| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:24 pm Předmět: Kardio otazecka |
|
|
Hosi otazecka..dnes poprve nasazuji kardio.. za pul hodky si jdu zabehat.. muzete mi rict jaký je idealni casovy interval jak dlouho behat popripade kolik km ? Samozrejme muzete rict ze cim dyl a dal tim lepe, ale myslim to spise tak po jak dlouhe dobe telo zacne sahat do tuku? Bohuzel meric frekvence nemam takze pobezim proste od oka :) diky ( Kardio jsem este nikdy necvicil takze vazne nevim :) )
Naposledy upravil Daspy dne st květen 14, 2014 5:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:25 pm Předmět: |
|
|
Někde jsem četl, že po tukách tělo sahá až po 30ti minutách. Nevím co je na tom pravdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:28 pm Předmět: |
|
|
jde spise o tepovku, cim vyssi, tim vice energie pochazi z glykogenu a mene z tuku a naopak _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
Jseš snad modelka? Běhej pro zábavu :-P
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Deflorátor napsal: | | Jseš snad modelka? Běhej pro zábavu :-P |
Roste mi bricho :)) proto potrebuju cardio :)) nejvic ze vseho me behat nebavi ale musim se premoct jinak tuk dolu nepujde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
Když tě to nebaví tak neběhej, stejně toho tak moc neshodíš. Hubne se v kuchyni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
Jestli te to tak nebavi tak pujdes tak jednou a pak se na to vyseres
Najdi si kardio co te bude bavit.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
No momentalne vcera jsem mel cardio po hodine posilky a to bylo 20 drepu bez zavazi a 5 minut skakani pres svihadlo a takto 30 minut tzn. 6x cele dokola takze 100 drpeu v tempu a 30 minut skakani pres svihadlo.. je tohle cardio idealni ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Daspy napsal: | | No momentalne vcera jsem mel cardio po hodine posilky a to bylo 20 drepu bez zavazi a 5 minut skakani pres svihadlo a takto 30 minut tzn. 6x cele dokola takze 100 drpeu v tempu a 30 minut skakani pres svihadlo.. je tohle cardio idealni ? |
Jestli tě to baví, tak proč ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 14, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
Je úplně jedno, odkud energie v danou chvíli pochází. Protože to, co spálí člověk při hodinové aerobce na střední tepovce je takový prd, že si dá jako PTN rohlík s máslem a je to zpátky :D
Důležité jsou procesy, které nastanou až po aerobce. Obecně platí, že čím větší kyslíkový dluh vytvoříte (čím intenzivnější aktivita) tím víc bude v průběhu dalších pár dnů tělo pálit tuků. Takže jestli jedete 10 minut sprintové intervaly, nebo 2 hodiny v klídku na bruslích, je v konečném výsledku jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: st květen 14, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|