|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: st květen 14, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
Tak sirotcinec jsem dokoukal a docela dobry, jen skoda, ze tech mrazivých scének tam bylo tak malo, jinak ten konec byl hodne dobrej..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
Daniel Auteuil je můj další oblíbenec. Zajímavé je, že ve Francii je to star první velikosti, naprosto srovnatelná s Jeanem Reno, či Gerardem Depardieu, akorát narozdíl od nich nepůsobí tolik na mezinárodní scéně, každopádně je to zajímavý herec. Mr. 73 a Válka policajtů jsou kvalitní thrillery. Doporučuji ještě film Utajený , je to takovej psychothriller od Michaela Hanekeho ( Funny games)
Doporučuji s ním i Prokletí ostrova Saint Pierre , nebo klasiku Jean od Floretty . To už jsou ale věci pro náročnějšího diváka.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
The Amazing Spiderman 2 ... sakra to je sračka :D ... btw jsem zvědavý na Batmana v novém hereckém obsazení.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so květen 17, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:17 pm Předmět: |
|
|
Dal byste mi nekdo rychly tip na kvalitni horor? Prosim horor, ne zadny saw a rezani hlav, ale poradnou ducharinku  problem je ze uz jsem vetsinu tech dobrych videl.. tak kdyztak vic tipu
Dík
PS at to neni z roku 123 _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
Uz tak 2x  tady ty novejsi mam vsechny prodivany minimalne 2x
jeste bych dodal ze cim vic se u toho budu bat a hlavne lekat, tim lip _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
taky videl _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
videl  ja si asi budu muset pockat tedka na novinky 2014, jinak uz jsem vetsinu videl _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so květen 17, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
pad do tmy jsem videl, to druhy ne tak asi zkusim, dik _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|