PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Sak Petr to boxovani do pytle ma jako prijemnou formu kardia ne? Nebo uz ho fitness nebere a chce byt "fajtr" ? Dneska je to nejaka moda koukam. *a20*

Yurino, souhlasim s tebou, boxovani me bavi protoze to je zabavna forma kardia a zaroven se ucim nejakou to sebeobranu. A ne neboj, fajt urcite nechci byt. Mozna bych se nebranil zkusit nejaky amatersky zapas v boxu, ale jeste mam co pilovat a urcite by me nekdo musel trenovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak nejaky update o me.

Posledni dobou si uzivam fitness life style, snazim se jist zdrave, trenovat silovy trenink a zarazovat taky box a cardio. Procento tuku jde hezky dolu, snazim se jist trochu striktne, ale obcas si dam burger. Rad bych to na telo stahnul co to jde, a pak to trochu prikrmit.
Zatim zadne soutezni ambice. Ale citim se dobre, citim se osvobozen od toho denniho stresu, jestli nahodou nezhubnu gram svalu atd, je to prijemny porad neresit tyhle stavy. Jsem rad, ze jsem dosahl tohohle stavu, citim se zadostiuceneny a ze nemusim nikomu nic dokazovat.

Rozjizdime ted s manzelkou fitko, takze prace habadej. Jak se vede vam pratele?

sranda nakonec:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ElChino napsal:
Ahoj Petře, sorry za spam, ale mám dotaz. Budu pár dní v NY a rád bych se podíval na zápas Rangers, ale blbě mi to časově vychází. Můj dotaz zní, za jak rychle se můžu dostat taxíkem z JFK do MSG (kolem 7pm)? Díky!

Nebyls tady nahodou pred par tydnama? Sedim si tu s kocarkem na nabrezi u Wall street a najedou jde kolem me ceska rodina, povidaji si: hezke lavicky, a ja na to: jasny, mame tu hezky lavicky. haha. Byli dost vykuleni.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kucii, nejak nepisu, ja vim. Jak se vam vede?

Momentalne jsem na 215lbs, ve slusne forme, jeste to dost stahnu. Trenuju cca 2-3tydne silovy trenink, a doplnkove 2-3tydne box.
Ted jsem s manzelkou rozjizdel novy business tady na Manhattnu a hned se snad zaradilo, jsme otevreni 2 tydny a dneska jsme meli nataceni s televizi. Mrknout muzete tu.

http://7online.com/health/flow-cycle-taking-cycling-to-a-new-level/143073/
Irminsul

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 6:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
koukal jsem na to video a musím říct že ty kola jsou super a Tvá žena si pěkně dává do těla.
S pozdravem Zdeněk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechť se daří v podnikání .. jinak takové cyklo trenažeri vidím poprvé a vypadá to lépe, než běžný spinning.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 1:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Nechť se daří v podnikání *23* .. jinak takové cyklo trenažeri vidím poprvé a vypadá to lépe, než běžný spinning. *a02*

diky kluci. Je dost tezky dostat napad, a privest neco noveho do New Yorku. Jsme ale jedine studio v Manhattnu, ktere tyhle kola nabizi, takze uvidime, zatim to jde. Mam prostor, takze jsem si ve studio otevrel i malou posilovnu, kam mi chodi klienti.

Jak to jde v cesku? byl jsem prekvapenej, ze cesko neni na wold cupu
reegis

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ty kola jsou paradni a pokud jste jedini v New Yorku a dostali jste prostor v ABC, tak rychle snahej vetsi prostory a pocet kol minimalne ztrojnasob
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2014 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady se zas cvici vic intezivne. Denne cca 1,5h cardia, momentalne jedu 3+1. (Tohle pro me pracuje ve shazovaci fazi, Heavy Duty mi jde jen v nabiraci). Za par tydnu mam pred sebou zivotni prilezitost, tak chci aby to vypadalo hezky.

Posledni dobou me troschu trapil upon prsniho svalu, ale co je hezke, ted uz jsem proste moudrejsi a tak jsem zvolnil trenink prs, a uz je to zas vse zahojene. Prep par lety bych to rval vse pres koleno.

Jinak se snazim formu bez "suplementace" a musim uznat ze to paleni tuku tak dobre nejde:)
Zivoto sprava je dost dobra, fakt ted ziju fitness lifestyle 24/7. A uzivam si to. Vykony sly trochu dolu, ale to mi nevadi, ted si cviceni uzivam bez nejakeho natlaku nebo myslenky ze uz to je jak prace.

Treninkove a spinningove studio ktere s manzkou mame nam jde dobre, jsme hned jeden block od Wall street.
Pristi tyden budu mit foceni, tak vam poslu nejakou aktualku. Jak to jde vam kluci?
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jsem mel dobry trenink zad, nejdriv pritahy, ktere ted delam s 20kg na retezu, pak mrtvoly, konecne jsem vyskocil zpatky na 180kg. Pak pritahy jednorucky ve stoji, tam jsem jel 60kg a na konec jsem si dal velmi pomale stahovani kladky k prociteni.

Ke kardiu jsem si nejdriv dal 2 minuty na splhacim lane s nejtezsi zatezi a musim rict, ze je to kurva tezky a pumpuje to ruce jak blazen, pak jsem pokracovat na veslovacim trenazeru a dokoncil vse s 60minutama na elipticalu.

Jinak pocasko je v nyc poslednich par dnu dost chladny, takze nic novyho.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kluciii, tady je zatim ma aktualka naturalka:) Jsem docela spokojenej, bezne drzim sachry dost dole a vysoky prijem bilkovin. Je mi jasny ze mi sla svalovina dolu, ale nejak me to uz netrapi, mam ted kolem 92kg a citim se rychly a ve skvele forme. Dam 30 pritahu naraz, silove taky neni spatny. Proste se citim dobre. Velke veci se ted dejou, uvidime jestli vse dobre dopadne:) drzte palce.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2014 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ideální forma
Turakam

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 5:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

len sa potvrfilo, že môžeš slúžiť ako vzor pre kategóriu physique, skvelá forma, vyzerá to dobre a zároveň zdravo.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 4:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky kluci, mate pravdu, je to prijemny citit se zdrave, uvolnene a nicim porad netlacen.

Vcera jsem mel 6 kusu pizzy tak dneska dupu do kardia jak blazen. Haha.
Nekdo z vas rad pouziva cerne fazole? Posledni dobou si je davam na michany vejce a je to lahudka
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Diky kluci, mate pravdu, je to prijemny citit se zdrave, uvolnene a nicim porad netlacen.

Vcera jsem mel 6 kusu pizzy tak dneska dupu do kardia jak blazen. Haha.
Nekdo z vas rad pouziva cerne fazole? Posledni dobou si je davam na michany vejce a je to lahudka
a co chiropraktika nebo masaze vyuzivas obcas v regeneraci?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: