|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: pá květen 09, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
4 vajicka na tvrdo a pak v praci ryze, a pokud nejedu do prace tak 2 sacky ryze s tunakem . Vyjmecne kdyz me chytaj chute tak nekolik krajicu chleba s syrem a debrecinkou, nebo 250g testovin s necim.
K piti protak mix wpc a casein.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mino830
|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
Už delší dobu mam problem, že sem po snídani vždycky nafouklej uplně strašně na dlouho i když mam za chvili hlad, ale mam břicho jak balon. Snidam vločky s mlikem a ovoce, nebo bilej jogurt nebo celozrny pecivo, vajicka, orechy, burakovy maslo a vždycky to mam už mě to sere vubec se nesoustředim a furt pak myslim na jídlo jenom.
Když sem si dal chleba od babičky s domaci pekárny s burakovym maslem tak to bylo v pohodě ale ten nebyl celozrnej (spíš vicezrnejú tak to zas neni zdravý asi tak nevim co jíst už se asi po...
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
Dneska rejze basmati, bilky, banány, skorice, docela dobrota.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st květen 14, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
Dneska 6 vajec, 120g slaniny a na to nastrouhat půlku hermelínu - omeleta.
V objemu cca 100g musli s mlékem, nebo něco na ten způsob (jako hned po probuzení - předsnídaně)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st květen 14, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
120g ovesných vloček, 15g arašídového másla, lžíčka medu, 30g WPI, 5g hydrolyzovaného kolagenu, 25ml kokosového oleje - rozmixovat a vypít. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 14, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Mino830 napsal: | Už delší dobu mam problem, že sem po snídani vždycky nafouklej uplně strašně na dlouho i když mam za chvili hlad, ale mam břicho jak balon. Snidam vločky s mlikem a ovoce, nebo bilej jogurt nebo celozrny pecivo, vajicka, orechy, burakovy maslo a vždycky to mam už mě to sere vubec se nesoustředim a furt pak myslim na jídlo jenom.
Když sem si dal chleba od babičky s domaci pekárny s burakovym maslem tak to bylo v pohodě ale ten nebyl celozrnej (spíš vicezrnejú tak to zas neni zdravý asi tak nevim co jíst už se asi po... |
co takhle zkusit 3 rohlíky s juniorem, nebo chleba se salámem nebo paštikou Májka, to ti nemůže ublížit
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 14, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
dvojté kafe a 2-3 cigarety  to dává a nakopne _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 14, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Mino830 napsal: | Už delší dobu mam problem, že sem po snídani vždycky nafouklej uplně strašně na dlouho i když mam za chvili hlad, ale mam břicho jak balon. Snidam vločky s mlikem a ovoce, nebo bilej jogurt nebo celozrny pecivo, vajicka, orechy, burakovy maslo a vždycky to mam už mě to sere vubec se nesoustředim a furt pak myslim na jídlo jenom.
Když sem si dal chleba od babičky s domaci pekárny s burakovym maslem tak to bylo v pohodě ale ten nebyl celozrnej (spíš vicezrnejú tak to zas neni zdravý asi tak nevim co jíst už se asi po... | Dej 3-4 vejce a k tomu plátek grahamu s máslem. Taky mi pečivo a nebo vločky nedělali po ránu moc dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st květen 14, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tři nožky párků, slanina, dva rohlíky (na něm máslo a tavenej sejra).
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st květen 14, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Tři nožky párků, slanina, dva rohlíky (na něm máslo a tavenej sejra). | Docela by me zajímalo slozeni všech tech dobrot s kterých se ty parky, tavenak, rohliky delaly. Myslim, ze to bude hodne dlouhej seznam a chut by me rychle presla.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 4:07 am Předmět: |
|
|
a když bych ti řekl, že to nic navíc neobsahuje (byť by to bylo třeba plný sraček), tak si pošmákneš a ještě se budeš "cítit dobře".... jako fořt.... podle mě jsou všechny ty dnešní "alergie" spíš tzv. "nocebo" - neřikám že někdo neni alergický, ale....
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:49 am Předmět: . |
|
|
250g selského jogurtu, půl odměrky cookies proteinu, 100g ovesných vloček a do toho na kolečka nakrájený banán. Dlouho jsem na tom v dietě ujížděl, ale teď už s tím je konec. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:55 am Předmět: |
|
|
100g vloček, 2 vejce, trocha sladidla, skořice -> placka. Na placku cca 100g bílého jogurtu + borůvková marmeláda. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:56 am Předmět: |
|
|
Omeleta 4celých vajec a 4 bílků ,do toho strouhaný sýr + jarní cibulka a k tomu 150g vloček zalité 100ml mléka + nakrájený banán a lžička kakaa na dochucení
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 5:07 pm Předmět: |
|
|
Dnes 8 rohlíků, 100g schwarzwaldské šunky, cca 80-100g goudy, 450g jihočeskýho zákysu od Madety (lesní ovoce), banán. Pro někoho asi nic moc, ale mně to vyhovuje. Cca 250g S, 80g B, 45g T, asi 1700kcal. Do oběda to vydrží. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|