|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 14, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
Co se týče toho kolik jíst kalorií tak to je silně, ale fakt silně individuální. 4g na kilo? Jak pro koho, jde taky o to kolik tam máš u toho tuků, jak makáš atd. Já jedu na 2000-2500 kaloriích denně a většina lidí by na tom chcípla, ale pro mě je to akorát. Prostě každej máme jiný geny...Pokud přibíráš řekněme 0,5kg týdně jak to ok, pokud 2kg je to asi zbytečně moc...
Jestli máš opravdu 179/95 a ruku 38, tak shoď 10-15kg, snaž se udržet sílu a svaly a pak začni nabírat znova o něco kvalitněji. Tu sílu máš na svoji váhu a výšku malou. To nemyslim jako urážku, ale jenom jako suchý konstatování. Samozřejmě někdo je víc silový typ, ale stejně... Ono totiž dost možná ani nebudeš mít extra malý ruce, ale celkově svaly. Nebude to spíš ten problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dodo1985
|
Zaslal: st květen 14, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
Mě za mlada docela narostly ruce celkem jednoduchou metodou.
Na začátku každého tréningu jsem dělal supersérii shybů (jak podhmat, tak nadhmat - dle nálady) a kliků na bradlech. 5x5 pokud jsem byl v dobré kondici i 8x8 .
Co nejkratší pauzy a co nejstriktnější technika.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st květen 14, 2014 4:29 pm Předmět: |
|
|
Já mám docela dlouhé ruce, takže na nich každý přírůstek není moc vidět. Ale stačí mi cvičit 2x týdně supersérii biceps+triceps (např. EZ 4x8 vstoje s maximální vahou pro korektní techniku) a tak 2 měsíce znamenají +1 cm přes zatnutý biceps. Více cviků mi přijde zbytečných.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martys88
|
Zaslal: st květen 14, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Co se týče toho kolik jíst kalorií tak to je silně, ale fakt silně individuální. 4g na kilo? Jak pro koho, jde taky o to kolik tam máš u toho tuků, jak makáš atd. Já jedu na 2000-2500 kaloriích denně a většina lidí by na tom chcípla, ale pro mě je to akorát. Prostě každej máme jiný geny...Pokud přibíráš řekněme 0,5kg týdně jak to ok, pokud 2kg je to asi zbytečně moc...
Jestli máš opravdu 179/95 a ruku 38, tak shoď 10-15kg, snaž se udržet sílu a svaly a pak začni nabírat znova o něco kvalitněji. Tu sílu máš na svoji váhu a výšku malou. To nemyslim jako urážku, ale jenom jako suchý konstatování. Samozřejmě někdo je víc silový typ, ale stejně... Ono totiž dost možná ani nebudeš mít extra malý ruce, ale celkově svaly. Nebude to spíš ten problém? | no kdyz mam prijem okolo 2500kcal tak si drzim vahu porad mezi 92-95kg.jsem ektomorf a co uz mam odzkousene tak at do sebe laduju co chci tak vaha nejak razatne se nezvedne,porad se drzim v tom rozmezi max 92-95kg.no uvidim,zkusim navysit sacharidy na mesic zda bude nejaky pokrok ci nikoliv na sile.ale jak rikam lenoch urcite nejsem,leje ze me pot proudem,jedu do mrtva kolikrat.kazdopadne dekuji za vase rady a tipy,uvidim jak to pujde dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|