co bych mohl odcvičit v práci za 10 - 15 min.

Jinak, mám tuhou páteř a super tuhou krční páteř. Také dysplazie kyčlí a sedavé zaměstnání jsou dvě geniální věci na generování všech možných problémů. Mám ochablé mezilopatkové svaly a jednu lopatku mám o pár cenťáků níže. Jinými slovy, měl bych začít tělo dávat do pořádku než se něco posere.

co cvicis neco na tu displazii kycle jaky cviky ti doporucili vynechat v posilovne vsechny tlaky atd

Cvičím většinu cviků bez problémů. Jen vynechávám cviky na nohy a všechno co rozevírá kyčelní klouby (což je všechno kde ležíš hlavou dolů) je pro mě tabu. Nicméně, zrovna tlaky mi nevadí a i mrtvé tahy se s tím dají také cvičit. Větší průser je, že blbě postavené kyčle mi bortí postavení celých nohou jak domino, takže mě teď bolí kolena a fyzioterapeut předpokládá že to je od kyčlí ...
Na samotnou dysplazii se nic cvičit nedá, co vím. Jedině tak dlabat kloubní výživu a doufat, že zabere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Core trenink Olomouc Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: